Arrangementer i FunCenter Aalborg

Vi afholder alle former for arrangementer lige fra børnefødselsdage til firmaarrangementer og polterabender, hvilket betyder vi spænder meget bredt. FunCenter skræddersyer gerne jeres besøg efter jeres ønsker og behov. Vi giver jer også muligheden for at fortsætte festen i de nærliggende selskabslokaler hos Delimarché, hvor i kan slutte arrangementet af med lækker mad og drikke. Så uanset jeres behov er vi sikre på at vi nok skal stable et arrangement på benene, som slår benene væk under jer!

Polterabend

I FunCenter afholder vi alle typer polterabender, vilde voldsomme og stille og hyggelige. Vi har aktiviteter for enhver smag, og alle kan være med. Især vores Eventhaller er i høj kurs ved polterabender da de er gode som ryste-sammen aktiviteter. Paintball med lyserød kanindragt er næsten også et must try når det gælder en herrepolterabend.

Så hvad enten der er tale om en flok tøser der skal ud og give den gas med Rodeotyr, Promille Hockey eller noget helt tredje, eller en flok herrer der skal have gang i Bubble Soccer og Paintball, står vi klar til at hjælpe. Synes pigerne at Paintball er lidt for vildt, eller er drengene nogle tøsedrenge, har vi også en super fed Lasergamebane hvor i kan give den gas.

Så se de mange muligheder vores center tilbyder, og find det der passer jer.

 

Polterabend på skydebanen i Hjørring

Børnefødselsdag

Vi afholder de sjoveste børnefødselsdage i FunCenter, og selvom klassen og vennerne har været forbi FunCenter før, er der rig mulighed for at vælge nogle nye aktiviteter, som I ikke har prøvet før, eller vælge de aktiviteter I syntes var sjovest sidste gang, I var på besøg. Husk at hvis I booker alle andre dage end fredage og lørdage får i 50 kr i rabat pr. person når der er tale om en børnefødselsdage hvor Eventhallerne er inkluderet.

Vi har masser af aktiviteter til alle aldre, helt ned til 6 år alderen. En instruktør sørger for, der er styr på programmet, og alle får en super sjov oplevelse. Som forældre skal du bare læne dig tilbage og nyde showet.

I forbindelse med jeres besøg er det også muligt at booke et bord ind i jeres pause eller efter I har været i gang. Så er der både tid og plads til at få lidt at spise og drikke, og eventuelt pakke gaver op. I cafeområdet er det også en mulighed at booke vores Skydesimulator og/eller Fodboldpool, vi har også forskellige arkademaskiner i cafe området, hvis det bliver for svært at sidde stille. I kan vælge mellem en masse spændende menuer som skal bestilles på forhånd så i også kan få noget lækkert at spise, I kan selvfølgelig også selv medbringe jeres egen mad.

Børnefødselsdag i FunCenter Aalborg

Personalearrangement

I FunCenter afholder vi personalearrangementer hvor alle kan være med, uanset alder og fysik. Vi sammensætter mikset af aktiviteter så det passer til jeres personale. Så hvad enten der er tale om en ældre flok, hvor det ikke skal gå for vildt for sig, eller en flok håndværkere hvor der virkelig skal gives gas, har vi noget for jer.

I kan naturligvis selv bestemme dagens program og valget af aktiviteter, men er det svært at blive enige i virksomheden, eller svært at vælge står vi også klar til at hjælpe jer ud fra vores erfaringer.

Vi har tidligere stået for arrangementer for op til 400 personer, og kan både underholde jer i vores center, eller komme ud til jer med instruktører og udstyr. Du kan læse mere om Ud af huset arrangementer og events lige her

Vi kan i samarbejde med vores nabocafé DeliMarché også stå for mad, selskabslokaler, møde og konference lokaler hvis dette ønskes.

personalearrangement i FUnCenter Aalborg

Institutioner og klubber

Som ungdomsklub, institution eller lignende får I 50 kr. rabat pr. person i vores Eventhaller hvis I booker alle andre dage end fredage og lørdage – også i ferier og helligdage. I betaler kun for det antal der møder op på dagen, så bliver i ramt af sygdom eller afbud skal i ikke betale for dem i oprindeligt meldte til. I skal dog min. altid betale for 6 personer.

Vi har stor succes og erfaring med skoler, ungdomsuddannelser, fritidshjem og lignende som besøger os i hverdagene og har det sjovt.

Kommer I også fra en institution eller en ungdomsklub er der altså lidt penge at spare hvis i besøger os i hverdagene. Husk dog at tilbuddet kun gælder for deltagere under 16 år.

Afslapning inden rodeotyr i Eventhal 3 på Blå Mandag

Blå mandag

Du kan holde Blå mandag hos FunCenter, og vi er efterhånden eksperter med mange år på bagen! Vi har sammensat nogle fede pakker som er nemme at gå til, og hvor der er noget for hele klassen. Prøv eksempelvis Lasergame, Eventhallerne, Skydebanen og Skydesimulator. Der er massere at vælge imellem, og helt sikkert også noget for jeres klasse.

Vi har hvert år flere hundrede konfirmander igennem FunCenter, og vi skal nok sørge for at jeres tur herud bliver godt koordineret, og at der er styr på det hele. I kan derfor som forældre læne jer tilbage og nyde en kop kaffe mens vi tager os af konfirmanderne på denne særlige dag.

Så kontakt os hvis i skal have en Blå mandag ud over det sædvanlige, hvor der er fart over feltet, og sjov for alle!

Blå mandag på besøg i Eventhallerne Aalborg

Herretur

Skal drengene på tur er FunCenter helt sikkert stedet. Vi har Paintball, Bubble Soccer, Human football table og mange andre aktiviteter som passer perfekt til herreturen. Så skal der fart over feltet og sjov står vi klar til at hjælpe jer.

Vi kan både klare en omgang sjov inden en bytur, eller bødekassefester, afslutninger osv. for jeres fodbold eller håndboldhold.

Vi indlægger naturligvis pauser i dagens program så der også er tid til at få en øl, eller måske en forfriskende sodavand hvis i virkelig har givet den gas. Efterfølgende er der er mulighed for gratis bad og omklædning hvis i skulle få sved på panden, eller i måske skal videre ind til midtbyen som kun ligger 15 minutters gang fra FunCenter.

Herretur i FunCenter Aalborg

Julefrokost

Hold den mest mindeværdige julefrokost i FunCenter, hvor vi kan stå udelukkende for underholdningen, eller kombinere med lokaler og mad hos vores samarbejdspartner DeliMarché. Cafeen ligger 300 meter længere ned af vejen og I kan derfor spise i de lækre lokaler hos caféen, der serverer en lækker julefrokost buffet eller 3 retters menu.

Vi arrangerer det hele og alt I skal gøre er at møde op og være klar til fest.

Det er naturligvis muligt at sammensætte programmet som i ønsker, og har i brug for bad og omklædningsfaciliteter efter i har givet den gas klarer vi også det. Så kontakt os og hør nærmere om menuer, muligheder og alle de fede aktiviteter som vi tilbyder til den perfekte julefrokost.

Polterabend hos FunCenter i Aalborg

Sidste skoledag

Vi har det perfekt miks af aktiviteter og kan sammensætte et lækkert program til jer så i får en super afslutning med jeres klassekammerater. Dyst i en masse forskellige aktiviteter hvor i er opdelt i hold som dyster mod hinanden under kyndig vejledning fra vores event instruktører.

Vi tilbyder en lang række super fede aktiviteter, både i vores 4 store Eventhaller, men også Skydebane, Lasergame, Fodbold pool og meget mere. Som altid kan arrangementet skræddersyes lige præcis til jer, og ellers kan der tages udgangspunkt i de forskellige pakker som vi har sat op for at gøre det nemt for jer.

Blå Mandag med promille Hockey i Eventhal 1 i Aalborg

Teambuilding og ryste sammen tur

Med fokus på sjov og gode oplevelser laver vi utraditionel teambuilding, hvor i kommer til at se hinanden uden for vante rammer. Vores dedikerede eventinstruktører sørger for at I får kyndig vejledning under hele arrangementet.

Vi garanterer en god oplevelse som i kan snakke om i lang tid efter jeres besøg, og vi har en lang række aktiviteter som tilegner sig teambuilding og ryste sammen oplevelser. Så grib knoglen og lad os arrangere den bedste teambuilding-tur.

Skistafet i Eventhal 4 hos FunCenter

Voksenfødselsdag

Vi holder fødselsdage for “legebørn” i alle aldre, så står den på 25 års fødselsdag med kanel, 30 års fødselsdag med peber og kanindragt så klarer vi også den. Vi sammensætter et super fedt program med fuld fart over feltet. En dag i med garanti kommer til at huske i mange år fremover.

Vi tilbyder blandt andet 4 store eventhaller, lasergame, 2 fede paintballbaner og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser, og vi er sikre på at i vil få et brag af en fødselsdag som gæsterne vil tale om i lang lang tid. I kan naturligvis benytte vores bade- og omklædningsfaciliteter hvis i efterfølgende skal videre.

Promille Fuglekast hos FunCenter i Eventhal 3

Familietur

Skal familien samles om nogle sjove og fælles opgaver, så er det med at få booket en tur i FunCenter, vi har aktiviteter hvor alle aldre kan være med. Vi har med vores store udvalg af aktiviteter noget for enhver gruppe, og både sønnike, datter, mor og far skal nok blive underholdt.

Så tag familien under armen, og giv dem en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi kan eksempelvis foreslå en tur i Eventhallerne, en omgang Lasergame eller noget helt tredje, det er helt op til jer.

Så har i lyst til at droppe en enkelt aften hjemme foran fjernsynet er vi klar til at give jer sved på panden og ondt i lattermusklerne.

Familetur i FunCenter Aalborg med en omgang Lasergame

Tøseture

Hos FunCenter er det ikke kun drengene der skal have del i alt det sjove. Det er derfor også både muligt og utroligt populært at holde tøseture hos os. I kan dyste i aktiviteter såsom Lokumsræs, Fun Animal Race, Promille Hockey, Lasergame eller lige de aktiviteter som i finder aller fedest.

Så skal tøserne med på en tur udover det sædvanlige, og vil i prøve noget ekstraordinært i stedet for en tur på café eller i biffen kunne en tur i FunCenter være en rigtig god ide. Vi står klar til at hjælpe jer med en dag hvor vi garanterer grin og smil på læben.

Det er naturligvis muligt at benytte vores bade- og omklædningsfaciliteter hvis i skal videre bagefter, ligesom vi også står klar med kolde forfriskninger mens i er på besøg

Lasergame piger hos FunCenter Aalborg

VIGTIG INFO

Hos FunCenter Aalborg har vi kun åben for forudbestillinger. Det vil sige at du kontakter os via telefon, mail, facebook eller brevdue, og vælger den dato og tidspunkt du godt kunne tænke dig at besøge os.

Du kan vælge mellem et hav af muligheder, men vi har oprettet nogle pakker, som er de mest populære til arrangementer herude, men du kan også skræddersy arrangementet lige som du lyster.

Du kan se de forskellige pakker ved at klikke ind på de forskellige aktiviteter såsom paintball, ligesom du kan se en komplet liste over alle de fede aktiviteter vi tilbyder i eventhallerne lige her

  • I skal min. betale for 6 personer, medmindre der er tale om Fodbold Pool, Escape room eller Skydesimulator. Husk at booke tid inden ankomst.
  • Skal I en tur i eventhallerne kan i cirka nå 3 aktiviteter pr. time, og I kan vælge mellem 4 haller. I kan dele jeres tid op i 30 min. intervaller, så I kan eksempelvis nå flere Eventhaller, bare i booker dem i 30 min. intervaller.
  • Er I mange deltagere deler vi jer op i hold, og har jer i flere haller på samme tid. Holdene bytter så haller undervejs, og mødes på kryds og tværs.
  • Skal I spille Paintball har I banen i 90 minutter, og har I brug for flere kugler end de 50 der er inkluderet i prisen kan disse købes løbende under jeres besøg.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Telefonen er åben alle dage fra 09.00 - 21.00
Mails besvares inden for 12 timer

Send en besked

Vælg center:

Modtag nyhedsbrev?