Aktiviteter - FunCenter Aalborg - Eventhaller - Paintball - Lasergame mm.

Eventhallerne

Prøv de fire sjove Eventhaller i FunCenter. I har mulighed for at dele jeres tid op mellem de forskellige haller med 30 min. interval og prøve aktiviteter fra flere forskellige haller, hvis I ønsker dette. En instruktør lægger et sjovt program ud fra de aktiviteter, I gerne vil prøve.

Perfekt til både børn og voksne, unge og gamle – alle kan være med. Vi skruer op for musikken og garanterer et godt grin. Glem alle bekymringer om regn og gråvejr – i FunCenters Eventhaller skinner solen altid.

Husk, at du med fordel kan kombinere din tid i eventhallerne i 30 minutters intervaller, så kan du eksempelvis besøge 2 haller på kun en time. Er I en større gruppe, løser vi også dette, og deler jer op i flere hold, som dyster på kryds og tværs i mere end én hal ad gangen.

Bubble Soccer i FunCenters Eventhal 1 Human Football Table i Eventhal 3 Sumobrydning i Eventhal 3 hos FunCenter Lokumsræs i Eventhal 4 hos FunCenter

Eventhal 1

Læs mere om hal 1

Bubble Soccer

Promille Hockey

Bueskydnings Battle

Promille Høvdingebold

Blindebold

Promille Fodbold

Ballebold

 

Eventhal 1 er fysisk præget, og der er fart over feltet

Eventhal 2

Læs mere om hal 2

WipeOut

Mega Twister

Stigegolf

Sumobrydning

Double Sumo Forhindring

Gladiatorkamp

 

 

Eventhal 2 er fyldt med alsidige aktiviteter for alle

Eventhal 3

Læs mere om hal 3

Human Football Table

Rodeotyr

Promille Fuglekast

Sumobrydning

Toobeez Teambuilding

Tovtrækning

 

 

Eventhal 3 er fyldt med sjove og alternative aktiviteter

Eventhal 4

Læs mere om hal 4

Hamsterbolde

Lokumsræs

Fun Animal Race

Lowriders

Fodbold Bowling

Skistafet

Megawire

FunBattle

Eventhal 4 er skæg og ballade for alle aldre

Paintball

I FunCenter på Eternitgrunden har vi en indendørs paintballbane og en udendørs paintballbane, begge med et lækkert banedesign. Vi har det nyeste udstyr på markedet, og vi er klar til at tage imod dig og dine venner, kollegaer eller familie. En instruktør sørger for at sikkerheden er i top, og I bliver præsenteret for en masse forskellige spiltyper for at variere spillet.

 

Indendørs paintball hos FunCenter i Aalborg Spil paintball indendørs hos FunCenter Aalborg Indendørs paintballbane hos FunCenter Fed indendørs paintballbane hos FunCenter Aalborg

Lasergame

Prøv vores fede lasergamebane, vi har rigtig red dot sigte på vores våben, samt en masse forskellige indstillinger, så vi kan tilpasse arrangementet og sværhedsgraden efter jeres alder. I kommer i militærkedeldragter, så jeres tøj ikke bliver beskidt, når I spiller lasergame. En instruktør sørger for at præsentere de mange forskellige spilmuligheder, som udstyret tilbyder.

Lasergame i FunCenter Aalborg Udendørs lasergame hos FunCenter Aalborg Skyd dine venner på FunCenters udendørs lasergamebane Fed udendørsbane i FunCenter Aalborg

Skydebane

Prøv den sjove, skøre og utraditionelle skydebane hos FunCenter. Vi har mange forskellige “våben” at vælge imellem, bl.a. luftgevær, bue og pil, lassokast, hesteskokast og meget mere. Vi skyder efter forskellige mål, alt efter hvilken type arrangement I skal afholde.

Prøv vores fede skydebane i FunCenter Aalborg

Fodbold pool

FunCenter var de første i Danmark med denne nyhed. Sjov aktivitet hvor alle kan være med, der betales for leje af hele bordet og ikke for antallet af personer. Regelsættet ligner det traditionelle pool, men i Fodbold pool går du på banen og bruger fødderne til at få boldene i hullerne. Fodbold pool er perfekt som pauseunderholdning fx. mellem jeres ture i Eventhaller, eller hvis du skal have en anderledes date.

Fodboldpool i cafeområdet FunCenter Aalborg

Skydesimulator

Safari, vildsvinjagt og andejagt, mulighederne er mange på FunCenters skydesimulator. Du skyder på det store hvide lærred, hvor et spil er projekteret op og samler point enten til dig selv eller til dit hold. Der er mange forskellige spiltyper, og vi kan tilpasse sværhedsgraden alt efter jeres alder, og hvor mange bajere I har fået. Bruges også i høj grad, når der skal laves en anderledes date.

Skydesimulatoren i fuldt brug hos FunCenter Aalborg

Escape Room

Vores Escape Room er en spændende, sjov og autentisk oplevelse, som river jer væk fra den virkelig verden! Sammen skal I løse 9 forskellige gåder bestående af koder, fysiske spor og meget mere – og så kræver det godt samarbejde, logisk tankegang og I skal tænke ud af boksen.

Lyder det nemt? Måske, men vil I være superagenter og gennemføre vores Escape Room, kræver det godt teamwork og koncentration!

Har I hvad der skal til for at blive superagent?

Escape Room hos FunCenter i Aalborg

Book nu

  • Telefon: 28 31 21 01
    Er åben alle dage fra 09.00-21.00

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked