Escape Room - FunCenter Aalborg - 2 forskellige rum!

Escape Rooms hos FunCenter Aalborg

Kan i løse mordmysteriet eller slippe ud af fængslet i tide?

Hos FunCenter Aalborg er det nu muligt at prøve hele 2 Escape Rooms – Morderen og Fængslet. Escape Rooms er udbryderspil hvor man skal forsøge at slippe ud, eller løse de opsatte gåder inden tiden løber ud. Her kræver det både samarbejde, logisk tænkning og en skarp hjerne at få succes.

Konceptet er yderst populært, og hos FunCenter har vi gjort vores ypperste for at vores rum kan måle sig med de bedste. De 2 rum, som vi selv har skabt, er med fængselstema og detektivtema, og selvom disse ikke er ukendte i Escape Room sammenhæng har vi strammet os an for at skabe en virkelig original og fed oplevelse.

Escape Rooms har taget verden med storm, og er det perfekte valg til næsten alle typer af arrangementer – Læs meget mere om de fede rum herunder.

 

Escape Room “Morderen”

Her bliver I taget med direkte tilbage til 70erne hvor I med samarbejde skal finde frem til seriemorderen der huserer i Aalborg. Rummet er fyldt med gamle møbler, billeder og objekter som kan sætte fantasien igang og føre jer tilbage til en anden tid.

I bliver placeret på kriminalassistentens kontor, og skal finde frem til morderen – men det er lettere sagt end gjort, da den gådefulde og paranoide kriminalassistent har skjult alle sine beviser og filer i sagen via gåder og skjulte spor. I vil blive mødt af et super gennemført miljø, så i for alvor kan leve jer ind i historien og finde frem til morderen mens tiden tikker!

I har 60 minutter til at finde frem til seriemorderen, og lykkes det ikke vil han være over alle bjerge. Rummet egner sig maksimalt til 5 personer, men det mest optimale antal er 2-3 deltagere ad gangen.

Escape Room priser

Samlet pris - max. 5 personer i rummet på samme tid
Escape Room Fredag og lørdag 799 kr.
Escape Room Søndag til torsdag 649 kr.
Prisen inkluderer evt. omklædning, instruktion og afregning. I har 60 minutter til at bryde ud af vores Escape Room og samlet 90 minutter til hele aktiviteten.

Escape Room “Fængslet”

I Fængslet vil i for alvor blive sat på prøve i cellen, som byder jer velkommen i bedste Alcatraz stil. Her har i 60 minutter til at slippe ud af cellen mens vagten er væk, men det kræver både opfindsomhed og samarbejde hvis det skal lykkes.

Rummet byder på en masse klassiske elementer, og elsker i thrillere og fængselsfilm er dette Escape Room et sikkert hit! I vil blandt andet støde på gamle fængselsmøbler, kæder, fangedragter og en række udfordrende gåder og opgaver som kan få selv de skarpeste hjerner på overarbejde.

Lykkes i med opgaven kan i ånde lettet op og flygte ud i friheden, men pas på i ikke ender med at overnatte.

Har du altid haft lyst til at teste dine egne udbryderevner i bedste Alcatraz stil er dette rum lige noget for dig og dine venner, familie eller kollegaer. Rummet egner sig maksimalt til 5 personer, men det mest optimale antal er 2-3 deltagere ad gangen.

Escape Room priser

Samlet pris - max. 5 personer i rummet på samme tid
Escape Room Fredag og lørdag 799 kr.
Escape Room Søndag til torsdag 649 kr.
Prisen inkluderer evt. omklædning, instruktion og afregning. I har 60 minutter til at bryde ud af vores Escape Room og samlet 90 minutter til hele aktiviteten.

Praktisk info til Escape Rooms

  • Mød op 15 minutter før jeres tid starter, så i kan nå at starte til tiden. Vi kan nemlig ikke forlænge jeres tid i den anden ende.
  • En af vores skarpe instruktører er altid til stede og hjælper jer igennem besøget, og er altid parat til at svare på spørgsmål eller give en krammer
  • Escape Rooms er til maks 5 personer ad gangen i rummene, men du kan booke mere end et ad gangen til større grupper
  • Vores Escape Room er primært for voksne og har en minimumsalder på 13 år.
  • Max. 5 personer i gang på samme tid – vi anbefaler et hold består af 2-3 personer
  • Escape Rooms er IKKE fysisk krævende og kan klares i almindeligt tøj.
  • Gravide og folk med dårlig ryg kan sagtens deltage i Escape Rooms da det ikke er fysisk krævende
  • Vores rum er ikke “skræmmende” og i vil ikke opleve nogle chok-elementer undervejs

 

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked