Eventhallerne - FunCenter Aalborg - 4 haller med over 25 sjove aktiviteter!

Eventhaller hos FunCenter Aalborg

FunCenter Aalborg byder på 4 store eventhaller med over 25 fede aktiviteter, så vi lover, der er noget for enhver smag.

Vi har populære og originale aktiviteter såsom Bubble Soccer, Lokumsræs, Wipe Out, Human Football Table og Fun Animal Race.

Du kan herunder se en oversigt over, hvilke aktiviteter der er i hvilke haller, og derfra vælge hvilken hal, der passer lige til jer. Husk, at man kan nå ca. 3 aktiviteter pr time, og er det bare umuligt at vælge, skal vi nok give en hånd med, så I får prøvet lige præcis de aktiviteter, der passer til jer.

Det er desværre ikke muligt at “plukke” aktiviteter fra de forskellige, så minimumstiden man er i en Eventhal er altså 30 minutter.

Er der tale om store hold, finder vi også en løsning på dette, så der ikke er ventetid. I bliver derved delt ind i flere hold og dyster på kryds og tværs i mere end én Eventhal ad gangen med flere instruktører tilknyttet.

promille fuglekast

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme ha
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

Din FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Eventhal 1

Denne eventhal er meget populær, især til arrangementer som polterabender og firmaarrangementer, hvor der skal være masser af gang i den.

Især herrerne har en forkærlighed for denne Eventhal. Den er med Bubble Soccer, Bue Battle og en masse forskellige former for boldspil, en meget fysisk præget Eventhal, hvor der nemt kan komme sved på panden.

Dette er dog ikke noget problem, da vi også har gratis bad i FunCenter. Vælg Eventhal 1, hvis I er til holdaktiviteter med mange personer på banen på samme tid, og hvor aktiviteterne er fysisk præget.

 

Bubble Soccer i FunCenters Eventhal 1 Buebattle hos FunCenter i Eventhal 1 Promille hockey med promillebriller i eventhal 1 Promille Fodbold i eventhal 1 hos FunCenter i Aalborg

Eventhal 2

En af hovedaktiviteterne i Eventhal 2 er vores Wipeout aktivitet. Vi var de første i Danmark, der fik denne populære og vanvittigt sjove aktivitet.

Eventhal 2 er også proppet med andre sjove aktiviteter som Dobbelt Sumo forhindringsbane, Basket Battle, Sumobrydning og Gladiatorkamp.

Generelt er Eventhal 2 meget alsidig og bliver benyttet til at alle typer arrangementer fra børnefødselsdage til firmaarrangementer.

Styrken i denne Eventhal er et miks af stille og rolige aktiviteter blandet med de lidt vilde og fysiske aktiviteter. Det er denne Eventhal, I skal vælge, hvis I er på jagt efter nogle sjove aktiviteter, som ikke er at finde mange andre steder i Danmark.

Wipe Out i Eventhal 2 hos FunCenter Aalborg Double Sumobrydning forhindringsbane i Eventhal 2 Sumobrydning i Eventhal 3 hos FunCenter

Eventhal 3

Perfekt til teambuildingarrangementer med aktiviteter som Fugle kast med promille briller, Tuubees og Human Football table er der virkelig tale om samarbejdøvelser og ryste sammen aktiviteter, hvor nøglen til succes er kommunikation.

Der findes også lidt mere one-on-one aktiviteter som Rodeotyr, og Sumobrydning i Eventhal 3.

Er I en større gruppe afsted, med fokus på ryste sammen aktiviteter og gode sjove grin, så er det Eventhal 3, I skal gå efter.

Human Football Table i Eventhal 3 Promille Fuglekast i Eventhal 3 hos FunCenter Aalborg Rodeotyr i Eventhal 3 Toobeez Teambuilding i Eventhal 3

Eventhal 4

Perfekt til arrangementer hvor der er stor aldersspredning, og hvor der ikke skal være fokus på den fysiske aktivitet, men mere på de gode grin og sjove oplevelser.

Med bl.a. Lokumsræs, Hamsterun, Fodbold Dart, Fun Animal race er der med garanti også noget for alle i denne Eventhal. I Eventhal 4 kan alle være med uanset højde og fysisk formåen.

Dette er Eventhallen for jer, hvor jeres arrangement er en meget blandet flok, både i alder og fysik.

Lokumsræs i Eventhal 4 hos FunCenter Hamsterbolde i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg Fun Animal Race i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg Lowriders med promillebriller i Eventhal 4

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked