MIndfall - FunCenter Aalborg - Udendørs Escape Game

Udendørs Escape Game “Operation Mindfall”

Du er med dit team af hemmelige agenter blevet udvalgt til en vigtig mission. I skal stoppe den internationale terrororganisation Spider Tech.

Spider Tech har lækket en hjernevaskende virus i det globale vandsystem. Virussen er lige nu i dvale, men om 120 minutter vil de aktivere virussen fra deres sikre HQ-servere på Eternitgrunden i Aalborg, og derved få kontrol over verdens befolkning.

Under kodenavnet Operation Mindfall skal dit team finde og sprede en anti-virus i vandforsyningen og ødelægge Spider Tech’s servere. Presset fra udenlandske efterretningstjenester øges, uret tikker, og verdens skæbne hviler i jeres hænder!

Operation Mindfall er et udendørs Escape Game der strækker sig over en ca. 2 km lang rute. Vi blander de klassiske elementer fra de populære Escape Rooms med GPS-geocaching og augmented-reality. Udrustet med en iPad og en hemmelig kuffert skal i rundt på Eternitgrunden ved FunCenter og løse opgaver og gåder.

Mindfall kan opleves året rundt uanset vejr, mens husk fornuftig påklædning. Spillet er perfekt til både små og større grupper, da der kan spille op til 20 spillere på samme tid, med op til fem spillere på hvert hold. Spillet og gåderne er på engelsk. Vi anbefaler at man min. er 13 år for at prøve Mindfall.

 

Praktisk info til MindFall Escape Game

  • Mød op 15 minutter før jeres tid starter, så i kan nå at starte til tiden. Vi kan nemlig ikke forlænge jeres tid i den anden ende.
  • En af vores skarpe instruktører er altid til stede og hjælper jer igennem besøget, og er altid parat til at svare på spørgsmål eller give en krammer
  • Mindfall er designet til 2-5 personer pr. hold, og maksimalt 20 personer i alt.
  • Vores Escape Room er primært for voksne og har en minimumsalder på 13 år.
  • Mindfall Escape Game er IKKE fysisk krævende og kan klares i almindeligt tøj – det foregår dog undendørs så vår obs på varmt tøj
  • Gravide og folk med dårlig ryg kan sagtens deltage da det ikke er fysisk krævende
  • Vores rute er ikke “skræmmende” og i vil ikke opleve nogle chok-elementer undervejs

 

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked