Paintball - FunCenter Aalborg - klar til paintballkrig?

Paintball i Aalborg

Book tid til et fedt paintballarrangement hos FunCenter i Aalborg på vores store indendørs paintballbane.

Tag kampen op med dine venner eller kollegaer på vores store paintballbane. Du skal ikke tænke på dårligt vejr og duggede masker, på vores indendørsbane skinner solen altid.

Er der en person i selskabet, som skal have lidt ekstra opmærksomhed og “kærlighed”, har vi en lækker lyserød kanindragt klar, perfekt til polterabend eller fødselsdag – eller måske til lærlingen eller chefen.

Vi har i 2019 ombygget hele den indendørs bane, som nu både byder på flere niveauer, større dækninger og mange flere fede spilmuligheder!

Et paintballarrangement tager enten 60 eller 90 minutter, inkl. omklædning, instruktion og betaling. Prisen er inkl. alt nødvendigt udstyr; kedeldragt, SWAT hood, handsker, paintball- sikkerhedsmaske og paintballgevær. Bliver du skudt meget tæt på, kan paintball kuglerne godt lave et mærke. Er du bekymret for at det gør for ondt, eller gider du ikke have blå mærker, har vi sikkerhedsveste så du ikke kan mærke kuglerne. Her kan alle være med!

I Danmark er det ulovligt at spille paintball, hvis du er under 16 år. Er du mellem 16 og 18 år, skal du udfylde en forældretilladelse, som du kan hente lige herunder.

Paintball priser

(Pris pr. person - I betaler for min. 6 personer)
Paintball 60 min. inkl. 50 kugler 149 kr.
Paintball 90 min. inkl. 50 kugler 175 kr.
Ekstra kugler 50 stk. 50 kr.
Ekstra kugler 100 stk. 85 kr.
Prisen inkluderer kedeldragt, maske, hue og handsker. Minimumsalderen for at spille paintball er 16 år. Kuglerne købes løbende under arrangementet.

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. Paintball Inkl. 50 kugler
298 kr. Pris pr. person

Funpakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
30 min. Lasergame Spilles ude fredage og lørdage - alle andre dage vælger i selv om i vil spille inde eller ude.
248 kr. Pris pr. person

TILKØBSMULIGHEDER

Husk at priserne for Fodbolddart/pool & Skydesimulator er priser for hele selskabet, og IKKE pris pr person.

Praktisk information

 • Mød op 15 min. før din tid starter, så du kan få klædt om og være klar til kamp.
 • Paintball hos FunCenter er på eget ansvar.
 • Sikkerhedsreglerne bliver gennemgået, inden spillet sættes i gang.
 • Det er ikke lovligt at være synligt beruset, når du spiller paintball.
 • En verdensklasse instruktør er altid tilstede og kan hjælpe, hvis du har spørgsmål eller har brug for en tudekiks.
 • Vi har gratis bad- og omklædningsfaciliteter til efter paintballkampene.
 • Det er en god ide at have tøj på, som du kan bevæge dig i. Det er eksempelvis træningstøj og flade sko/løbesko.
 • Bliver du skudt på klods hold af et paintballgevær, kan malingen godt gå igennem kedeldragten. Malingen går dog af i vask.
 • Vi anbefaler, at du har gamle sko og gammelt tøj på.
 • Du kan booke et gratis bord i vores cafeområde.
 • Øl og sodavand kan købes i baren.
 • Mad skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.

Spilsetups

For at give vores gæster mulighed for at variere, hvilken type paintballkrig de vil have, har vi lavet nogle forskellige spilsetups. Vi tilbyder bl.a. Team Deathmatch, Capture The Flag, King Of The Hill, Kaninjagten og meget mere. I er også mere end velkomne til at finde på jeres eget spil, så længe det ikke er alle mod instruktøren.

Paintballbanen

Paintballbanen ligger på Eternitgrunden i Aalborg, og består af gamle biler, huse og tønder du kan gemme dig bag. Paintballbanen er dekoreret af lokale banditter, der har lavet grafitti på væggene, der sammen med et vildt anlæg med den syge bass, er med til at skabe den helt rigtige krigsstemning. Fra sikkerhedszonen kan du kigge ud over slagmarken, når du er skudt ud af spillet, indtil næste spil starter. Vi har lagt mange timer i banedesignet og ændrer det løbende i løbet af året for at give dig mulighed for at komme igen og spille på et nyt og opdateret banelayout. Vi spiller paintball året rundt på vores indendørs bane, og holder ikke vinterlukket som mange andre paintballbaner i Danmark. Banen er lovpligtig forsikret og synes hvert år af Aalborg politi og beredskabscentret.

Paintballudstyr

Vi bruger det nyeste udstyr på markedet. De fede FT-12 tippmann våben, der er utrolige driftsikre, men skulle uheldet være ude og din gun laver funktionsfejl, har vi købt ekstra guns hjem, således du hurtigt kan få et nyt stukket i hånden og komme ud på banen og nakke dine venner. Maskerne er de professionelle Vforce Vantage med god komfort, også selvom du har briller – dog anbefaler vi kontaktlinser hvis muligt. Glasset er selvfølgelig behandlet med antidug, så du ikke laver alt for meget friendly fire. Du får udleveret SWAT hood til at dække øre og hals, samt en kedeldragt i camofarver – eller en dejlig lyserød kanindragt. Vi har i begrænset omfang sko, du kan låne, hvis du ikke selv har gamle sko med.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked