Virtual Reality - FunCenter Aalborg - For både voksne og børn

Virtual Reality hos FunCenter Aalborg

Prøv det fedeste Virtual Reality rum med mange spil!

Her træder du ind i en tredimensionel virtuel verden hvor du frit kan bevæge dig rundt, og op og ned i vores utroligt realistiske Play Area. Hvis du forestiller dig at stå midt i et computerspil hvor hver en bevægelse du tager bliver registreret, og hvor alt er skræmmende realistisk, så ved du lige præcis hvordan Virtual Reality hos FunCenter fungerer.

Vi tilbyder et hav af forskellige spil, både for børn og voksne, og vi garanterer god underholdning uanset om du er til hardcore skydespil som Raw Data, arkadespil som FunHouse, eller vil lave tredimensionelle tegninger i Google Tilt Brush.

I modsætning til mange af vores aktiviteter i Aalborg er der intet minimumsantal, og du kan tage udgangspunkt i nedenstående tabel for at se hvor meget tid der passer lige præcis til jer.

Space Pirate Trainer

Rumkrig når det er aller sjovest!

Et first person shooter spil der er lige til at gå til, og hvor du vælger mellem en masse fede våben og skjold.

Spillet er et af de første VR spil der kom ud, og har siden udgivelsen været et kæmpe hit for alle aldre.

Forsøg at skyde alle de fjendtlige droner ned i dette rum-skydespil, og hold samtidig godt øje, for de forsøger også at skyde dig.

Et perfekt spil at konkurrere i, så se hvor længe du overlever, og udfordre dine venner og se hvem der kan få den bedste highscore!

Raw Data (min. 14 år)

Nervepirrende robotjagt med mange baner!

Et hardcore skydespil hvor pulsen kommer op og ringe mens du omringes af 3 meter høje robotter, flyvende dræberdroner og flere skræmmende fjender.

Det er muligt at vælge mellem flere forskellige spillere der har forskellige våben og specials, og samtidig har spillet utroligt mange flotte og virkelighedstro baner.

Her får du virkelig udbytte af VR teknologien, og kan teleporte dig rundt på banerne mens du prøver at undgå de gigantiske robotter. Dette spil er perfekt til dig som har erfaring med Virtual Reality, og har de grundlæggende kommandoer på plads.

The Lab

8 fede spil med noget for enhver!

Prøv kræfter med 8 forskellige minispil hvor du blandt andet kan skyde med slangebøsse, tage en gåtur rundt i solsystemet, reparere robotter og flere sjove og vanedannende spil.

Her er utraditionelle spil som egner sig for de små, såvel som de voksne, og spillet er garanti for mange minutters sjov.

Så tag en tur rundt i laboratoriet, og find de spil som passer lige til dig.

Vi kan især anbefale Slingshot hvor du skal skyde kasser ned med en kæmpe slangebøsse, og bue og pil spillet hvor du skal forsvare dig mod invaderende styrker.

VR Fun House

Fede arkadespil i Vr-version!

Træd ind i en verden af fede minispil i bedste arkadespil. Skyd med med westernpistoler og bue og pil, smadr porcelæn med en kæmpe hammer, smid med slimklatter, spil basket og meget mere.

Spillet er perfekt for både børn og voksne, og har du ikke prøvet kræfter med Virtual Reality før et dette et super godt spil at starte med.

Et perfekt spil at konkurrere i uanset alder og kendskab til Virtual Reality. Så tag på opdagelse i en sjov legeverden, og giv den gas med dit indre legebarn.

Google Tilt Brush

Lav tredimensionelle tegninger lige som du har lyst! 

Her lander du i et rum hvor du kan male i tre dimensioner, og selv bestemme hvilket miljø du vil befinde dig i.

Vil du male med ild, neon, regnbuer eller noget helt fjerde gør du det bare – det er kun fantasien der sætter grænser.

Du kan vælge mellem mange forskellige miljøer, og du kan endda male videre på nogle af de fantastiske tredimensionelle tegninger som andre brugere har lavet.

Et vanedannende spil som lader dig udfolde din kreative side.

Elven Assassin VR (min. 14 år)

Bue og pil på et helt nyt niveau!

Elven Assassin er et super fedt spil hvor du bliver udstyret med bue og pil, og skal kæmpe dig igennem en lang række af orker, drager og trolde som vil indtage din by. Du kan spille flere forskellige baner, og optjene forskellige spells som kan hjælpe dig når det bliver svært.

Pas på dragerne som spyer ild efter dig hvis du ikke slår dem ihjel hurtigt nok, og utålmodige trolde som kaster økser efter dig! Et super fedt spil der virkelig får pulsen op mens du desperat forsøger at holde stand mod de mange fjender.

Spillet kan både spilles mod computeren eller mod andre spillere online fra hele verden.

Fruit Ninja VR

Skær frugter som aldrig før!

Du har sikkert prøvet Fruit Ninja på din telefon, men det bliver bare en tand federe når du står midt i det.

Så tag dine sværd i hånden og flæk en masse frugter mens du undviger de bomber som også flyver rundt i luften. Jo flere du rammer i træk jo bedre bliver din score, men rammer du bomberne er du på den.

Et perfekt spil til at få afklaret hvem af vennerne der er har den bedste reaktionstid og overblik. Her er der tale om et spil der er super let at gå til for både børn og voksne.

Keep Talking and nobody explodes VR

Et Escape Room inspireret spil der kræver samarbejde!

Dette spil er bedst egnet til de voksne der vil teste deres samarbejdsevner. Personen der har VR-headsettet på skal forsøge at afmontere en bombe inden tiden rinder ud, og lykkes det ikke vil bomben springe i luften.

Udfordringen er at det kun er personen der har headsettet på der kan se bomben, og det er så op til personerne uden for VR-boksen at guide ham/hende efter bedste evne – det er nemlig kun dem der har manualen.

Hvis i skal gennemføre de forskellige scenarier i dette spil kræver det altså både at i kan holde hovedet koldt og tænke hurtigt

 

 

Vores setup

For at give jer den fedeste oplevelse inden for VR har vi investeret i noget nær det bedste hardware der kan købes for penge. Vores setup består af følgende:

 • HTC Vive headset med Deluxe Audio
 • 2 stk HTC Vive controllere
 • Asus Ultimate Pro PC med 8. Gen Intel i 8700K processor, GTX1080TI 11GB grafikkort og 16 GB DDR4 ram.
 • Lydhæmmende og mørklagt PlayArea med LED lys på 3×2 meter.
 • Skærm med aktuelt gameplay så tilskuere kan følge med.

Praktisk information

 • Bruger du briller anbefaler vi at du tager kontaktlinser på når du skal prøve Virtual Reality da det ikk er muligt at have briller på under headsettet.
 • I spiller én ad gangen, men kan skifte så mange gange i har lyst i den afsatte tid, samtidig med kan i følge med på skærmen.
 • I den afsatte tid skal der afsættes tid til instruks og byt af deltagere.
 • I kan løbende følge med i hvor lang tid i har tilbage, og efter en kort instruks er i klar til frit at vælge mellem de forskellige spil.
 • Virtual Reality kræver forhåndsbooking, gerne minimum 3 dage før jeres besøg så I er sikre på at der er plads.
 • Af hensyn til vores udstyr er der en generel aldersbegrænsning på 8 år til Virtual Reality
 • Visse spil har en yderligere minimumsalder grundet deres lidt voldsomme gameplay.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked