Arrangementer i FunCenter Aalborg - Læs mere her

Arrangementer i FunCenter Aalborg

Vi afholder mange former for arrangementer lige fra børnefødselsdage til firmaarrangementer og polterabender, hvilket betyder vi spænder meget bredt. FunCenter skræddersyer gerne jeres besøg efter jeres ønsker. Vi giver jer også muligheden for at fortsætte festen i de nærliggende selskabslokaler, hvor I kan slutte arrangementet af med lækker mad og drikke. Så uanset jeres behov kan vi med garanti sikre et succesfuldt arrangement, som slår benene væk under jer!

Polterabend

I FunCenter afholder vi mange forskellige typer polterabender, vilde og voldsomme samt stille og hyggelige. Vi har aktiviteter for enhver smag, og alle kan være med. Især vores Eventhaller er i høj kurs ved polterabender, da de er gode som ryste-sammen aktiviteter. Paintball med lyserød kanindragt er næsten også et must try, når det gælder en herrepolterabend.

Så hvad enten der er tale om en flok tøser, der skal ud og give den gas med Rodeotyr, Promille Hockey eller noget helt tredje, eller en flok herrer der skal have gang i Bubble Soccer og Paintball, står vi klar til at hjælpe. Synes pigerne, at Paintball er lidt for vildt, har vi også en super fed Lasergamebane, hvor I kan give den gas.

Se de mange muligheder vores center tilbyder, og find det der passer jer. Eller ring og gør brug af vores mange års erfaring med polterabender.

 

Polterabend på skydebanen i Hjørring

Børnefødselsdag

Vi afholder de sjoveste børnefødselsdage i FunCenter, og selvom klassen og vennerne har været forbi FunCenter før, er der rig mulighed for at vælge nogle nye aktiviteter, som I ikke har prøvet før, eller vælge de aktiviteter I syntes var sjovest sidste gang, I var på besøg. Husk, at hvis I booker alle andre dage end fredage og lørdage får i 50 kr i rabat pr. person, når der er tale om en børnefødselsdage, hvor Eventhallerne er inkluderet.

Vi har masser af aktiviteter til alle aldre, helt ned til 6 år alderen. En instruktør sørger for, der er styr på programmet, og alle får en super sjov oplevelse. Som forældre skal du bare læne dig tilbage og nyde showet.

I forbindelse med jeres besøg er det også muligt at booke et bord i jeres pause, eller efter I har været i gang. Så er der både tid og plads til at få lidt at spise og drikke og eventuelt pakke gaver op. I cafeområdet er det også en mulighed at booke vores Skydesimulator eller Fodboldpool og Fodbolddart. Vi har også forskellige arkademaskiner i cafeområdet, hvis det bliver for svært at sidde stille. I kan vælge mellem en masse spændende menuer, som skal bestilles på forhånd, så I også kan få noget lækkert at spise, I kan selvfølgelig også selv medbringe jeres egen mad.

Børnefødselsdag i FunCenter Aalborg

Personalearrangement

I FunCenter afholder vi personalearrangementer, hvor alle kan være med, uanset alder og fysik. Vi sammensætter et miks af aktiviteter, så det passer til jeres personale. Så hvad enten der er tale om en ældre flok, hvor det ikke skal gå for vildt for sig, eller en flok håndværkere hvor der virkelig skal gives gas, har vi noget for jer.

I kan naturligvis selv bestemme dagens program og valget af aktiviteter, men er det svært at blive enige i virksomheden, eller svært at vælge, står vi også klar til at hjælpe jer ud fra vores erfaringer.

Vi har tidligere stået for arrangementer for op til 400 personer, og vi kan både underholde jer i vores center, eller komme ud til jer med instruktører og udstyr. Du kan læse mere om Ud af huset arrangementer og events lige her

Vi kan i samarbejde med vores nabocafé også stå for mad, selskabslokaler, møde- og konferencelokaler hvis dette ønskes.

personalearrangement i FUnCenter Aalborg

Institutioner og klubber

Som ungdomsklub, institution eller lignende får I 50 kr. rabat pr. person i vores Eventhaller, hvis I booker alle andre dage end fredage og lørdage – også i ferier og helligdage. I betaler kun for det antal personer, der møder op på dagen, så bliver I ramt af sygdom eller afbud, skal I ikke betale for dem i oprindeligt meldte til. I skal dog min. altid betale for 6 personer.

Vi har stor succes og erfaring med skoler, ungdomsuddannelser, ungdomsklubber og lignende som besøger os i hverdagene og har det sjovt.

Husk dog, at tilbuddet kun gælder for deltagere under 16 år, og og ikke på fredage og lørdage

Afslapning inden rodeotyr i Eventhal 3 på Blå Mandag

Blå mandag

Du kan holde Blå mandag hos FunCenter, og vi er efterhånden eksperter med mange år på bagen! Vi har sammensat nogle fede pakker, som er nemme at gå til, og hvor der er noget for hele klassen. Prøv eksempelvis Lasergame, Eventhallerne og Skydebanen. Der er masser at vælge imellem og helt sikkert også noget for jeres klasse.

Vi har hvert år flere hundrede konfirmander igennem FunCenter, og vi skal nok sørge for at jeres tur herud bliver godt koordineret, og at der er styr på det hele. I kan derfor som forældre læne jer tilbage og nyde en kop kaffe, mens vi tager os af konfirmanderne på denne særlige dag.

Så kontakt os, hvis I skal have en Blå mandag ud over det sædvanlige, hvor der er fart over feltet, og sjov for alle i klassen!

Blå mandag på besøg i Eventhallerne Aalborg

Herretur

Skal drengene på tur, er FunCenter helt sikkert stedet. Vi har Paintball, Bubble Soccer, Human Football Table og mange andre aktiviteter, som passer perfekt til herreturen. Så skal der fart over feltet og sjov, står vi klar til at hjælpe jer.

Vi kan både klare en omgang sjov inden en bytur eller bødekassefester, afslutninger for jeres fodbold- eller håndboldhold osv..

Vi indlægger naturligvis pauser i dagens program, så der også er tid til at få en øl, eller måske en forfriskende sodavand, hvis I virkelig har givet den gas. Efterfølgende er der er mulighed for gratis bad og omklædning, hvis I skulle få sved på panden, eller I måske skal videre ind til midtbyen, som kun ligger 2 km. fra FunCenter.

Herretur i FunCenter Aalborg

Julefrokost

Hold den mest mindeværdige julefrokost i FunCenter, hvor vi kan stå for underholdningen i vores center og kombinere med lokaler og mad hos vores samarbejdspartner, som ligger 300 meter længere nede af vejen. I kan spise i de lækre lokaler hos vores samarbejdspartner, der serverer en lækker julefrokost buffet eller 3 retters menu.

Vi arrangerer det hele, og alt I skal gøre er at møde op og være klar til fest. Vi laver både julefrokost med og uden spisning.

Det er naturligvis muligt at sammensætte programmet, som I ønsker, og har I givet den fuld gas og har brug for bad- og omklædningsfaciliteter, klarer vi også det. Så kontakt os og hør nærmere om menuer, muligheder og alle de fede aktiviteter, som vi tilbyder til den perfekte julefrokost.

Polterabend hos FunCenter i Aalborg

Sidste skoledag

Vi har det perfekt miks af aktiviteter og kan sammensætte et lækkert program til jer, så I får en super afslutning med jeres klassekammerater. Dyst i en masse forskellige aktiviteter, hvor I er opdelt i hold, som dyster mod hinanden under kyndig vejledning fra vores eventinstruktører.

Vi tilbyder en lang række superfede aktiviteter, både i vores 4 store Eventhaller, men også Skydebane, Lasergame, Fodbold pool og meget mere. Som altid kan arrangementet skræddersyes lige præcis til jer, og ellers kan der tages udgangspunkt i de forskellige pakker, som vi har sat op for at gøre det nemt for jer.

Blå Mandag med promille Hockey i Eventhal 1 i Aalborg

Teambuilding og ryste sammen tur

Med fokus på sjov og gode oplevelser laver vi utraditionel teambuilding, hvor I kommer til at se hinanden udenfor vante rammer. Vores dedikerede eventinstruktører sørger for, at I får kyndig vejledning under hele arrangementet.

Vi garanterer en god oplevelse, som I kan snakke om i lang tid efter jeres besøg. Vi har en lang række aktiviteter som passer perfekt til teambuilding og ryste sammen oplevelser. Så grib knoglen og lad os arrangere den bedste teambuilding-tur.

Skistafet i Eventhal 4 hos FunCenter

Voksenfødselsdag

Vi holder fødselsdage for “legebørn” i alle aldre, så står den på 25 års fødselsdag med kanel, 30 års fødselsdag med peber og kanindragt, så klarer vi også den. Vi sammensætter et superfedt program med fuld fart over feltet. En fødselsdag I med garanti kommer til at huske i mange år fremover.

Vi tilbyder blandt andet 4 store Eventhaller, Lasergame, 2 fede Paintballbaner og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vi er sikre på, at I vil få et brag af en fødselsdag, som gæsterne vil tale om i lang lang tid. I kan naturligvis benytte vores bade- og omklædningsfaciliteter, hvis I har valgt aktiviteter, som giver sved på panden.

Promille Fuglekast hos FunCenter i Eventhal 3

Familietur

Skal familien samles om nogle sjove og fælles gode grin, så er det med at få booket en tur i FunCenter. Vi har aktiviteter, hvor alle aldre kan være med. Vi har med vores store udvalg af aktiviteter noget for enhver gruppe, og både sønnike, datter, mor og farfar skal nok blive underholdt.

Så tag familien under armen, og giv dem en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi kan eksempelvis foreslå en tur i Eventhallerne, en omgang Lasergame eller noget helt tredje, det er helt op til jer.

Så har I lyst til at droppe en enkelt aften hjemme foran fjernsynet, er vi klar til at give jer ondt i lattermusklerne.

Familetur i FunCenter Aalborg med en omgang Lasergame

Tøseture

Hos FunCenter er det ikke kun drengene, der skal have del i alt det sjove. Det er derfor også utroligt populært at holde tøseture hos os. I kan dyste i aktiviteter såsom Lokumsræs, Fun Animal Race, Promille Hockey, Lasergame eller lige de aktiviteter, som I finder aller fedest.

Så skal tøserne med ud og luftes, og vil I prøve noget ekstraordinært i stedet for en tur på café eller i biffen, er en tur i FunCenter det perfekte valg. Vi står klar til at hjælpe jer med en dag, hvor vi garanterer grin og smil på læben.

Det er naturligvis muligt at benytte vores bade- og omklædningsfaciliteter, hvis I har valgt de fysiske aktiviteter i FunCenter, ligesom vi også står klar med kolde forfriskninger, mens I er på besøg.

Lasergame piger hos FunCenter Aalborg

Bødekassefest

Bødekassen er ved at være fyldt op, og I vil gerne holde en anderledes bødekassefest? Så skal I tage en tur i FunCenter – vi kan skræddersy en bødekassefest lige efter Jeres ønsker og behov! FunCenter har et stort og bredt udvalg af anderledes og sjove aktiviteter, og vi har helt sikkert noget, som vil passe til netop Jeres bødekassefest.

FunCenter Aalborg har flere aktiviteter med fokus på teambuilding og samarbejde for eksempel Human Football Table, Double Sumo Forhindringsbane, Promille Hockey, Fun Animal Race, Lasergame og Paintball. Men det er også muligt at prøve mere individuelle aktiviteter som Sumobrydning, Lokumsræs, Rodeotyr og Hamsterbolde! Mulighederne er mange, så kom ud af klubhuset, og hold en super fed og sjov bødekassefest hos FunCenter Aalborg.

Skulle det ske, at I bliver svedige i løbet af besøget, så har vi bad- og omklædningsfaciliteter til fri afbenyttelse.

Human Football Table i Eventhal 3

Events hos jer/ud af huset arrangementer

I FunCenter har vi erfaren og meget alsidig eventkoordinator,  han hedder Elias og han kan hjælpe Jer med at arrangere lige præcis det arrangement eller aktivitet, I ønsker. Han kan arrangere alt fra få timers aktiviteter til heldagsarrangementer til både erhvervs- og private arrangementer.

Ønsker I lidt ballade til vejfesten, en sjov og anderledes dag med kollegaerne eller noget helt andet, så er Elias klar til at lave noget god underholdning.

FunCenter underholdning hos Niras i Kolding

Eventkalender

Vi laver mange fede arrangementer, som du selvfølgelig skal have mulighed for at deltage i. Derfor har vi lavet en Eventkalender, så du kan få overblikket over hvilke arrangementer, vi har samt hvor og hvornår de finder sted.

Normalvis vil der til vores aktiviteter i FunCenter Aalborg og FunCenter Hjørring være et minimums antal på 6 personer, men det smarte ved disse arrangementer er nemlig, at I ikke behøver at være 6 personer for at prøve vores aktiviteter.

Udfordr dine forældre, søskende, bedste ven eller nogle helt andre og tilmeld jer til et af vores fede arrangementer!

lasergame

Book nu

  • Telefon: 28 31 21 01
    Er åben alle dage fra 09.00-21.00

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked