Hold børnefødselsdag i Aalborg! | Vi har aktiviteter for alle aldre!

Børnefødselsdag i Aalborg

Kom til børnefødselsdag i FunCenter Aalborg!

Hos FunCenter er vi eksperter i at sammensætte en børnefødselsdag, som ungerne vil snakke om lang tid efter!

Vi sørger for at holde et brag af en fødselsdag – og så står vi selvfølgelig også for oprydningen. Og vælger I at holde det andre dage end fredag og lørdag, giver vi 50 kroner i rabat per deltager.

I kan holde børnefødselsdag i Aalborg i FunCenter, hvor vi nok skal tage os rigtig godt af jer. 

Børnefødselsdage er noget af det sjoveste på jorden – det synes vi i hvert fald her hos FunCenter. Men ofte er det noget, man som forælder gruer for – for hvordan sørger man for, at børnene ikke keder sig? Og hvordan kommer man på idéer til børnefødselsdag? For slet ikke at tale om den efterfølgende oprydning og rengøring…

Hos os kan I holde en helt uforglemmelig børnefødselsdag – og vi lover, at det hverken bliver, sjov, ballade eller grin, der kommer til at mangle på dagen. Og næstbedst efter det: Vi står selvfølgelig også for oprydningen.

I kan trygt overlade både planlægning og oprydning til os, så I kan nyde dagen sammen med børnene. Vores instruktører er eksperter i at afholde en uforglemmelig børnefødselsdag, så I kan med ro i maven lade dem stå for planlægningen.

Er I på bar bund med idéer til børnefødselsdag i Aalborg? Så prøv en af vores pakkeløsninger

Så hvad skal I lave på dagen? Spørgsmålet er nok nærmere, hvad I kan lave.

I sidste ende er det nemlig helt op til jer, og I kan selv stå for at sammensætte dagens program. Det kan være den optimale løsning, hvis der er noget, som I ved, børnene vil elske. Men I kan også vælge en af vores populære pakkeløsninger, som er sat helt særligt sammen til børnefødselsdage.

Med en pakkeløsning har vi sørget for det hele. Vi ved, hvor vigtig en børnefødselsdag er – for både familie, forældre og fødselar. Derfor vil vores dygtige instruktører gøre alt for, at dagen bliver noget helt særligt. Lyder det som noget for jer? Så giv os et kald, så vi sammen kan planlægge en sjov børnefødselsdag.

HUSK, AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes, at I får hallen/banen for jer selv i den bookede tid og altid har en instruktør med rundt i centeret.

BEMÆRK, at nedenstående rabatter i vores pakker kun er gældende for børnefødselsdage, der inkluderer tid i eventhallerne og deltagere under 16 år. Der gives således ikke rabat på børnefødselsdage, der alene består af lasergame, eller med aktiv deltagelse af personer over 16.

RabatPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
199 kr. Pris pr person (+50 kr. fre/lørdag)

RabatPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
60 min. pause Afvikles i cafeområdet
99 kr. Pris pr. person (+50 kr. fre/lørdag)

RabatPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
30 min. Lasergame Spilles ude fredage og lørdage - alle andre dage vælger I selv, om I vil spille inde eller ude
198 kr. Pris pr. person (+50 kr. fre/lørdag)

TILKØBSMULIGHEDER

Husk, at priserne for Fodbolddart/pool & Skydesimulator er priser for hele selskabet og IKKE pris pr person.

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 Eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter,span style=”color: #ff0000;”> I godt kunne tænke jer!

Eventhallerne – mere end 25 aktiviteter for børn

I vores eventhaller finder I et slaraffenland af sjove aktiviteter for børn i alle aldre.

Vi har mere end 25 forskellige aktiviteter, og der er noget alle – både drenge og piger.

I kan gå på opdagelse i vores mange aktiviteter her, hvis I gerne selv vil sammensætte et program. Men I kan selvfølgelig også overlade planlægningen af fødselsdagen til vores dygtige og erfarne instruktører. I skal cirka regne med at kunne nå 3 aktiviteter pr time.

Inden ungerne går på eventyr i eventhallerne, skal I på forhånd have udvalgt hvilke haller og aktiviteter, dagen skal gå med.

Synes I, at det er overvældende og svært at vælge? Så lad vores dygtige instruktører vælge de mest populære aktiviteter til jer.

I løbet af den tid, I har booket, har I både eventhallerne og vores instruktører helt for jer selv. Instruktøren sørger for, at der er styr på det hele – og sætter de perfekte rammer for en god fødselsdag. Det er eksempelvis instruktørens opgave at dele børnene op i hold, give instruktioner – og selvfølgelig sørge for, at alle har det sjovt.

Var det noget med et spil lasergame til børnefødselsdagen?

Hos FunCenter kan I komme til at spille lasergame i Aalborg til børnefødselsdagen. Og så kan I være helt sikre på, at ungerne er godt trætte, når de kommer hjem – for her bliver der virkeligt givet gas!

Lasergame er en af vores mest populære aktiviteter til børnefødselsdagen – for både drenge og piger. Og det forstår vi godt, for det er sindssygt sjovt! Når I spiller lasergame, bliver deltagerne sluppet løs på en autentisk bane iført militærdragter (og det nyeste lasergame-udstyr), og så er det ellers bare om at skyde løs på det andet hold.

Lasergame kan spilles i al slags vejr, og vi har både en indendørs og udendørs bane. Der er ikke nogen aldersgrænse på lasergame, og vores system er nemt at forstå og hurtigt at komme i gang med. Vi anbefaler det dog til børn fra seks år og opefter, da de nemmere forstår reglerne og selve konceptet.

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Jamen hvad med slik og mad?

Den kan vi selvfølgelig også stå for.

For skal der være børnefødselsdag, skal der selvfølgelig også være noget at spise.

I kan derfor forudbestille både slik, pizza og sandwich,  så den helt rigtige stemning er i hus. Hvis I har lyst kan I naturligvis også selv medbringe maden – så længe drikkevarerne købes ved os.

I caféen kan I synge fødselsdagssang og hygge, indtil forældrene kommer og henter børnene. Udover pizza og sandwich kan man i caféen købe andre klassikere som slikposer, slushice, sodavand og saftevand.

Vi kan selvfølgelig også sætte vand frem på bordet – med alle de sjove aktiviteter er det nemlig vigtigt at få noget væske indenbords.

 

VÆLG EKSEMPELVIS EN AF VORES 3 BØRNEMENUER

BEMÆRK, at menuerne nedenfor kan bestilles i forbindelse med børnefødselsdage. Dog skal de være bestilt senest 3 dage før arrangementet. Læg også mærke til, at der er et minimumsantal på 10 personer på børnemenu 2& 3.

BørneMenu 1

(intet minimumsantal)

1 lille slush ice (rød el. blå)

1 lille pose slik (flere slags)

25 kr.

pris pr. person

BørneMenu 2

(minimum 10 personer)

1 lille slush ice (rød el. blå)

pizza (en halv pr. barn)

45 kr.

pris pr. person

BørneMenu 3

(minimum 10 personer)

1 lille slush ice (rød el. blå)

1 sandwich (flere varianter)

55 kr.

pris pr. person

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked