Børnefødselsdag Aalborg - Vi har aktiviteter for alle aldre

Børnefødselsdag i Aalborg

Hold den sjoveste og mest uforglemmelige børnefødselsdag hos FunCenter, og få 50 kr i rabat pr. person i eventhallerne alle andre dage end fredage og lørdage.

Overlad trygt planlægningen og oprydningen til os og nyd dagen sammen med børnene. Vores dygtige instruktører sammensætter et program ud fra jeres ønsker og behov. Vi har fødselaren i fokus, og sørger for at guide børnene rundt til alle de sjove aktiviteter.

I kan gratis booke et bord i vores cafeområde, hvor der kan pakkes gaver op og synges fødselsdagssang. FunCenter sørger gerne for borddækningen og kage, boller, pizza mv. Der er også mulighed for selv at medbringe mad.

I kan selv sammensætte et program til jeres fødselsdag eller vælge en pakkeløsning, hvor FunCenter har sørget for det hele. Skulle nogen være syge eller forhindrede på dagen, tager vi selvfølgelig ikke betaling for dem, dog betaler i minimum for 6 personer.

En fødselsdag er en vigtig dag, og vi garanterer, at dagen bliver noget helt særligt! Kontakt os og lad os sammen planlægge en fantastisk fødselsdag til jer.

Børnefødselsdag i FunCenter Aalborg

HUSK AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes at i får hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og altid har en instruktør med rundt i centeret.

BEMÆRK at nedenstående rabatter i vores pakker kun er gældende for børnefødselsdage, der inkluderer tid i eventhallerne og deltagere under 16 år. Der gives således ikke rabat på børnefødselsdage, der alene består af lasergame eller på personer over 16 år, der deltager.

RabatPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
199 kr. Pris pr person (+50 kr. fre/lørdag)

RabatPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
60 min. pause Afvikles i cafeområdet
99 kr. Pris pr. person (+50 kr. fre/lørdag)

RabatPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
30 min. Lasergame Spilles ude fredage og lørdage - alle andre dage vælger i selv om i vil spille inde eller ude.
198 kr. Pris pr. person (+50 kr. fre/lørdag)

TILKØBSMULIGHEDER

Husk at priserne for Fodbolddart/pool & Skydesimulator er priser for hele selskabet, og IKKE pris pr person.

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at i tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller i gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter i godt kunne tænke jer!

Eventhallerne – Børnefødselsdag

I Eventhallerne er der over 25 forskelige aktiviteter og noget for alle aldre og både drenge og piger. I kan selv vælge aktiviteterne eller i kan overlade det til vores dygtige og erfarne instruktører. I skal påregne ca. 3-4 aktiviteter pr. time i booker i Eventhallerne, hallerne bookes i intervaller af 30 min. i kan således på fx. 60 min. vælge at bruge alt jeres tid i en Eventhal eller i kan dele tiden op i to Eventhaller med 30 min. i hver hal.

Inden børnene indtager vores Eventhaller, skal I på forhånd vælge hvilke haller og aktiviteter, som I ønsker at prøve. Dette vil vi gerne vide, når I booker, hvis I ikke kan vælge kan vores instruktører vælge de mest populære aktiviteter til jer. Vi har mere end 25 forskellige aktiviteter i Eventhallerne! I har den valgte Eventhal og vores super dygtige instruktør helt for jer selv. Instruktøren deler børnene op i hold, giver instruktioner og sørger for at alle har det sjovt og en super fed fødselsdag.

Vil I gerne prøve aktiviteter i flere forskellige haller, kan I booke flere haller efter hinanden.

Lokumsræs er sjov for hele familien i FunCenter Aalborg Fuld fart over feltet i Eventhal 3 med Wipe Out Hamsterbolde i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg Fun Animal Race i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg

Lasergame – Børnefødselsdag

Lasergame er et kæmpe hit til børnefødselsdagen for både drenge og piger. I slippes løs på vores lasergamebane iført militærdragter og det nyeste lasergameudstyr. Lasergame kan spilles i alt slags vejr og både i dagslys og om aftenen.

Der er ingen aldersgrænse på Lasergame da vores system er super nemt at forstå, dog anbefaler vi at børn er fra 6 år og op for kunne forstå spillets regler og konceptet.

Vi har en indendørs og en udendørs bane, hvis i ikke vælger hvilken bane i ønsker at benytte, vælger vi en for jer.

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I vores cafeområde kan vi booke et gratis bord til jer, her kan i medbringe mad og pakke gave op, synge fødselsdags sang og hygge indtil forældrene kommer og henter børnene. I cafeen tilbyder vi slik poser, slush ice, sodavand og saftevand. Ved forud bestilling kan vi også stå for boller og kagemand samt et flot opdækket fødselsdags bord. Husk det altid er muligt at få sat gratis kander med vand på bordet.

Udover kage og boller er det også muligt at bestille pizza eller sandwich fra af vores samarbejdspartner. Se den komplette prisliste ud med vores mange mad muligheder.

Det er også muligt attilkøbe vores skydesimulator eller spille en omgang Fodbold Pool i jeres pause. I cafe området finder du også bord fodbold, Air hockey mv.

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

BEMÆRK at menuerne nedenfor kan bestilles i forbindelse med børnefødselsdage, dog skal de være bestilt senest 3 dage før arrangementet. Læg også mærke til at der er et minimumsantal på 10 personer på børnemenu 2, 3 og 4.

BørneMenu 1

(intet minimumsantal)

1 lille slush ice (rød el. blå) 1 lille pose slik (flere slags)

25 kr.

pris pr. person

BørneMenu 2

(minimum 10 personer)

1 lille slush ice (rød el. blå) pizza (en halv pr. barn)

45 kr.

pris pr. person

BørneMenu 3

(minimum 10 personer)

1 lille slush ice (rød el. blå) 1 bolle (med smør) 1 kage (brunsviger)

40 kr.

pris pr. person

BørneMenu 4

(minimum 10 personer)

1 lille slush ice (rød el. blå) 1 sandwich (flere varianter)

55 kr.

pris pr. person

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked