Julefrokost - FunCenter Aalborg - en sjov og anderledes julefrokost

Julefrokost i Aalborg

Skal I have en julefrokost, som vil blive husket, selv når snapsen er ude af blodet?

En god julefrokost indeholder selvfølgelig lækker mad og kolde drikke! Men en julefrokost med et besøg i FunCenter Aalborg først vil toppe enhver tidligere fest!
Her er mulighed for at få fantastisk dag, hvor alle kan være med uanset alder og fysisk formåen. Skal Indkøb og Økonomi dyste i Lokumsræs, skal balancen prøves af med en omgang promillehockey eller skal eleven fra marketing i det lyserøde kaninkostume og en tur på paintballbanen?

Mulighederne er mange, det er kun jer, der sætter grænserne for indholdet på dagen! Om du skal afsted med firmaet, vennerne eller familien, vi giver garanti for en dag med grin, sjov og fantastisk underholdningVi planlægger alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer. En julefrokost er en særlig højtid, og vi kan garantere den allerbedste dag og aften. Kontakt os og lad os planlægge et fantastisk arrangement sammen med jer!

personalearrangement i FUnCenter Aalborg

HUSK AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes at i får hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og altid har en instruktør med rundt i centeret.

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
90 min. Paintball Inkl. 50 kugler. Kan spilles ude eller inde
299-349 kr.* *Pris pr. person varierer efter antal af deltagere

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
45 min. Lasergame Kan spilles ude eller inde
248 kr. Pris pr. person

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at i tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller i gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter i godt kunne tænke jer!

TILKØB

Der er flere muligheder for tilkøb, se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
Skydesimulator 30 min. 249 kr. Prisen er for hele selskabet, ikke pr. person
Fodbold Pool & Dart 30 min. 249 kr. Prisen er for hele selskabet, ikke pr. person
Eventhal ekstra 30 min. 50 kr. Pris pr. person
Madmuligheder 40-60 kr. Se menupunktet "Priser" øverst for mere info
Husk at mad skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.

Eventhallerne – Julefrokost

I vores fire Eventhaller byder vi op til julebal med over 25 forskellige aktiviteter. Vi deler jer op i hold, som dyster mod hinanden i et skræddersyet aktivitetsprogram lavet af vores instruktører i samarbejde med jer. Vi har aktiviteter med fuld fart over feltet med sved på panden, men også stille og rolige hyggelige aktiviteter hvor alle kan være med også i jeres almindelige selskabstøj.

Jo mere tid I booker, jo flere aktiviteter kan I nå at prøve. Som udgangspunkt kan I nå ca. 3 aktiviteter pr. time.

Så hvad enten i vil give den gas med Human Football Table, Bubble Soccer, Lokumsræs eller noget helt andet har vi helt sikkert en løsning.

Human Football Table hos FunCenter Aalborg Hamsterbolde i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg Lokumsræs er sjov for hele familien i FunCenter Aalborg Fun Animal Race i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg

Lasergame – Julefrokost

Vil I gerne have en fed actionoplevelse, er Lasergame et helt suverænt valg hvor alle kan være med.

I slippes løs på vores Lasergamebane iført militærdragter og det nyeste Lasergameudstyr. Lasergame kan spilles i alt slags vejr på vores udendørsbane. Vi har også en indendørs bane i kan vælge at spille på. Vi anbefaler i har gamle sko på når der spilles Lasergame.

Udstyret skyder med harmløse infrarøde stråler, I kan ikke mærke når i bliver ramt, der kommer blot en lyd fra jeres våben om at I er blevet ramt og lamperne blinker. Vi har mange forskellige spil setups at vælge imellem.

I kan spille op til 52 personer på samme tid, og er i flere laver vi en stor tunering.

Lasergame piger hos FunCenter Aalborg Lasergame i FunCenter Aalborg Udendørs lasergame hos FunCenter Aalborg Skyd dine venner på FunCenters udendørs lasergamebane

Paintball – Julefrokost

Skal “Salgskontoret” nedlægges for altid at tømme kaffekanden på kontoret? Så er det nu, du har muligheden! Vi har en stor indendørs paintball bane og en udendørs paintballbane, så selvom der skulle være kommet 2 meter sne, så er der stadig rig mulighed for at spille!

Smid din ven/veninde, praktikanten eller chefen i kanindragten og lad julejagten begynde. Vi klarer naturligvis alt udstyret lige fra dragter, masker og handsker, til ekstra beskyttelsesudstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør ondt at blive ramt.

 

Indendørs paintball hos FunCenter i Aalborg Vores indendørs paintballbane hos FunCenter Aalborg Paintball hos FunCenter i Aalborg Fed indendørs paintballbane hos FunCenter Aalborg

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

Cafeområdet er stedet hvor i kan booke et bord og spise medbragt mad eller bestille det gennem vores samarbejdspartner. Et af de mere populære valg er, at lægge en pause på 30 minutter ind i mellem jeres aktiviteter. Så kan I lige få snakket om alle de sjove aktiviteter i har været igennem inden næste aktivitet startes.

Vi er behjælpelig med bestilling af mad til jeres julefrokost fra en af vores samarbejdspartner, ligesom det er muligt at købe flere forskellige drikkevarer fra baren til gode priser.

I kan også booke vores skydesimulator eller spille en omgang Fodbold Pool ligesom det er muligt at prøve vores mange andre aktiviteter i cafeområdet. Her har i blandt andet mulighed for at spille på vores basket maskine, air hockey eller slå til boksebolden.

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Bad og omklædning

Vi har omklædningsrum til både herrer og damer, så I har mulighed for at skifte til det fineste dress, hvis i er kommet til at svede lidt efter I har været igennem jeres ønskede aktiviteter. Har I svedt så meget at I har brug for et bad, er dette selvfølgelig også en mulighed – I kan endda leje et håndklæde og shampo til 15 kr. i baren.

Vi gør opmærksom på, at der kan være mange gæster som anvender vores faciliteter. Derfor anbefaler vi, at I har god tid i jeres program, hvis I ved på forhånd I ønsker et bad efterfølgende – eller bare hvis damerne skal bruge lidt ekstra tid på at gøre sig i stand 😉

Skal i videre bagefter skal vi nok skaffe en taxa, ellers er midtbyen kun 2 km. fra FunCenter.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

  • Telefon: 28 31 21 01
    Er åben alle dage fra 09.00-21.00

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked