Julefrokost - FunCenter Aalborg - Sjov og aktiv julefrokost

Julefrokost i Aalborg

Med mulighed for både underholdning & mad!

FunCenter Aalborg tilbyder et hav af sjove og alsidige aktiviteter til den perfekte julefrokost, uanset aktivitetsniveau eller alder – og vi befinder os kun 2 km. fra Aalborg centrum!

Vælg eksempelvis mellem vores 4 Eventhaller med over 25 fede aktiviteter som Bubble Soccer, Lokumsræs, Wipe Out, Human Football Table, hæsblæsende indendørs Paintball eller en omgang Lasergame!

Vi kan stå for hele pakken, med underholdning hos os, og efterfølgende spisning i Aalborg midtby! – vi betaler selvfølgelig transporten.

Kombiner en af vores sjove FunPakker med spisning hos Restaurant Sanya midt i Aalborg – prisen for buffet er kun 158 kr pr. person!

Vi har naturligvis også andre pakkeløsninger, så kontakt os endelig hvis det vi skal arrangere en anderledes og uforglemmelig julefrokost!

 

HUSK AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes at i får hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og altid har en instruktør med rundt i centeret.

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
90 min. Paintball Inkl. 50 kugler. Kan spilles ude eller inde
324 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
30 min. Lasergame Spilles ude fredage og lørdage - alle andre dage vælger i selv om i vil spille inde eller ude.
248 kr. Pris pr. person

TILKØBSMULIGHEDER

Husk at priserne for Fodbolddart/pool & Skydesimulator er priser for hele selskabet, og IKKE pris pr person.

Eventhallerne – Julefrokost

I vores fire Eventhaller byder vi op til julebal med over 25 forskellige aktiviteter. Vi deler jer op i hold, som dyster mod hinanden i et skræddersyet aktivitetsprogram lavet af vores instruktører i samarbejde med jer. Vi har aktiviteter med fuld fart over feltet med sved på panden, men også stille og rolige hyggelige aktiviteter hvor alle kan være med også i jeres almindelige selskabstøj.

Jo mere tid I booker, jo flere aktiviteter kan I nå at prøve. Som udgangspunkt kan I nå ca. 3 aktiviteter pr. time.

Så hvad enten i vil give den gas med Human Football Table, Bubble Soccer, Lokumsræs eller noget helt andet har vi helt sikkert en løsning.

Human Football Table hos FunCenter Aalborg Hamsterbolde i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg Lokumsræs er sjov for hele familien i FunCenter Aalborg Fun Animal Race i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at i tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller i gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter i godt kunne tænke jer!

Lasergame – Julefrokost

Vil I gerne have en fed actionoplevelse, er Lasergame et helt suverænt valg hvor alle kan være med.

I slippes løs på vores Lasergamebane iført militærdragter og det nyeste Lasergameudstyr. Lasergame kan spilles i alt slags vejr på vores udendørsbane. Vi har også en indendørs bane i kan vælge at spille på. Vi anbefaler i har gamle sko på når der spilles Lasergame.

Udstyret skyder med harmløse infrarøde stråler, I kan ikke mærke når i bliver ramt, der kommer blot en lyd fra jeres våben om at I er blevet ramt og lamperne blinker. Vi har mange forskellige spil setups at vælge imellem.

Det perfekte valg uanset alder og aktivitetsniveau.

Paintball – Julefrokost

Skal “Salgskontoret” nedlægges for altid at tømme kaffekanden på kontoret? Så er det nu, du har muligheden! Vi har en stor indendørs paintball bane og en udendørs paintballbane, så selvom der skulle være kommet 2 meter sne, så er der stadig rig mulighed for at spille!

Smid din ven/veninde, praktikanten eller chefen i kanindragten og lad julejagten begynde. Vi klarer naturligvis alt udstyret lige fra dragter, masker og handsker, til ekstra beskyttelsesudstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør ondt at blive ramt.

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

Udover den lækre buffet hos Restaurant Sanya for kun 158 kr. pr. person, hvor vi betaler transporten til restauranten, er der også mulighed for at nyde mad i vores cafeområde.

Her kan I kan booke et bord og spise medbragt mad eller bestille det gennem vores samarbejdspartner. Et af de mere populære valg er, at lægge en pause på 30 minutter ind i mellem jeres aktiviteter, så kan I lige få snakket om alle de sjove aktiviteter i har været igennem inden næste aktivitet startes, og måske nyde en sandwich eller en pizza.

Det er naturligvis også muligt at købe flere forskellige drikkevarer fra baren til gode priser, hvor vi har noget for enhver smag.

I kan også booke vores skydesimulator eller spille en omgang Fodbold Pool ligesom det er muligt at prøve vores mange andre aktiviteter i cafeområdet. Her har i blandt andet mulighed for at spille på vores basket maskine, air hockey eller slå til boksebolden.

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Bad og omklædning

Vi har omklædningsrum til både herrer og damer, så I har mulighed for at skifte til det fineste dress, hvis i er kommet til at svede lidt efter I har været igennem jeres ønskede aktiviteter. Har I svedt så meget at I har brug for et bad, er dette selvfølgelig også en mulighed – I kan endda leje et håndklæde og shampo til 15 kr. i baren.

Vi gør opmærksom på, at der kan være mange gæster som anvender vores faciliteter. Derfor anbefaler vi, at I har god tid i jeres program, hvis I ved på forhånd I ønsker et bad efterfølgende – eller bare hvis damerne skal bruge lidt ekstra tid på at gøre sig i stand 😉

Skal i videre bagefter skal vi nok skaffe en taxa, ellers er midtbyen kun 2 km. fra FunCenter.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked