Personalearrangement - Dyst mod dine kollegaer i FunCenter

Personalearrangement i Aalborg

Skal chefen i den lyserøde kanindragt til en gang paintball, eller skal I have den vildeste teambuildingoplevelse sammen?

FunCenter har erfaringen til at stable det perfekte personalearrangement på benene! Et personalearrangement er med til at styrke samarbejdet og motivationen hos virksomhedens medarbejdere. Hvad enten I efterspørger stærkere sociale relationer på tværs af virksomheden eller bedre kommunikation, så tager vi udgangspunkt i jeres ønsker og behov, og skræddersyr programmet, så i får den bedste oplevelse for jeres virksomhed. FunCenter har stor erfaring og vi arrangerer alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer, uanset antallet af medarbejdere.

Som en del af vores koncept, kan I selv sammensætte jeres eget program eller vælge at benytte jer af vores pakkeløsninger, så sørger vi for at planlægge det hele. Vores FunPakker tilbyder alt fra mere samarbejdsbaseret aktiviteter til hæsblæsende spænding.

Et personalearrangement er et vigtigt samlingspunkt i virksomheden. Med Funcenter som arrangør er I sikre på et vellykket arrangement.

personalearrangement i FUnCenter Aalborg

ANMELDELSER I VERDENSKLASSE  scorePNG  Læs mere

HUSK AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes at i får hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og altid har en instruktør med rundt i centeret.

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
90 min. Paintball Inkl. 50 kugler. Kan spilles ude eller inde
324 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal. Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
30 min. Lasergame Spilles ude fredage og lørdage - alle andre dage vælger i selv om i vil spille inde eller ude.
248 kr. Pris pr. person

TILKØBSMULIGHEDER

Husk at priserne for Fodbolddart/pool & Skydesimulator er priser for hele selskabet, og IKKE pris pr person.

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at i tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller i gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter i godt kunne tænke jer!

Eventhallerne – Personalearrangement

Med 4 Eventhaller og over 25 aktiviteter har vi mulighed for at lave det perfekte personale arrangement til jer. Uanset jeres spedning i alder og jeres fysik – vi kan lave vilde personale arrangmenter med fart over feltet og vi kan lave stille og rolige personale arrangmenter hvor alle kan være med. Vi deler jer op i hold, hvor I kæmper imod hinanden i et aktivitetsprogram skræddersyet af en af vores dygtige Eventinstruktør efter jeres ønsker.

Til personale arrangementerne anbefaler vi at booke en Eventhal i 60 min. med ca. 3 aktiviteter i samme hal. Derefter holde en kort pause i vores cafeområde, og derefter 60 min i en af vores andre Eventhaller. Således prøver I ca. 6 forskellige fede aktiviteter.

Bubble Soccer i Eventhal 1 Toobeez Teambuilding i Eventhal 3 Skistafet i Eventhal 4 hos FunCenter Human Football Table i FunCenter Aalborg

Paintball – Personalearrangement

Personalearrangement med paintball er en super fed ryste sammen aktivitet hvor strategi og samarbejde kommer på en prøve. Vi har en indendørs og en udendørs paintball bane. Vi har forskellige spiltyper i kan vælge imellem, hvor I bla. kan få lov til at jage den nye praktikant der selvfølgelig kan iklædes den klassiske lyserøde kanindragt. Vi har også team deadmatch, capture the flag, king of the hill og mange andre sjove spil typer.

Det fede er at vi med vores indendørs bane kan garantere at solen altid skinner, så der er ingen chancer for, at det uforudsigelige vejr ødelægger jeres dag. Vi søger for alt udstyr er klart il jer med SWAT hood, kedeldragt, handsker og ekstra beskyttelses veste hvis der er nogle i selskabet som skulle være bange for at blive ramt, på denne måde kan alle være med.

Lasergame – Personalearrangement

Lasergame det perfekte valg, alle kan være med og det gør ikke ondt at blive ramt. Vi har både en indendørs og en udendørs bane i kan vælge at spile på. Lasergame spilles i alt slags vejr, og kan både spilles i mørke og i dagslys. I kan vælge at låne gratis kedeldragter så jeres tøj ikke bliver beskidt når i spiller på banerne. Vi har det nyeste udstyr på markedet og en masse forskellige sjove spil setups.

Vores system er super intuitivt, så du er ikke i tvivl når en modstander har skudt dig, eller du har ramt en “fjende”.

Lasergame er et perfekt valg hvor alle kan være med, uanset alder og aktivitetsniveau

Skydebane – Personalearrangement

Vælg blandt mange forskellige våben på vores skydebane, vi har paintball gevær, bue og pil, luft gevær og puste rør. I kan dyste enkeltvis eller lave hold, hvor i samler point til holdets highscore.

Skydebanen er en god aktivitet hvor både præcision og tålmodighed kommer på prøve. Vi har forskellige skydeskiver og mål at skyde efter, og helt sikkeret også noget som passer til jeres virksomhed.

Prøv vores fede skydebane i FunCenter Aalborg

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

Cafe området bliver brugt før, imellem og efter aktiviteterne, her kan vi booke et gratis bord til jeres personaletur. Det er muligt at bestille mad gennem FunCenters samarbejdspartner eller selv medbringe madpakken. I vores cafe kan i købe forfriskninger til konkurrencedygtige priser.

Vil I gerne fortsætte med lidt aktivt, selvom I har pause, har I blandt andet mulighed for at prøve flere af vores maskiner i cafeområdet, såsom basket maskinen, boksebolden, air hockey eller en god gammeldags arkademaskine.

Hvis I bare slet ikke kan få nok af de sjove aktiviteter, har I også mulighed for at booke vores skydesimulator eller spille en omgang Fodbold Pool mens i holder pause.

I kan også booke selskabslokaler og en lækker menu hos vores samarbejdspartner DeliMarché som ligger 300 meter fra FunCenter – kontakt os på tlf: 28 31 21 01 og hør nærmere

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Bad og omklædning

Kommer i direkte fra arbejde og gerne ville skifte tøj, inden I skal i gang, så er dette selvfølgelig muligt I vores omklædningsrum – vi har til både herrer og damer. Er i konkurrence mennesker som har valgt de fysiske aktiviteter og giver den gas kan i godt gå hen og få lidt sved på panden, så der er selvfølgelig også mulighed for at få et bad. I kan også leje et håndklæde og shampo, i vores cafe til 15 kr.

Ønsker I et bad herude anbefaler vi at I har god tid, da der I højsæsonen kan der være mange gæster som bruger vores faciliteter.

 

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked