Uforglemmeligt personalearrangement i Aalborg | Teambuilding & sjov

Personalearrangement

Hold jeres næste personalearrangement hos FunCenter Aalborg!

Er I på udkig efter en sjov og underholdende rystesammentur? Eller en god undskyldning for at lade de daglige frustrationer gå ud over chefen?

Uanset om det er i anledning af den årlige julefrokost, påskefrokost, teambuilding eller andre sociale arrangementer med arbejdspladsen, skal vi nok stå for den perfekte underholdning. Hos FunCenter har vi nemlig den erfaring, der skal til, for at stable det perfekte firmaarrangement i Aalborg på benene.

Et firmaarrangement hos os er det oplagte valg, når I vil styrke sammenholdet, samarbejdet og motivationen hos virksomhedens medarbejdere.

Det er ikke altid lige let at finde på gode idéer til firmaarrangementer – men det skal vi nok stå for. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker, og så skræddersyr vi et program, der passer perfekt til jer. Og vores dygtige instruktører sørger for, at I får den bedste oplevelse!

Firmaarrangementer er vigtige for at skabe et solidt sammenhold i en virksomhed, og med FunCenter som arrangør kan I være sikre på at få et vellykket arrangement.

Fun Animal Race i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg Den sjove skistafet hos FunCenter i Eventhal 4

ANMELDELSER I VERDENSKLASSE   Læs mere

Lad os sammensætte et sjovt personalearrangement i Aalborg!

Vi står gerne for underholdningen til jeres næste firmaarrangement.

Det har vi gjort rigtig mange gange før, og vi ved derfor, hvordan vi sammensætter den perfekte dag for jer. Uanset om I leder efter underholdning i nogle få timer eller et heldagsarrangement med firmaet, om I er 6 eller 26 deltagere, så har vi stor erfaring med at sammensætte personalearrangementer, som styrker holdånden, udvikler samarbejdet og giver underholdende samvær.

Som en del af vores koncept kan I helt selv sammensætte jeres eget program. På den måde kan I selv stå for forslag til firmaarrangement. I kan dog også lade os stå for at sammensætte en underholdende dag, hvor vi står for at planlægge det hele.

I vores FunPakker finder I lidt af hvert – både samarbejdsbaserede aktiviteter, der styrker holdånden, som er perfekte til teambuilding, såvel som mere hæsblæsende og actionfyldt spænding.

HUSK, AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes, at I får hallen/banen for jer selv i den bookede tid og altid har en instruktør med rundt i centeret.

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. Paintball Inkl. 50 kugler
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal. Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
30 min. Lasergame Spilles ude fredage og lørdage - … alle andre dage vælger I selv, om I vil spille inde eller ude
248 kr. Pris pr. person

TILKØBSMULIGHEDER

Husk, at priserne for Fodbolddart/pool & Skydesimulator er priser for hele selskabet og IKKE pris pr person.

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 Eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer!

4 eventhaller med mere end 25 aktiviteter til fede firmaoplevelser

I FunCenter Aalborg råder vi over ikke mindre end fire eventhaller, hvor I har mulighed for at prøve mere end 25 forskellige aktiviteter, der er oplagte til teambuilding i virksomheden.

Om I er gamle eller unge, tykke eller tynde er sådan set lige meget – vi har nemlig noget for alle.

Så uanset om I er på udkig efter vilde personalearrangementer med fart over feltet, eller om I foretrækker mere rolige firmaarrangementer, hvor alle kan være med, finder I det hos FunCenter.

I løbet af dagen er det vores dygtige instruktører, der kommer til at holde jer i ørerne. De deler jer blandt andet op i hold, så I kæmper mod hinanden. Det er også dem, der skræddersyer et program til jer, så I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Til personalearrangementer er vores erfaring, at I bør booke en eventhal i 60 minutter ad gangen, hvor der er cirka tre aktiviteter i samme hal. Herefter kan I holde en velfortjent pause, før festlighederne fortsætter i en af vores andre eventhaller. På den måde når I hele seks sjove aktiviteter.

Bubble Soccer i Eventhal 1 Toobeez Teambuilding i Eventhal 3 Skistafet i Eventhal 4 hos FunCenter Human Football Table i FunCenter Aalborg

Få en actionfyldt dag med paintball i Aalborg

Er I på udkig efter den ultimative rystesammentur, der er krydret med action og fart over feltet? Så er paintball lige noget for jeres firmaevent.

Paintball sætter samarbejdet på prøve, når I kaster jer over en af vores hæsblæsende spiltyper. Og om det er den nye praktikant eller chefen, der skal i vores klassiske, lyserøde kanindragt, er helt op til jer.

Vi har den fedeste  indendørsbane, så når I spiller paintball hos os, skinner solen altid. I kan prøve mange forskellige spiltyper såsom team deathmatch, capture the flag, king of the hill – og mange flere.

Og for at gøre det autentisk har vi selvfølgelig alt det rette udstyr – både SWAT hood, kedeldragt, handsker – og beskyttelsesvest til den forsigtige kollega, hvis største frygt er at blive ramt af en paintball (bare rolig, i vores kedeldragter gør det ikke rigtigt ondt at blive ramt af en paintballkugle).

Træt af chefen? Skyd ham i lasergame

Alle kan være med til lasergame – og ingen skal være bange for, om det gør ondt at blive ramt.

Og går man og er lidt træt af sin chef, kan man komme ud med frustrationerne på en meget fredelig måde på vores lasergamebane i Aalborg.

Lasergame er en af vores mest populære aktiviteter til firmaarrangementer, og det er da også et oplagt valg, når det kommer til teambuilding og at styrke det kollegiale sammenhold blandt kollegerne.

Vælg selv mellem den frie luft og den intense hal. Vi har nemlig både udendørs- og indendørsbaner, så dårligt vejr ikke ødelægger jeres personaleudflugt.

Vi har sørget for alt det nyeste udstyr og et hav af forskellige spiltyper. Og så får I selvfølgelig en kedeldragt på, så jeres tøj ikke bliver beskidt.

Lasergame er det perfekte valg, hvor alle kan være med – uanset alder og aktivitetsniveau.

Kom ud med frustrationerne på vores skydebane – og knyt bånd med kollegerne

Tålmodighed er en dyd. Sådan er det ofte overfor kollegaerne, men på vores skydebane bliver jeres tålmodighed for alvor sat på prøve.

Her kræves der nemlig både koncentration, præcision og tålmodighed – og det kan sætte selv den skarpeste skytte på prøve, når alle kollegerne står og kigger.

På vores skydebane kan I vælge mellem en lang række våben såsom paintball, gevær, bue og pil, luftgevær og pusterør. Vi har forskellige skydeskiver og mål at skyde efter – så I finder nemt det, som passer bedst til jeres virksomhed.

Vores instruktør kan inddele jer i hold, men I kan også dyste enkeltvis, hvis I gerne vil vide, hvem virksomhedens skarpeste skytte er. Hvem ved: Måske I har en vaskeægte Lucky Luke ansat.

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Uden mad og drikke dur helten ikke – få pusten i vores caféområde

Vi har selvfølgelig også sørget for, at I får lov til at trække vejret mellem de forskellige aktiviteter. Det kan I gøre i vores caféområde, hvor der er rig mulighed for at få lidt at spise og bare hygge med kollegaerne, før det går løs igen.

Vi booker gerne et bord til jer (kvit og frit), så I har et fast sted til personaleturen. I caféområdet kan I bestille mad via os, men I kan også selv medbringe mad. I caféen kan I købe forfriskninger undervejs – for uden mad og drikke dur helten ikke!

Hvis I gerne vil holde jer på dupperne, kan I også bruge tiden i pauserne på basket-maskinen, boksebolden, airhockey eller en god, gammeldags arkademaskine, der tager tankerne tilbage til de glade 80’ere.

Og hvis det ikke helt kan gøre det, er der også mulighed for at booke vores skydesimulator eller spille et slag fodboldpool, mens I venter på næste aktivitet.

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Kommer I direkte fra arbejde? Vi har bad og omklædning

Vores aktiviteter kalder ikke ligefrem på jakkesæt eller pailletter. Så hvis I kommer direkte fra arbejde, kan I skifte tøj til noget mere behageligt og bevægeligt i vores omklædningsrum, før løjerne går løs.

Har I givet den ekstra meget gas under aktiviteterne? Så har I nok fået sved på panden. Og så kan det være fristende med et bad – og det finder I selvfølgelig også i vores omklædning. Og bare rolig, I behøver ikke at slæbe shampoo og håndklæde med frem og tilbage – det kan I leje hos os.

Og så kan I jo passende hoppe i jeres stiveste puds efterfølgende, hvis I skal ud og male byen rød med kollegerne.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked