Polterabend for kvinder - sjove aktiviteter med bruden i centrum!

Polterabend for kvinder

Hold jeres polterabend for kvinder hos FunCenter Aalborg!

Har I en veninde, der snart skal giftes?

Så skal der selvfølgelig arrangeres en polterabend – for hvad er et bryllup uden traditioner?

Men det er jo ikke alle, der har en festarrangør eller partyplanner gemt i maven. Så hvorfor ikke overlade arbejdet til os hos FunCenter? Vi har gjort det mange gange før, og vores dygtige instruktører ved præcis, hvad der skal til for at gøre dagen helt uforglemmelig.

Det kan være svært at opfinde den dybe tallerken, når det kommer til polterabend for kvinder.

For hvad kan man lave? Og vil jeres polterabend idéer til kvinder overhovedet falde i god jord hos den vordende brud?

Der er ikke nogen grund til at gøre tingene sværere, end de behøver at være. Så hvorfor ikke bruge et eventcenter i Aalborg som FunCenter, hvor vi er specialister i at give den gode oplevelse? Vi skræddersyer et polterabend arrangement til jer efter jeres ønsker – uanset om I er til lokumsræs eller actionfyldt paintball. Og bare rolig, det hele kan udføres i tylskørt og paryk.

Men husk at være i god tid – jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi tilbage!

Lasergame FunCenter Aalborg

HUSK, AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes, at I får hallen/banen for jer selv i den bookede tid og altid har en instruktør med rundt i centeret.

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. Pris pr. person.

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. Paintball Inkl. 50 kugler
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
30 min. Lasergame Spilles ude fredage og lørdage -alle andre dage vælger I selv, om I vil spille inde eller ude
248 kr. Pris pr. person

TILKØBSMULIGHEDER

Husk at priserne for Fodbolddart/pool & Skydesimulator er priser for hele selskabet og IKKE pris pr person.

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 Eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer!

Med mere end 25 aktiviteter til polterabend skal I nok få en på opleveren hos os!

I vores i alt fire eventhaller har vi mere end 25 aktiviteter, der nok skal sætte fut i selskabet – og så er der selvfølgelig en masse lege og aktiviteter til polterabend, hvor alle kan være med. Så hvis mor, mostre, bedstemødre og resten af den pukkelryggede er med, er det absolut ingen forhindring – hos os er der plads til alle!

Vi kan skræddersy et program helt særligt til jer, men I kan også vælge en af vores FunPakker, hvor vi har lavet et program med de mest populære aktiviteter. Uanset jeres valg står vores dygtige og erfarne instruktører klar til at guide jer gennem aktiviteterne, dele jer ind i hold, holde øje med jeres pointscore – og sidst men ikke mindst sørge for, at I har en fantastisk dag.

Vi har mange populære aktiviteter såsom Wipe Out, Promille Fuglekast, Fun Animal Race og Lokumsræs i vores eventhaller, og i løbet af en time kan I som udgangspunkt nå tre aktiviteter.

Lokumsræs i hal 4 er sjov for alle aldre Human Football Table i Eventhal 3 Bubble Soccer i Eventhal 1 Double Sumobrydning forhindringsbane i Eventhal 2

Paintball – perfekt til den actionprægede polterabend for kvinder

Ikke alle polterabender for kvinder behøver at være pussenussede eller tøsede – hos os kan I nemlig få lov at give den gas på vores paintballbane i Aalborg.

Paintball har lidt et ry for at være en voldsom omgang og for at være direkte smertefuldt – men bare rolig, sådan er det slet ikke. 

Så selvom I måske aldrig har spillet paintball før, kan I sagtens udfordre selskabet med et slag paintball til polterabend hos FunCenter!

Vi sørger for, at I har alt det rigtige udstyr på – inklusiv camouflagedragter. Og så har vi selvfølgelig også styr på sikkerheden, så I bare kan “slappe af” med at skyde på hinanden på den særlige dag.

Leder I efter en actionpræget og adrenalinfyldt polterabend, som I aldrig kommer til at glemme?

Så er paintball det oplagte valg til jer! Og så sørger vi selvfølgelig for, at bruden bliver iklædt en lækker, vamset, lyserød kanindragt – vi skulle jo nødigt glemme, at det er hendes dag.

Lasergame – den “fredelige” udgave af paintball

Hvis I gerne vil have følelsen af at spille paintball, men måske ikke heeelt er modige nok, så er lasergame det perfekte valg til jer. Her kan I nemlig få en fed oplevelse – uden fare for blå mærker.

Vi har både indendørs og udendørs lasergame, så hos os skinner solen altid!

Uanset hvilken bane I skal spille på, sørger vores dygtige instruktører for at udstyre jer med alt det nyeste grej – inklusiv de nyeste våben på markedet og autentiske militærdragter, så I får en følelse af rigtig at være på slagmarken!

Når I spiller lasergame til jeres polterabend, skal I ikke være bange for at ramme hinanden – I skyder nemlig med harmløse, infrarøde stråler. Men bare rolig, pulsen skal nok komme op alligevel. Dragterne er nemlig udstyret med blinkende lys og vibrationer, så I kan mærke, når I bliver ramt.

Lasergame er en god aktivitet for alle, der er frisk på at komme ud og røre sig uanset aldersfordeling og aktivitetsniveau.

Prøv vores skydebane – hvem er den skarpeste skytte?

På vores udendørs skydebane kan I rigtig få testet selskabets evner som skarpskytter. Hvem ved: Måske I har en vaskeægte Lucky Luke gemt i venindegruppen

Prøv kræfter med nogle af vores mange våben, som blandt andet tæller alt fra det traditionelle luftgevær til det mere opfindsomme pusterør.

Skal der skrues lidt op for den frække stemning til polterabend, kan I få lov til at skyde til måls efter en omgang dildoer – og de kommer i alle mulige og umulige størrelser. Om svigermor så kan holde til det… Det må jo komme an på en prøve!

Skydebanen er et sjovt alternativ til lasergame og paintball – og bare rolig, vores bane er overdækket, så I skal ikke være bange for at ramme en uskyldig due i forbifarten!

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Få pusten og sluk tørsten med øl og ciders i vores Caféområde

Puha – det er hårdt at være til polterabend!

Så I skal selvfølgelig lige have pusten i mellem alle de aktiviteter, I udsættes for i løbet af dagen. Vi har tænkt på det hele – så i vores caféområde kan I få lov til lige at få pusten, drikke en øl eller en cider og få lidt at spise, før det går løs igen.

I kan gratis booke et bord i enten 30 eller 60 minutter, hvor I kan gå i caféen og få forfriskninger.

Er I mere end 10 personer til polterabend, kan I også bestille mad til pausen gennem os. Her kan I blandt andet vælge mellem forskellige pizzaer og sandwich – men husk lige at bestille det hos os senest tre dage før, så vi kan sørge for jer.

I kan selvfølgelig også stille sulten med medbragt mad, så længe I ikke nyder medbragte drikkevarer (men bare rolig, vores priser i café og bar er super konkurrencedygtige).

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Sved på panden? Vi har både bad og omklædning

Sådan en dag i FunCenter kan godt give sved på panden. Særlig hvis man er konkurrenceminded og måske har givet den ekstra meget gas i sin higen efter sejr.

Så er der brug for det, har vi både bad- og omklædningsfaciliteter klar til jer. Her kan I også skifte tøj inden aktiviteterne, hvis I gerne vil have noget mere sportsligt eller afslappet tøj på.

I behøver hverken at slæbe håndklæde eller sæbe med rundt hele dagen – det kan nemlig lejes og købes for bare 15 kroner. Så der er ingen undskyldning for ikke at give den hele armen igennem arrangementet!

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Hvad er en polterabend? Og hvad kan man lave til en polterabend?

Det vigtigste til en polterabend for kvinder er, at alle – og særligt den kommende brud – har en super sjov og uforglemmelig dag. Men hvilke aktiviteter kan man lave til polterabend? Hvad er en polterabend? Hvem arrangerer en polterabend? Og hvem skal med til polterabend?

En polterabend er en begivenhed, hvor man fejrer de to, som skal giftes – for at give dem en sjov oplevelse, før livet som ægtepar for alvor går i gang. Polterabender har været en ting i Danmark siden 1980’erne, og i dag er det en fast tradition.

Hvem der skal inviteres, kan vi ikke hjælpe med…

Men vi kan hjælpe med at sammensætte et sjovt arrangement, som ikke går i glemmebogen lige foreløbigt!

Og så ligger vi kun et par kilometer fra Aalborg midtby, så det er helt perfekt, hvis I skal videre til Aalborg og Jomfru Ane Gade bagefter.

 

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked