Polterabend - FunCenter - Paintball - Eventhal med aktiviteter for alle!

Polterabend for kvinder

Hold den fedeste og mest uforglemmelige polterabend hos FunCenter Aalborg!

Vi er eksperter i polterabend, og kan skræddersy arrangementet lige efter jeres ønsker. Prøv eksempelvis Wipe Out, Lokumsræs, PromilleFuglekast eller en af de over 25 andre aktiviteter i vores Eventhaller, og slut så af med enten en omgang Lasergame, eller en omgang paintball for de hårde tøser. Det er helt op til jer, og vi booker naturligvis et bord ind til jer i pausen hvor i kan sidde og hygge jer sammen. Baren byder blandt andet på mokai, shots, fadøl og meget mere. Vi kan naturligvis også klare pizza eller sandwich ved forudbestilling, blot i bestiller minimum 10 styk. Alternativt må i også selv have madpakken med – bare drikkevarerne købes hos os. Med blot 2 kilometer ind til midtbyen ligger vi perfekt hvis i skal videre ind til Aalborg bagefter.

Book en tid nu, jo tættere vi kommer på datoen jo færre ledige tider har vi tilbage!

Lasergame FunCenter Aalborg

HUSK AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes at i får hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og altid har en instruktør med rundt i centeret.

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. Pris pr. person.

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
90 min. Paintball Inkl. 50 kugler. Kan spilles ude eller inde
324 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
30 min. Lasergame Spilles ude fredage og lørdage - alle andre dage vælger i selv om i vil spille inde eller ude.
248 kr. Pris pr. person

TILKØBSMULIGHEDER

Husk at priserne for Fodbolddart/pool & Skydesimulator er priser for hele selskabet, og IKKE pris pr person.

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at i tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller i gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter i godt kunne tænke jer!

Eventhallerne – Polterabend

Hos FunCenter har vi over 25 forskellige aktiviteter i Eventhallerne, og der er helt sikkert noget for alle aldre og aktivitetsniveauer. Vi kan naturligvis skræddersy et program der passer lige præcis til jer, og vores dygtige Eventinstruktører står klar til at guide jer igennem aktiviteterne, og holde styr på resultaterne mellem de forskellige hold. Prøv eksempelvis populære aktiviteter som Wipe Out, Promille Fuglekast, Fun Animal Race og Lokumsræs.

Antallet af hvor mange aktiviteter i eksempelvis kan nå på en time afhænger naturligvis af hvor mange deltagere i er, men som udgangspunkt kan man nå 3 aktiviteter – i kan altid ringe og høre nærmere. I har altid mulighed for at få lagt en pause ind i jeres program hvor i kan booke et bord gratis i vores cafeområde. Her er baren naturligvis åben med gode priser på alt fra øl og shots til tokai og lignende. 

Lokumsræs i hal 4 er sjov for alle aldre Human Football Table i Eventhal 3 Bubble Soccer i Eventhal 1 Double Sumobrydning forhindringsbane i Eventhal 2

Paintball – Polterabend

Paintball kan ofte have et ry for at være en voldsom omgang, og noget der gør virkelig ondt – men dette er altså ikke helt rigtigt! Selvom I måske ikke har erfaring med Paintball eller våben kan i sagtens krydre jeres polterabend med denne aktivitet hos FunCenter. 

Vi står klar til at guide jer igennem det hele og holder naturligvis styr på sikkerheden. Samtidig er det muligt at tage ekstra beskyttelse på, ligesom man naturligvis bliver iklædt camouflagedragter og sikkerhedsmaske. 

Så tag endelig veninderne med på en actionpræget og adrenalinfyldt polterabend som i aldrig glemmer, og kæmp mod hinanden på vores super fede Paintballbane med fede dækninger, gamle biler og meget mere. På den indendørs bane skal i heller ikke bekymre jer om vejret! I kan prøve kræfter med spil som Capture the Flag, Raise the Flag, Storm the Base og meget mere – og skal bruden i en lækker lyserød kanindragt har vi selvfølgelig også denne klar til hende.

 

 

Indendørs paintball hos FunCenter i Aalborg Vores indendørs paintballbane hos FunCenter Aalborg Spil paintball indendørs hos FunCenter Aalborg Fed indendørs paintballbane hos FunCenter Aalborg

Lasergame – Polterabend

Lasergame er det perfekte valg hvis i vil have en fed oplevelse uden fare for blå mærker. Her spiller i enten på den indendørs eller den udendørs bane, og bliver naturligvis udstyret med de nyeste våben på markedet og fede militærdragter. 

Her skydes der med harmløse infrarøde stråler, men våbnene har både blinkende lys og indbygget vibrationer så pulsen nok skal komme op alligevel! Lasergame er en utrolig alsidig aktivitet som med sikkerhed er et hit uanset aldersfordeling og aktivitetsniveau.

I kan spille både i dagslys og om aftenen, og vi står altid klar med vores dejlige instruktører som holder styr på stillingen og de individuelle point på holdene. 

 

Lasergame i FunCenter Aalborg Fed udendørsbane i FunCenter Aalborg Lasergame FunCenter Aalborg Lasergame FunCenter Aalborg

Skydebane – Polterabend

Vores udendørs skydebane byder på en lang række forskellige våben og skydeskiver som i kan dyste mod hinanden med. Her kan i uden tvivl finde ud af hvem der er den bedste skytte og derved har håneretten. 

Prøv kræfter med våben som luftgevær, pusterør, bue og pil og paintballvåben. Skal det være i den helt frække ende er det også muligt at skyde til måls efter en lang række dildoer i forskellige størrelser og udformninger.

Skydebanen er altså et fedt alternativ til Lasergame og Paintball, og bare rolig, vores bane er naturligvis overdækket.

 

 

skydebane

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I vores cafeområde kan I få pulsen sænket, og nyde en omgang drikkevarer fra vores store udvalg. I kan booke et bord i enten 30 eller 60 minutter, og dette er naturligvis gratis.

Er i over 10 personer kan I også bestille mad til pausen igennem os fra en af vores samarbejdspartnere, og her er er udvalget forskellige pizzaer og sandwich. Kontakt os senest 3 dage før arrangementet hvis vi skal klare spisningen for jer. 

Er der ekstra energi tilbage byder vores cafeområde også på Fodboldpool/dart, Skydesimulator og Virtual Reality. her kan i dyste mod hinanden mens I nyder pausen, og er aktiviteterne ledige kan I booke disse på dagen. 

 

 

 

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Bad og omklædning

Har i fået sved på panden har vi naturligvis også bad -og omklædningsfaciliteter klar til jer. Omklædningen er delt op i drenge og piger, og her kan i altså også skifte tøj inden i skal i gang. 

Har i glemt håndklæde og sæbe kan dette lejes og købes for i alt 15 kr, og så er ingen undskyldning for at give den fuld gas igennem hele arrangementet. 

Hvis i gerne vil benytte disse faciliteter kan i med fordel oplyse dette ved booking, da der i højsæsonen kan være travlt i centeret. 

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked