Polterabend - Paintball - Eventhal med aktiviteter for alle!

Polterabend for mænd

Skal FunCenter hjælpe med at arrangere den sjoveste, fedeste og mest uforglemmelige polterabend?

Vi sammensætter et underholdende program til jer ud fra jeres ønsker. Vi tilbyder alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer til jeres polterabend!

I kan enten selv sammensætte et program til jeres polterabend eller vælge en pakkeløsning, hvor vi har sørget for det hele, så I bare skal booke en tid og møde op. I kan naturligvis benytte vores bade- og omklædnings faciliteter, hvis I har booket nogle af de fysiske aktiviteter og har fået sved på panden. Midtbyen ligger kun 2 km fra FunCenter. En polterabend er en helt speciel begivenhed, med jeres ven eller veninde i centrum. Ofte er der ikke mange i selskabet der kender hinanden, derfor er FunCenter det perfekte sted at få rystet selskabet godt sammen med sjove og anderledes aktiviteter.

Vi kan sørge for pizza, eller sandwich ved forudbestilling eller i kan selv medbringe egen madpakke.

Book en tid nu, jo tættere vi kommer på datoen jo færre ledige tider har vi tilbage!

Polterabend hos FunCenter i Aalborg

HUSK AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes at i får hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og altid har en instruktør med rundt i centeret.

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. Pris pr. person.

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
90 min. Paintball Inkl. 50 kugler. Kan spilles ude eller inde
324 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
30 min. Lasergame Spilles ude fredage og lørdage - alle andre dage vælger i selv om i vil spille inde eller ude.  
248 kr. Pris pr. person

TILKØBSMULIGHEDER

Husk at priserne for Fodbolddart/pool & Skydesimulator er priser for hele selskabet, og IKKE pris pr person.

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at i tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller i gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter i godt kunne tænke jer!

Eventhallerne – Polterabend

Vi har over 25 forskellige og super fede aktiviteter fordelt i vores fire Eventhaller. I har mulighed for at skræddersy et aktivitetsprogram eller overlad det til en af vores dygtige Eventinstruktører. Vi deler jer op i hold, hvor I kæmper imod hinanden og vores Eventinstruktør sørger for at have styr på resultaterne.

Det mest populære setup er at booke en Eventhal i 60 min. med cirka 3 aktiviteter i samme hal. Derefter vil det være oplagt med en kort pause i vores cafeområde, hvor I gratis kan reservere et bord, for så at fortsætte 60 min. i en af vores andre Eventhaller. Derved får i mulighed for at prøve cirka 6 forskellige fede aktiviteter.

Antallet af aktiviteter I kan nå, afhænger af hvilke I vælger, da nogle aktiviteter tager længere tid end andre – ring og hør nærmere.

Lokumsræs i hal 4 er sjov for alle aldre Human Football Table i Eventhal 3 Bubble Soccer i Eventhal 1 Double Sumobrydning forhindringsbane i Eventhal 2

Paintball – Polterabend

Ingen polterabend uden paintball- no gun no fun! I FunCenter råder vi over en udendørs bane, også har vi Nordjyllands fedeste indendørs paintballbane, hvor I får lov til at jage jeres smask-forelskede ven/veninde, der selvfølgelig kan iklædes den klassiske lyserøde kanindragt! Vi har et stort udvalg af fede spil lige fra kaninjagten til “Capture the Flag” og mange flere.

På vores indendørs paintballbane skinner solen altid, så der er ingen chancer for, at det danske møgvejr ødelægger jeres dag. Vi har selvfølgelig alt det udstyr, I skal bruge, og ekstra beskyttelses udstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør ondt at blive ramt – hvis man altså er en tøsedreng eller -pige 😉

 

Lasergame – Polterabend

Vil I gerne have en fed actionoplevelse, er Lasergame det perfekte valg. I slippes løs på vores udendørs eller indendørs lasergamebane iført militærdragter og det nyeste Lasergameudstyr. Lasergame kan spilles i alt slags vejr og både i dagslys og om aftenen.

Vores system er det mest præcise på markedet, hvilket sikrer sjov action uanset alder. Lasergame-våben skyder med harmløse infrarøde stråler, men vi er sikre på at adrenalinen nok skal komme rundt i kroppen mens du jagter fjenden.

Skydebane – Polterabend

Skyd til måls med paintballgeværer efter skydeskiverne, gommen eller måske en omgang dildoer – valget er jeres. To hold kan dyste mod hinanden for at skaffe point til holdet, eller I kan køre alle-mod-alle og endelig få afgjort, hvem i vennegruppen, der er den bedste skytte.

Skydebanen er et super fedt alternativ til Paintball eller Lasergame, hvor i har muligheden for at prøve en masse fede våben, som bue og pil, pusterør, luftgevær mv. Så find konkurrence-genet frem og book en tid på vores fede Skydebane.

 

skydebane

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I vores cafeområde har I mulighed for at få pulsen ned, drikke et par kolde bajere og få lidt at spise. I kan reservere et af vores borde i enten 30 eller 60 minutter – det er i øvrigt gratis at reservere et bord.

Ønsker i ikke selv at stå for mad, har I mulighed for at bestille lækker mad fra en af vores samarbejdspartnere. Her kan i blandt andet vælge mellem pizza, sandwich og burgers. Vi sælger selvfølgelig også kolde pils, forskellige ciders og sodavand fra baren!

I kan også booke vores skydesimulator, spille en omgang Fodbold Pool eller finde ud af hvem af jer som har de største guns ved vores boksebold. I cafe området har vi også forskellige arkademaskiner, basket maskine og bordfodbold til at fordrive tiden med i jeres pause.

I baren sælger vi også medaljer og pokaler til dagens vinder, og selvfølgelig tudekiks til taberne.

 

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Bad og omklædning

En tur i FunCenter kan godt give lidt sved på panden, hvis I vælger nogle af de fysiske aktiviteter og giver den fuld gas. Bare rolig, vi har bade- og omklædningsfaciliteter til jer.

Vi har omklædningsrum til både drenge og piger, så skal der skiftes tøj inden i går i gang, eller skal du have en skyller efter i har givet den gas er dette også muligt.

I kan endda leje håndklæde og få en shampo til i alt 15 kr. I højsæsonen kan der være mange gæster, der bruger vores faciliteter, så sørg for at have god tid, hvis I vil i bad herude – særligt hvis tøserne også skal gøre sig i stand 😉

Skal I videre bagefter skal vi nok skaffe en taxa, ellers er midtbyen kun 2 km fra FunCenter.

 

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked