Tøsehygge - Tag pigerne med til den sjoveste dag i FunCenter!

Tøsehygge i Aalborg

Lad mænd og børn blive hjemme og få en super sjov dag med veninderne!

I FunCenter er der mulighed for masser af gode oplevelser med veninderne. Jeres program bliver skræddersyet i samarbejde med jer, så aktiviteterne er lige netop, som I ønsker det! Om det skal være en dag med fart, sved og adrenalin, eller om I er mere til en hyggelig dag med f.eks. Lokumsræs, Fun Animal Race eller Sumobrydning er helt op til jer!

Vi har den fedeste paintballbane, og er I ikke meget for det gør lidt ondt at blive ramt (selvom vi har virkelig meget beskyttelses udstyr!), så har vi også en stor lasergame bane, hvor I kan spille både i sol, regn og sne uden problemer.

Vi har en super bar med et stort udvalg af varme og kolde drikke, og bliver I sultne, er der også mulighed for at få forudbestilt mad. I kan gratis booke et bord i vores cafeområde i 60 min.

Tag pigerne under armen og kom i FunCenter til verdens sjoveste dag!

HUSK AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes at i får hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og altid har en instruktør med rundt i centeret.

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. Paintball Inkl. 50 kugler
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
30 min. Lasergame Spilles ude fredage og lørdage - alle andre dage vælger i selv om i vil spille inde eller ude.
248 kr. Pris pr. person

TILKØBSMULIGHEDER

Husk at priserne for Fodbolddart/pool & Skydesimulator er priser for hele selskabet, og IKKE pris pr person.

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at i tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller i gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter i godt kunne tænke jer!

Eventhallerne – Tøsehygge

Med over 25 forskellige supersjove aktiviteter fordelt på vores fire Eventhaller, er der god basis for at få en masse grin og tøsehygge.

I har mulighed for at skræddersy jeres helt eget program, eller lade vores kreative eventinstruktør sammen sætte et fedt program til jer.

Vi deler jer op i hold, hvor I kommer til at kæmpe imod hinanden men stadigvæk med god mulighed for at få trænet lattermusklerne.

Human Football Table i Eventhal 3 Sumobrydning i Eventhal 3 hos FunCenter Fuld fart over feltet i Eventhal 3 med Wipe Out Lokumsræs er sjov for hele familien i FunCenter Aalborg

Paintball – Tøsehygge

Paintball er perfekt for de seje vilde tøser. Vi har Nordjyllands fedeste paintballbane!

Den er indendørs, så tænk ikke på om der er møgvejr. Vi har ekstra beskyttelses udstyr, som man kan låne, hvis man vil undgå, at det gør lidt ondt at blive ramt.

Lasergame – Tøsehygge

Er frygten for at blive ramt af paintballkugler lidt for stor, men I vil stadigvæk gerne have en actionoplevelse?

Så skal I prøve Lasergame! I bliver iført militærdragter og får det nyeste Lasergame udstyr i hånden, og så er I klar til tøsehygge på vores udendørs Lasergamebane.

Lasergame kan spilles i alt slags vejr, og vi har lys på banen så der mulighede for at spille

Lasergame året rundt. I tilfælde af at vores indendørs paintballbane ikke er booket når I kommer på besøg i FunCenter, vil det være muligt at spille Lasergame indendørs – spørg personalet når I ankommer til FunCenter.

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I vores cafeområde har I mulighed for at sidde og slappe af, grine lidt af hinanden og nyde en kold Mokai, Breezer eller hvad I nu har lyst til. Husk det er gratis at booke bord, hvor den typiske pause er på 30 minutter, men I har selvfølgelig også mulighed for at booke mere tid.

I vores bar har I selvfølgelig mulighed for at købe alt muligt lækkert, som sodavand, forskellige ciders, slik og chokolade. Er i over 10 personer, kan vi hjælpe med at bestille mad fra en af vores samarbejdspartnere.

I kan også booke vores skydesimulator eller spille en omgang Fodbold Pool. Det er også muligt at tage forskud på “bierbar-aktiviteterne” og slå søm i vores træstubbe.

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Bad og omklædning

Hvis I skulle få lidt sved på panden og I gerne vil have et bad eller bare lige “friskes op”, så er dette selvfølgelig en mulighed. Vi har nemlig omklædnings- og badefaciliteter til både herrer og damer – og bare rolig, der er spejle og strømstik tilgængelig.

Hvis I ønsker at anvende vores badefaciliteter anbefaler vi, at I sørger for at have god tid, da der i højsæsonen kan være mange gæster som benytter faciliteterne.

Bad og omlædningsfaciliteter hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked