Voksenfødselsdag - FunCenter Aalborg - Paintball, lasergame m.m

Fødselsdag i Aalborg

Vil du holde en anderledes fødselsdag, hvor der virkelig skal grines igennem?

Så er FunCenter klar til at hjælpe! En dag i FunCenter er perfekt til alle fødselsdage, hvor der skal ekstra smæk på, lige fra 25 års med kanel til den store 60 års fødselsdag. 

 I kan selv sammensætte et program til din fødselsdag eller vælge en pakkeløsning, hvor FunCenter har sørget for det hele. Mulighederne er mange, og her er plads til alle, lige meget alder og niveau!

Vi har et cafeområde, hvor I gratis kan booke et bord i 60 min. I har mulighed for at bestille boller og kagemand, pizza, sandwiches mm. igennem FunCenter, ligesom vi har en velassorteret bar med diverse drikkevarer.

Man har kun fødselsdag en gang om året! Vi sørger for, at du får en kanon dag, når du holder din fødselsdag i Funcenter. Kontakt os og lad os planlægge en fantastisk dag sammen!

Herretur i FunCenter Aalborg

HUSK AT I BETALER FOR MIN. 6 DELTAGERE

Dette skyldes at i får hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og altid har en instruktør med rundt i centeret.

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. Paintball Inkl. 50 kugler
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
30 min. Lasergame Spilles ude fredage og lørdage - alle andre dage vælger i selv om i vil spille inde eller ude.
248 kr. Pris pr. person

TILKØBSMULIGHEDER

Husk at priserne for Fodbolddart/pool & Skydesimulator er priser for hele selskabet, og IKKE pris pr person.

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at i tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller i gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter i godt kunne tænke jer!

Eventhallerne – Fødselsdag

Vi har fire Eventhaller med i alt over 25 forskellige, men fede aktiviteter! Vi kan skræddersy et aktivitetsprogram sammen med dig ud fra netop dine ønsker, men du kan også overlade alt planlægningen til vores kreative eventinstruktører.

Vi sørger for at dele dig og dine fødselsdagsgæster op i hold, hvor i så dyster imod hinanden. Vores eventinstruktør sørger for at du og dine venner, får en kanon god fødselsdag i FunCenter.

Human Football Table i Eventhal 3 Bubble Soccer i FunCenters Eventhal 1 Rodeotyr i Eventhal 3 Lokumsræs i Eventhal 4 hos FunCenter

Paintball – Fødselsdag

På vores paintballbane får I mulighed for at give den fuld skrue! Vi har en af Nordjyllands fedeste paintballbaner, hvor der er god mulighed for at spille taktisk, all-out-attack eller bare ligge og gemme sig – det sidste er dog ikke noget vi vil anbefale, man bliver altid fundet!

Vores paintballbane er indendørs, så er man ikke til dårligt vejr er dette altså ikke nogen undskyldning. Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som man kan låne, hvis man vil undgå, at det gør lidt ondt at blive ramt.

I øvrigt, så har vi en fin lyserød kanindragt til fødselaren, hvis det skulle friste.

Lasergame – Fødselsdag

Vil du gerne have actionoplevelsen uden frygten for at være blå dagen efter paintballkugler, så er Lasergame lige sagen. Iført militærdragter og det nyeste Lasergameudstyr, bliver i sluppet løs på vores udendørs Lasergamebane.

Lasergame kan spilles i både sol, sne og alt andet slags vejr.

Hvis I ønsker at spille Lasergame på vores indendørs paintballbane, kan I vælge dette såfremt der ikke bliver spillet på den i forvejen – spørg jeres instruktør ved ankomst til FunCenter.

Her vil det selvfølgelig også være muligt, at smide fødselaren i en fin, lyserød kanindragt.

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I vores cafeområde har I mulighed for at få grinet af hinanden og få pusten tilbage, imens i nyder en kold forfriskning. I kan vælge at holde en pause på 30 eller 60 minutter, og det er selvfølgelig gratis at booke bord.

Fra baren kan vi blandt andet tilbyde kolde pils, mokai, breezers, sodavand og slik, og er i over 10 personer kan vi bestille pizza, sandwich, burgers eller hvad I nu kunne tænke jer, fra en af vores samarbejdspartnere.

I kan også booke vores skydesimulator eller spille en omgang Fodbold Pool eller nogle af vores andre maskiner, som basket maskinen eller boksebolden.

I kan også booke selskabslokaler og en lækker menu hos vores samarbejdspartner DeliMarché som ligger 300 meter fra FunCenter – kontakt os på tlf: 28 31 21 01 og hør nærmere

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

Bad og omklædning

Paintball, Lasergame eller Eventhallerne –  rigtig mange af vores aktiviteter giver lidt sved på panden. Derfor har vi selvfølgelig omklædning- og badefaciliteter, så I kan dufte godt til dagens andre aktiviteter.

Vi har omklædningsrum til både herre og damer, og der er selvfølgelig spejle og strømstil tilgængelig – det er endda muligt at leje et håndklæde, hvis man har behov for sådan et.

I højsæsonen kan der være mange gæster, der bruger vores faciliteter, så sørg for at have god tid, hvis I vil i bad herude.

Skal i videre bagefter skal vi nok skaffe en taxa, ellers er midtbyen kun 15 minutters gang fra FunCenter.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked