ESCAPE ROOMS Vi har 3 super fede Escape Rooms med gådefulde og hjernevridende opgaver. Kan i slippe ud inden tiden rinder ud? Prøv også vores nye udendørs Escape Game!

Escape Rooms hos FunCenter Aalborg

Kan I løse mordmysteriet, slippe ud af fængslet eller stoppe bomben?

Hos FunCenter Aalborg er det nu muligt at prøve hele 3 Escape Rooms – Morderen, Fængslet & Bunkeren.

Escape Rooms er udbryderspil hvor man skal forsøge at slippe ud, eller løse de opsatte gåder inden tiden løber ud. Her kræver det både samarbejde, logisk tænkning og en skarp hjerne at få succes.

Konceptet er yderst populært, og hos FunCenter har vi gjort vores ypperste for at vores rum kan måle sig med de bedste. Vi har både et rum med fængselstema, et mordmysterie og et tredje rum i en ægte militær-bunker!

Vi har virkelig strammet os an for at skabe en original og fed oplevelse, og vi bygger selvfølgelig vores rum selv så du får en unik oplevelse.

Når I booker en tid i et af vores Escape Rooms sætter vi 1,5 time af til oplevelsen – så kan vi nemlig både nå en god instruks og afrunding – I har dog altid kun 60 minutter til at klare rummet. Hele oplevelsen tager op til 1,5 time inkl. instruktion og afslutning.

Escape Rooms har taget verden med storm, og er det perfekte valg til næsten alle typer af arrangementer – Læs meget mere om de fede rum herunder.

 

799 kr. 649 kr. FREDAG & LØRDAG OBS: Samlet pris pr. rum - maks 5 deltagere pr. rum ad gangen ESCAPE ROOM PRISER SØNDAG TIL TORSDAG

Escape Room “Fængslet”

I Fængslet vil I for alvor blive sat på prøve i cellen, som byder jer velkommen i bedste Alcatraz stil. Her har I 60 minutter til at slippe ud af cellen mens vagten er væk, men det kræver både opfindsomhed og samarbejde hvis det skal lykkes.

Rummet byder på en masse klassiske elementer, og elsker I thrillere og fængselsfilm er dette Escape Room et sikkert hit!

I vil blandt andet støde på gamle fængselsmøbler, kæder, fangedragter og en række udfordrende gåder og opgaver som kan få selv de skarpeste hjerner på overarbejde.

Lykkes I med opgaven kan I ånde lettet op og flygte ud i friheden, men pas på I ikke ender med at skulle overnatte i cellen.

Har du altid haft lyst til at teste dine egne udbryderevner i bedste Alcatraz stil er dette rum lige noget for dig og dine venner, familie eller kollegaer. Rummet egner sig maksimalt til 5 personer, men det mest optimale antal er 2-3 deltagere ad gangen. Dette rum anbefaler hvis i har børn med da der er mange fysiske ting der skal findes, hvilket plejer at være en god måde at inddrage børnene på.

 

 

Sværhedsgrad 4/6 Antal pers. 2-5 Scare factor 2/6

Slide Slide Slide Slide Slide

 

Escape Room “Morderen”

Her bliver I taget med direkte tilbage til 70’erne hvor I med samarbejde skal finde frem til seriemorderen, der huserer i Aalborg. Rummet er fyldt med gamle møbler, billeder og objekter, som kan sætte fantasien igang og føre jer tilbage til en anden tid.

I bliver placeret på kriminalassistentens kontor, og skal finde frem til morderen – men det er lettere sagt end gjort, da den gådefulde og paranoide kriminalassistent har skjult alle sine beviser og filer i sagen via gåder og skjulte spor.

I vil blive mødt af et super gennemført miljø, så I for alvor kan leve jer ind i historien og finde frem til morderen mens tiden tikker! I vores Escape Room er der ingen skræk-effekter, og rummene egner sig til alle aldre.

I har 60 minutter til at finde frem til seriemorderen, og lykkes det ikke, vil han være over alle bjerge. Rummet egner sig maksimalt til 5 personer, men det mest optimale antal er 2-3 deltagere ad gangen.

 

 

Sværhedsgrad 5/6 Antal pers. 2-5 Scare factor 1/6

Slide Slide Slide Slide Slide

Escape Room “Bunkeren”

I Bunkeren træder I ind i et ægte beskyttelsesrum fra krigen. Bunkeren er beliggende kun 50 meter fra FunCenter, så I møder naturligvis bare op i centeret som ved alle andre aktiviter, og så sørger vi for resten!

Missionen er klar – det er jeres opgave at afværge katastrofen i tide, og sørge for at den radioaktive bombe ikke springer!

Det kræver både logik og samarbejde mens I kæmper mod tiden. Bunkeren er det tredje rum i rækken hos FunCenter, og vi kan roligt love jer, at det bliver en fed oplevelse i de autentiske rammer.

Ligesom i vores andre Escape Rooms er der ikke deciderede skræk-effekter eller skuespillere, men den autentiske bunker kan virke en lille smule uhyggelig, og vi har derfor givet rummet en scarefactor på 2/6. Der er dog intet at være bange for, og rummet anbefales som de resterende rum til alle aldre.

Bunkeren er vores sværeste rum, så har I ikke erfaring med Escape Rooms anbefaler vi at I prøver Fængslet eller Morderen først.

 

 

Sværhedsgrad 6/6 Antal pers. 2-5 Scare factor 2/6

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

 

Udendørs Escape Game “Operation Mindfall”

Terrororganisationen Spider Tech har lækket en hjernevaskende virus i det globale vandsystem. Virussen er lige nu i dvale, men om 90 minutter vil de aktivere virussen fra deres sikre HQ-servere på Eternitgrunden i Aalborg, og derved få kontrol over verdens befolkning.

Operation Mindfall er et udendørs Escape Game, der strækker sig over en ca. 2 km lang rute. Vi blander de klassiske elementer fra de populære Escape Rooms med GPS-geocaching og augmented-reality. Udrustet med en iPad og en hemmelig kuffert skal I rundt på Eternitgrunden ved FunCenter og løse opgaver og gåder.

Mindfall kan opleves året rundt uanset vejr. Spillet er perfekt til både små og større grupper, da der kan spille op til 20 spillere på samme tid, med op til fem spillere på hvert hold. Spillet og gåderne er på engelsk. Afsæt 2 timer til hele oplevelsen med intro og afslutning.

Sværhedsgrad 4/6 Antal pers. 2-20 Scare factor 0/6

Slide Slide Slide Slide Slide

149 kr. Fra 2-20 deltagere - 5 pers. pr. hold UDENDØRS ESCAPE GAME PRISER Pris pr. person inklusiv instruktion og afregning. Der bliver sat 120 minutter af i alt til aktiviteten.

120 MINUTTER

Praktisk info til Escape Rooms

  • Mød op 15 minutter før jeres tid starter, så I kan nå at starte til tiden. Vi kan nemlig ikke forlænge jeres tid i den anden ende.
  • En af vores skarpe instruktører er altid til stede og hjælper jer igennem besøget, og er altid parat til at svare på spørgsmål eller give en krammer
  • Escape Rooms er til maks 5 personer ad gangen pr. rum, men du kan booke mere end et ad gangen til større grupper
  • Vores Escape Room er primært for voksne, men børn kan sagtens deltage, de kan blot ofte ikke gennemfør det alene uden voksnes hjælp.
  • Max. 5 personer i gang i samme rum.
  • Escape Rooms er IKKE fysisk krævende og kan klares i almindeligt tøj.
  • Gravide og folk med dårlig ryg kan sagtens deltage i Escape Rooms da det ikke er fysisk krævende
  • Vores rum er ikke “skræmmende” og i vil ikke opleve nogle chok-elementer undervejs
  • En Escape Room booking varer ca. 1,5 time, da der også sættes tid af til instruks og afrunding.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked