Eventhal 2

Book en tid i vores alsidige Eventhal 2, hvor der er noget for alle aldre.

I vores Eventhaller deler I jer i to eller flere hold, alt efter hvor mange personer I er. I har jeres Eventhal alene med vores instruktører og råder over alle aktiviteterne i Eventhallen.

Instruktørene guider jer rundt til de forskellige aktiviteter og sørger for, at sikkerheden og humøret er i top. Det er en god ide at fortælle, hvilke aktiviteter I gerne vil prøve, inden I kommer, så vi kan have aktiviteterne klar til jer og lagt et superfedt program. Det er nemlig tiden, I betaler for hos FunCenter og ikke antallet af aktiviteter.

Hvis I ikke ved hvilke aktiviteter, I gerne vil prøve, kan vores erfarne instruktører med garanti lægge et sjovt program til jer.

Vi har haft mange typer gæster igennem, og ved hvad der plejer at være et hit. Eventhal 2 er den sjove og skøre Eventhal, hvor der er aktiviteter som ikke er set andre steder i Danmark, fx. den sjove Wipe Out. Vil I besøge de andre Eventhaller i FunCenter er dette også en mulighed.

Fuld fart over feltet i Eventhal 3 med Wipe Out
fælles aktivitet til polterabend
Basketbattle i vores eventhaller
Sumobrydning i Eventhal 3 hos FunCenter

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

Din FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Aktiviteter i Eventhal 2

Basket Battle i eventhal 2

Basket Battle er en super original og sjov aktivitet for alle aldre! Husker du “fire på stribe”? Så har du også fanget konceptet i Basket Battle.

Dyst mod hinanden i hold, og se hvem der først får 4 på stribe, enten vandret, lodret eller diagonalt, men pas på – modstanderen vil gøre alt for at tage sejren.

Med 7 kurve, og 7 forskellige søjler at skyde efter skal konkurrencegenet nok komme op i jer. Basket Battle er en alsidig aktivitet som passer til alle aldre, og sværhedsgraden kan naturligvis justeres efter jeres niveau og alder.

I behøver altså ikke at være Michael Jordan for at få pulsen op, smil på læben og tage sejren.

Basketbattle i vores eventhaller

Wipeout i eventhal 2

Som de eneste i Danmark har vi den fede Wipeoutbane i vores Eventhal 2.

Fire personer er på denne krabat på samme tid, mens to roterende stænger forsøger at vælte jer af. Last man standing får point til sit hold.

En supersjov aktivitet hvor alle kan være med, instruktøren kan indstille hastigheden og sværhedsgraden.

En stor hoppepude rundt om podierne sørger for, du ikke slår dig, når du vælter ned. Denne aktivitet er FunCenter instruktørernes egen favorit aktivitet – prøv den for fa’n, den er mega sjov!

Der hoppes for livet på Wipe Out i Eventhal 2 hos FunCenter

Sumobrydning i eventhal 2

De velkendte sumodragter finder du i FunCenters Eventhal 2, hvor du kan udfordre vennerne, kollegaerne eller familien til en dyst, der altid giver gode grin og masser af underholdning.

To sumobrydere af gangen kæmper mod hinanden på den store kampmåtte, hvor det gælder om at få modstanderen ud af cirklen eller ned at ligge på kampmåtten.

I kan både kæmpe med eller uden megaboksehandsker. Det sjove ved at benytte megaboksehandskerne er, man ikke kan gribe fat om sin modstander, men bliver nødt til at skubbe modstanderen ned eller ud af ringen. Du kan også vælge at kæmpe med gladiatorsticks, som har samme effekt som boksehandskerne.

Man skal ikke være bange for at slå sig, da de store sumodragter er lavet af skum og PVC, der gør, at man ikke kommer til skade, når man kæmper. De store voksen sumodragter vejer 20 kg. De små junior sumodragter vejer 15 kg., så du bliver nemt forvandlet til en stor sumokæmper. Voksensumodragterne passer til personer over 1,60 meter og junior/børne sumodragterne passer til personer under 1,60 meter.

Sumobrydning i Eventhal 3 hos FunCenter
Sumobrydning i Eventhal 3
Sumobrydning i Eventhal 2
Sumobrydning i Eventhal 2 hos FunCenter

Gladiatorkamp i eventhal 2

Vores Gladiatorarena er en kæmpe oppustelig pude med 4 podier, hvor man skal kæmpe fra.

Her skal man forsøge at skubbe hinanden af. Sidste mand, der står på et podie har vundet kampen. Her kræves der balance og list, så det er ikke altid den største og stærkeste, der vinder.

Gladiatorkamp er i høj kurs både hos mænd og kvinder, børn og voksne.

Så mangler I en sjov aktivitet at dyste i, hvor det både handler om balance, styrke og præcision er dette et sikkert valg.

Galdiatorkamp i Eventhal 2 hos FunCenter Aalborg
Kamp til stregen i Gladiatorkamp i Eventhal 3

Dobbelt Sumo Forhindringsbane i eventhal 2

I modsætning til almindelig Sumobrydning, hvor man kan være en person i en dragt, skal I her være to personer i en speciallavet dragt.

Vi har sat en super fed forhindringsbane op, som I skal igennem på hurtigste tid. Her bliver samarbejdet og koordineringen virkelig sat på prøve, når I skal beslutte jer for hvilken vej, I skal tage hen over en forhindring som siamesiske tvillinger.

Bemærk, vi har både voksen og børne dragter så alle kan være med.

fælles aktivitet til polterabend

Mega Twister i eventhal 2

Glem alt, hvad du troede, du viste om det klassiske Twister. I FunCenter er det en forstørret udgave af Twister med kæmpe terninger.

I kæmper mod hinanden i hold, hvor det gælder om at få det andet hold til at “falde ud”. Der kastes med de to kæmpe terninger, som så bestemmer hvilken kropsdel, der skal placeres på hvilken farve.

Her gælder det om at få optaget de felter, der er omkring jeres modstander, så de kommer til at stå i så mærkelig en stilling, at de falder og ryger ud.

Mega Twister er god og sjov underholdning for alle og samtidig en spændende konkurrence. Så er I til skæg og ballade, og vil I se jeres venner eller kollegaer i nogle utroligt vilde og umulige stillinger, inden de måske falder og ryger ud, så er Mega Twister virkelig god underholdning for alle.

Mega twister i Eventhal 2 hos FunCenter Aalborg

Stigegolf i eventhal 2

Stigegolf er af mexicansk oprindelse (har vi læst), og er det perfekte hyggespil, hvor det gælder om at kaste golfkugler efter en stige og få dem til at hænge fast.

Det lyder nemt, men kan bestemt være en god og sjov udfordring, selv for de deltagere, der har det mest rutinerede boldøje. Spice det hele op med et par promillebriller og lad det hele gå helt bananas.

En vigtig del af spillet er at distrahere modstanderne ved at råbe, lave skøre og sjove lyde eller bevægelser. Dog er det ikke tilladt at have kropskontakt. Super underholdene spil hvor alle kan være med, ung som gammel.

Stigeolf i Eventhal 2 hos FunCenter i Aalborg
Stigegolf i Eventhal 2 hos FunCenter Aalborg

Praktisk information om eventhal 2

 • Mød op 15 min. før din tid starter, så du kan få klædt om og være klar til ballade.
 • Aktiviteter hos FunCenter er på eget ansvar.
 • Sikkerhedsreglerne for hver enkelt aktivitet vil blive gennemgået, inden vi går i gang.
 • Det er ikke lovligt at være synligt beruset, når vi skal dyste i vores aktiviteter.
 • En weltklasse instruktør er altid tilstede og kan hjælpe, hvis du har spørgsmål, eller har brug for en go’ krammer eller en lammer.

 

 • Det er en god ide at have tøj på, som du kan bevæge dig i. Det er eksempelvis træningstøj og flade sko/løbesko, men du kan gennemføre aktiviteterne i alm. tøj
 • Vi anbefaler du har indendørs sko på eller strømpefødder.
 • Der er gratis bad- og omklædningsfaciliteter, hvis I skulle komme til at svede.
 • Vi kan booke et gratis bord i vores cafeområde.
 • Øl og sodavand kan købes i vores bar.
 • Mad skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement.

 

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked