Eventhal 3

Book en tid i vores sjove og alternative Eventhal 3 med mange fede aktiviteter.

Vores Eventhal 3 byder på et supersjovt og alternativt miks af aktiviteter. I har Eventhallen for jer selv sammen med en instruktør, som guider jer rundt og sørger for humøret og sikkerheden er i top.

Inden I møder op, skal I fortælle os, hvilke aktiviteter I gerne vil have lagt ind i jeres program. Vælger I ikke selv aktiviteter på forhånd, laver jeres instruktør et superfedt program ud fra vores erfaringer med jeres type arrangement.

Opdelt i hold dyster I mod hinanden, vi har fokus på sjov og ballade og garanterer en masse gode grin. I FunCenter er det tiden I betaler for og ikke antallet af aktiviteter, så I kan vælge at bruge lang tid pr. aktivitet, eller I kan have fokus på at prøve en masse forskellige aktiviteter.

Eventhal 3 er præget af sjove og alsidige aktiviteter, her er noget både for de store og de små. Her kan alle være med. Vil I besøge de andre Eventhaller i FunCenter er dette også en mulighed.

Human Football Table i en af vores Eventhaller
Promille Fuglekast i Eventhal 3 hos FunCenter Aalborg
Rodeotyr i Eventhaller
Toobeez Teambuilding i Eventhal 3

 

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. Pris pr. person

Din FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Aktiviteter i Eventhal 3

Human Football Table i eventhal 3

Human Football Table, eller mega fodbold, menneskelig bordfodbold, som det også kaldes, er en kæmpe succes for både børn og voksne.

Der er 12 spillere på banen af gangen, som skal samarbejde om at få scoret flest mål til deres hold. Det er selvfølgelig også muligt at spille med et mindre antal personer, og er I flere end 12 personer, laver vi en fed turnering.

Du holder ved en aluminiumsstang sammen med dine medspillere, og du kan kun bevæge dig fra side til side – vel at mærke kun når personerne, der står ved siden af, er enige om, hvilken vej I skal gå.

Human Football Table er en sjov holdøvelse, der får det store grin frem.

Human Football Table i en af vores Eventhaller
Human Football Table i Eventhal 3
Human Football Table i FunCenter Aalborg
Human Football Table hos FunCenter Aalborg

Rodeotyr i eventhal 3

Prøv den sjove Rodeotyr i eventhal 3, hvor det gælder om at holde sig længst tid på rodeotyren.

Vi tilpasser hastigheden og snorre-rundtheden alt efter, hvor vildt det skal være, og hvor gamle I er.  Det hold, der sammenlagt har siddet på den vilde rodeotyr, kaldet HIVERTEN, i længst tid har vundet.

Rodeotyren har flere forskellige niveauer og kan indstilles præcis, så den passer til jeres ønsker og behov. Rodeotyren bliver lejlighedsvis skiftet ud med rodeogrisen – ellers samme koncept.

Bemærk at der er en maksimal belastning på 110 kg på rodeotyren.

Rodeotyr i Eventhal 3 hos FunCenter
Rodetyr i Eventhal 3 hos FunCenter Aalborg
Rodeotyr i FunCenter Aalborg

Promille Fuglekast i eventhal 3

Det er skideskægt, og det eneste sted i Aalborg, hvor der er sat en bane op til semi-professionel fuglekast i vores indrammede fuglezone.

Fuglekast er en teambuildingøvelse, hvor en del af holdet sidder på stole og kaster fugle bag om ryggen med en grydeske. Bag dem står de andre fra holdet, i store sække, og skal gribe fuglene, der kommer flyvende.

De fugle, der ikke rammer i sækkene skal “fuglesamleren” samle op og få tilbage til “fuglekasterne”, så de ikke løber tør for fugle. Det lyder enkelt, men det er en svær opgave, fordi deltagerne har promillebriller på med forskellig styrke fra 0,5 til 1,25 promille. Fuglekast handler om kommunikation og koordinering.

Det er et syn for guder, når en fugl bliver kastet, og “fuglegriberne” hopper og danser for at fange fuglene ned i sækken – Uden nogen former for afstandsbedømmelse på grund af promillebrillerne. Fuglekast er et MUST, når man besøger FunCenter i Aalborg. Med fuglekast på menuen er I sikre på en ordentlig griner! Det hold, der har fået flest fugle i deres poser, har vundet.

Promille Fuglekast i Eventhal 3 hos FunCenter Aalborg
Promille Fuglekast i Eventhal 3 hos FunCenter
Promille Fuglekast hos FunCenter i Eventhal 3
Promille Fuglekast hos FunCenter i Eventhal 3

Toobeez Teambuilding i eventhal 3

i eventhal 3 har vi vores, Toobeez. Toobeez er et slags konstruktionslegetøj, som består af nogle rør i forskellige længder og farver, samt kugler.

Disse kan blandt andet sættes sammen for at skabe noget ud af rørene, eller bruge dem til andre sjove øvelser. Toobeez er rigtig gode til at bringe folk sammen, og få en gruppe til at samarbejde, kommunikere og samtidig have det sjovt.

Udover samarbejdet spiller konkurrenceelementet også ind, da I skal klare samarbejdsøvelsen bedre end det andet hold. Toobeez er en win-win teambuildingøvelse.

Hvis dit hold ikke vinder, har I stadigvæk arbejdet sammen som et hold, hvilket både er sjovt og lærerigt. Så er I til lærerig Teambuilding, som samtidig er krydret med en stor portion af FunCenters sjov og leg, så skal Toobeez være en del af jeres oplevelse i FunCenter.

Toobeez Teambuilding i Eventhal 3
Toobeez Teambuilding i Eventhal 3
Toobeez Teambuilding i Eventhal 3

Sumobrydning i eventhal 3

Dyst mod vennerne i sumobrydning i vores sumodragter, vi har sumodragter i børne og voksen størrelser.

Sumobrydning er en super sjov og velkendt aktivitet, som får latteren frem hos de fleste, når der dystes med 15 eller 20 kg. ekstra på kroppen.

Sumobrydning foregår ved, at to sumobrydere dyster mod hinanden. Det gælder om at vælte modstanderen, eller at få modstanderen uden for cirklen på kampmåtten.

Kampen kan kæmpes både med og uden mega boksehandsker. Ved brug af mega boksehandsker bliver man nødt til at skubbe modstanderen ned eller ud af cirklen. Junior/børne sumodragterne vejer 15 kg og en voksen sumodragt vejer 20 kg.

Sumodragterne er lavet af PVC og skum, hvilket gør, at du ikke kommer til skade i kampens hede.

Sumobrydning i Eventhal 2
Sumobrydning i Eventhal 2 hos FunCenter
Sumobrydning i Eventhal 3
Sumobrydning i Eventhal 3 hos FunCenter

Tovtrækning i eventhal 3

En god gammel olympisk sportsgren og klassiker, tovtrækning! Her er der mulighed for en god omgang opvarmning med denne gamle olympiske disciplin.

Her skal I finde ud af, hvilket hold der er det stærkeste til tovtrækning. Tovtrækning går ud på, at holdene trækker i hver sin ende af torvet, og så skal I trække modstanderholdet over stregen.

Det kan godt være at du har prøvet tovtrækning før, men det er og bliver bare en klassiker som man ikke skal undervurdere.

Den perfekte aktivitet til at afgøre hvem der har de største muskler og det bedste samarbejde, og måske håneretten det næste stykke tid på kontoret.

Tovtrækning i Eventhal 3 hos FunCenter

Praktisk information om eventhal 3

 • Mød op 15 min. før din tid starter, så du kan få klædt om og være klar til ballade.
 • Aktiviteter hos FunCenter er på eget ansvar.
 • Sikkerhedsreglerne for hver enkelt aktivitet vil blive gennemgået, inden vi går i gang.
 • Det er ikke lovligt at være synligt beruset, når vi skal dyste i vores aktiviteter.
 • En weltklasse instruktør er altid tilstede og kan hjælpe, hvis du har spørgsmål, eller har brug for en go’ krammer eller en lammer.

 

 • Det er en god ide at have tøj på, som du kan bevæge dig i. Det er eksempelvis træningstøj og flade sko/løbesko, men du kan gennemføre aktiviteterne i alm. tøj
 • Vi anbefaler du har indendørs sko på eller strømpe fødder.
 • Der er gratis bad- og omklædningsfaciliteter, hvis I skulle komme til at svede.
 • Vi kan booke et gratis bord i vores cafe område.
 • Øl og sodavand kan købes i vores bar.
 • Mad skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked