Eventhal 4

Book en tid til skideskægt ballade i Eventhal 4, hvor også oldemor og oldefar kan være med. Her er noget for store og små.

Konceptet i Eventhallerne er, at I deles i hold, som dyster mod hinanden. I har de valgte Eventhaller alene, sammen med jeres instruktør, som har lagt et program, ud fra de aktiviteter I på forhånd har valgt ud.

Har I ikke valgt nogle aktiviteter, inden I kommer, laver jeres instruktør et superfedt program ud fra vores erfaring med jeres type af arrangement.

Det er tiden I betaler for og ikke antallet af aktiviteter. I kan således selv være med til at vælge, om I vil prøve mange forskellige aktiviteter, eller om I vil holde jer til få aktiviteter og bruge lang tid ved disse aktiviteter. Er I til skøre aktiviteter, uden de er alt for fysisk præget, er det Eventhal 4, I skal vælge.

Vil du besøge de andre Eventhaller i FunCenter er dette også en mulighed.

eventhaller
Fun Animal Race i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg
Hamsterbolde i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg
Skistafet i Eventhal 4 hos FunCenter

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

Din FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Aktiviteter i Eventhal 4

Lokumsræs i eventhal 4

Hvem sagde racerrøv? Prøv Lokumsræs på vores lynhurtige kørende toiletter.

På de skøre kørende toiletter i eventhal 4, kører I rundt på lokumsræs-banen på tid, og det hold, der hurtigst kan få alle sine deltagere igennem banen, har vundet.
En hylemorsom aktivitet, som du kommer til at savne det øjeblik, du sidder hjemme på dit eget toilet. To hastigheder gør, at lokumsræs også kan køres af selv mindre børn.
Vi kan garantere jer en SKIDEskæg oplevelse, men advarer også mod lysten til at hive dit eget toilet ud i haven, når du kommer hjem.
Kom og giv den gas på vores kørende lokummer, som hedder Bimmelim og Bummelum. Vi anbefaler at børn under 9 år, kører sammen med en voksen, da der er fart over feltet.
Bemærk at der er en maksimal belastning på 110 kg på de kørende toiletter.
Lokumsræs i Eventhal 4 hos FunCenter
eventhaller

Fun Animal Race i eventhal 4

I kæmper i hold, som hver får tildelt et mekanisk dyr. Dyret kræver hverken strøm eller benzin, men ræser fremad, når du bevæger dig op og ned i sædet – Dette til stor underholdning for både rytter og publikum.

Man ræser én mod én på vores bane. De store af dyrene er 130 cm høje, de små er 90 cm høje og består begge af et metalskelet beklædt med fiberarmeret kompositmateriale, fy for en skefuld.

Yderst er det beklædt med lækkert plysstof. Understellet kan indstilles således, at både børn og voksne kan benytte de sjove dyr. Fun Animal Race er en succes til alt fra polterabender til børnefødselsdage, da alle synes, det er sjovt at ræse derudad på ryggen af et plysdyr – Det har de ikke prøvet før!

Bemærk at der er en maksimal belastning på 110 kg på vores Fun Animals.

Fun Animal Race i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg
Fun Animal Race i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg
Fun Animal Race i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg

Hamster Run i eventhal 4

Skal der være fuld fart på, skal I prøve kræfter med vores Hamster Run.

En hamsterbold er en kæmpe, oppustelig bold, som man kravler ind i. Du skal løbe rundt, mens du er inde i bolden på banen.

Vinderen er det hold, der gør det på den hurtigste tid. Her kræver det balance og snilde, da bolden er rund og det er svært at styre den.

Bolden har et lag plastik, så kommer luften og et lag plastik mere, så falder man i bolden, lander man dejlig blødt.

Har du altid drømt om at være et hamster (hvem har ikke det??), så er det en tur i eventhal 4 med jer og prøv denne aktivitet.

Hamsterbolde i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg
Hamsterbolde i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg

Skistafet i eventhal 4

Skistafet, også kaldet Big Foot Race, er en sjov teamworkaktivitet. Skistafet er en klassisk teambuildingøvelse, hvor hvert hold får et sæt megaski med plads til fem-seks personer på.

Holdet skal nu ned og runde en kegle og tilbage igen. Det hold, der først kommer over målstregen, har vundet. Er der mere end fem-seks på hvert hold, opdeles selskabet eventuelt i flere hold, eller I kan bruge udskiftere og gå omkring keglerne flere gange.

Samarbejdet kommer for alvor på prøve i denne øvelse, ikke mindst når man skal løfte fødderne på samme tid, men især når der skal drejes.

Udover at det er en kanon god samarbejdsøvelse, er det samtidig rigtig sjovt og god underholdning for alle.

Så hvis I synes, der er for langt til Alperne, og I vil have det ski’e sjovt i Aalborg, så står FunCenter i Aalborg klar med eventhal 4 og Big Foot Race året rundt!

Skistafet i Eventhal 4 hos FunCenter

Fodbold Bowling i eventhal 4

Så skal der tages kegler i FunCenter! Vi stiller op til en hammersjov omgang Fodbold Bowling, som helt uventet for de fleste, består af en blanding af fodbold OG, hold nu fast, bowling!

Der stilles kegler op, som man ser det i en bowlinghal, hvorefter de skal væltes med en fodbold. Der gives point alt efter, hvor mange kegler man vælter, og en vaskeægte strike belønnes selvfølgelig med ekstra point.

Det gælder så for dit hold om at få samlet flere point sammen end modstanderholdet. For at det ikke skal være alt for nemt eller svært, tilpasser vi afstanden til keglerne, alt efter gode I er til at fodbold bowle, mens I “fulde”.

Da Fodbold Bowling for alvor skal krydres med The FunCenter Spirit, skal I selvfølgelig have vores promillebriller på, når I skal sparke til bolden og vælte keglerne.

Så hvis I tror, det bliver en alt for nem udfordring, så skruer FunCenter op for promillen, hvilket også er med til at gøre det meget sjovere at se på, når dem fra det andet hold laver en ordentlig skævert eller helt rammer ved siden af bolden. Få en sjov oplevelse i FunCenter og “Let the Bowl begin”!

Fodbold Bowling i Eventhal 4

Lowrider Racer i eventhal 4

Så har Lowrider Racer ramt FunCenter! Du kan prøve kræfter med de sjove og anderledes Lowriders.

De kræver hverken strøm eller benzin, men bliver drevet ved hjælp af jeres overkrop og ben. Her kommer motorikken virkelig i spil til at få fart på Lowrideren.

I skal ræse mod modstanderens hold på vores super fede racerbane eller gennemføre banen på hurtigste tid. Kan også laves som samarbejdøvelse med promillebriller.

Low Riders har altså mange muligheder, og kan bruges uanset hvor vildt det skal være – et super godt valg hvis i vil have en sjov og original aktivitet med i jeres program.

Lowriders med promillebriller i Eventhal 4

Team Tracks i eventhal 4

Team Tracks er en aktivitet som kræver samarbejde og gode benmuskler. I løber op til 4 personer i hver “bane” og det gælder selvfølgelig om at komme først!

Dyst mod hinanden, eller tag kampen op mod uret, og se hvor hurtigt i kommer hallen rundt. Team Tracks er en aktivitet der egner sig til alle, uanset alder.

Bliver i rigtigt dygtige kan I også forsøge jer med at gennemføre banen baglæns, men pas på, det er sværere og sjovere end man lige regner med.

Igen er der tale om en god stafet-aktivitet, og en mulighed for at få alle op ad stolene, uanset hvor forsigtige de måtte være – her kan alle være med!

 

FunBattle i eventhal 4

FunBattle er en supersjov hold aktivitet, hvor I har velcroveste på og kaster bløde bolde efter hinanden, sidder bolden fast på en modstander, er modstanderen ude af spillet.

Det hold som står tilbage har vundet. En rigtig populær aktivitet hvor alle mand kommer i gang. Vestene passer både til børn og voksne.

I kan også blive udstyret med velcrobat og skjold, så I kan fange modstanderens flyvende bolde inden de sætter sig fast på vesten.

En rigtig sjov og original aktivitet som med garanti vil få pulsen og smilet frem, mens du forsøger at træffe modstanderholdet.

aktiviteter

Fodbolddart i eventhal 4

Gør dig klar til en omgang dart i en meget større og noget anderledes udgave end det du er vant til!

I fodbolddart får I testet jeres sparketeknik og præcision af. Der sparkes med vores velcrofodbolde, hvor I dyster om at få flest point ud fra pointsystemet på dartskiven. Det hold der sammenlagt har fået flest point, har vundet.

Bliver det for let for jer at høste mange point, så har vi et es i ærmet! Vi kan krydre spillet med promillebriller, så det bliver sværere at ramme dartskiven og afstandsvurdere bolden, når der skal skydes. Derudover kan ”hjælpekegler” tages i brug og hjælpe en på vej, hvis man omvendt har lidt sværere ved at ramme dartskiven.

Spark en masse bolde afsted og få varmet lårbasserne op!
En god, sjov og udfordrende aktivitet, som alle kan være med til, om man er en haj med en fodbold eller ej.

Visualisere fodbolddart

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked