FunRace

Et udfordrende løb, der kombinerer motion og samarbejde.

FunCenter kan skræddersy en teambuilding aktivitet, hvor omgivelserne bliver jeres medspiller i denne GPS-drevne tablet-baserede udgave af teambuilding.

I denne aktivitet kombineres fysisk bevægelse med samarbejde, orientering og fælles opgaveløsning, når I vil bevæge jer rundt i mindre teams med en tablet enten på Eternitgrunden ved FunCenter eller på en defineret, men ukendt rute i byen eller naturen, som I bestemmer. FunRace bygger på både jeres evne til at være kreative, jeres paratviden og til at samarbejde i spillet om at indsamle flest point til sit team eller gennemføre spillet hurtigst mulig.

Hvis I har behov for teambuilding, hvor I skal have frisk luft, fornyet energi til resten af mødet, sjove fælles oplevelser eller dialog om et specifikt emne, så er FunRace perfekt til jer.

FunRace er en teambuilding aktivitet, som på en aktiv måde skaber refleksion og læring, så I kan blive klogere på hinanden. Opgaverne vil komme frem på jeres tablet, når I rammer det rigtige GPS-koordinat. Ved hver opgave vil dit team blive udfordret på jeres kreativitet, logik, almene viden og jeres frie fantasi til visuelle fortolkning af opgaverne. Det er op til dig og dit team at træffe de rigtige beslutninger, så I får flest mulige point med videre.

Denne form for teambuilding bygger på den gode dialog og en klar strategi, hvor jeres svar og løsninger ikke kun bringer jer tættere på det samlet mål i FunRace, men også tættere på hinanden i al almindelighed.

I kan være med til at få medindflydelse og være med til at skræddersy et FunRace med implementering af opgaver, som har betydning for jeres dagligdag. Det vil også være muligt at implementere fysiske teambuilding øvelser på udvalgte GPS-koordinater, hvis det ønskes.

FunRace er værdiskabende for jer, som søger en teambuilding aktivitet, der på en sjov og aktiv måde kan styrke jeres tillid og relationer, skabe refleksion og læring, samt give jer en spændende og god oplevelse.

FunRace priser

Der betales for min. 12 personer
2 timers FunRace 25 km kørsel inkluderet i alt - derefter 4 kr. pr. km. 349 kr. Pris pr. person
FunRace kan afholdes hos os i området på Eternitten, eller på jeres lokation. 25 km kørsel er inkluderet i alt - derefter 4 kr. pr. km. i tilkøbspris.

UDVID JERES FUNRACE MED EN AF VORES TILKØBSMULIGHEDER

TILKØB FUNRACE

Læs mere om de forskellige tilkøbsmuligheder herunder
Egne spørgsmål 10 stk. +999 kr. Priser for hele selskabet, ikke pr. person
Fysisk teambuilding aktivitet 1 stk. +1499 kr. Priser for hele selskabet, ikke pr. person
Bemærk at ovenstående priser er priser for hele selskabet, og IKKE en pris pr. person.

Tilkøb af egne spørgsmål

I kan være med at til at præge jeres eget FunRace ved at tilkøbe muligheden for at få 10 egne spørgsmål med ind i spillet, som I selv formulerer. Det vil koste en merpris på 999 kr. På denne måde kan I være med til at præge jeres FunRace og inkorporer spørgsmål om jeres virksomhed, jeres sportsklub eller jeres kammeratskab. Dette er god mulighed for at sætte fokus og opnå viden på et bestemt område, indsatser eller budskaber. Vi skal modtage jeres spørgsmål senest 48 timer inden jeres event for at kode dem ind i spillet.

Tilkøb af fysisk aktivitet

Ønsker I at blive overrasket eller tilføre ekstra spænding i spillet, kan I tilkøbe en eventinstruktør og en fysisk aktivitet station i FunRace. En fysisk aktivitet station i et FunRace kan være en teamøvelse for at teste jeres evne til at samarbejde og kommunikere. Eventinstruktøren vil I møde undervejs i FunRace og eventinstruktøren vil bedømme jeres performance ved den fysiske aktivitet station, samt belønne den derefter.

SE VORES ANDRE MULIGHEDER MED SAMARBEJDE I FOKUS HERUNDER

PRAKTISK INFORMATION

  • Mød op 15 min. før din tid starter, så du kan få klædt om og være klar til ballade.
  • Aktiviteter hos FunCenter er på eget ansvar.
  • Sikkerhedsreglerne for hver enkelt aktivitet vil blive gennemgået, inden vi går i gang.
  • Det er ikke lovligt at være synligt beruset, når vi skal dyste i vores aktiviteter.
  • En weltklasse instruktør er altid tilstede og kan hjælpe, hvis du har spørgsmål, eller har brug for en go’ krammer eller en lammer.
  • Det er en god ide at have tøj på, som du kan bevæge dig i. Det er eksempelvis træningstøj og flade sko/løbesko, men du kan gennemføre aktiviteterne i alm. tøj
  • Der er gratis bad- og omklædningsfaciliteter, hvis I skulle komme til at svede.
  • Vi kan booke et gratis bord i vores cafeområde.
  • Øl og sodavand kan købes i vores bar.
  • Mad skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked