CABLE PARK

Prøv kræfter med actionfyldt underholdning på vand

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Cable park og SUP boards

I samarbejde med vores naboer Cable Park er det nu muligt at stå på wake board i cable parken og SUP boards i østre havn. Udover vand aktiviteterne medfølger en aktivitet på land.

Vores instruktører giver jer en grundig instruks i aktiviteterne, og er med på sidelinjen med tips og tricks under hele arrangementet, så i sikkert kan kaste jer ud i disse populære aktiviteter.

Der er en person på kablet af gangen, de øvrige deltagere kan prøve kræfter med vores SUP boards, hygge sig i saunaen, eller prøve en af vores aktiviteter på land, mens de venter på det bliver deres tur.

Det er kun muligt at booke kablet og SUP boards på disse udvalgte tidspunkter; hverdage kl 07:00-13:00 og lørdage og søndage kl. 07:00-11:00

Vi anbefaler ca. 8-10 min. pr. person på kablet alt efter hvor erfarne i er på vandet. Det er op til jer selv at fordele tiden på kablet blandt deltagerne.

Prisen er inkl.

Våddragt til hver deltager
SUP boards
Wakeboard og vandski
Sauna
En aktivitet på land med Promille hockey eller Sumobrydning
Uddannet instruktør

Cable parken er perfekt som supplement til vores kajak polo arrangementer, hvis i er en større gruppe der søger et arrangement med vand sports aktiviteter. Kontakt os for en samlet løsning der er tilpasset jeres ønsker, behov og budget. Læs mere om vores kajak polo arrangementer her

Praktisk information

Vi har kun åbent ved forud booking, kontakt os og book en tid inden besøget
Aktiviteten foregår i Østre havneanlæg – Beddingen 5, 9000 Aalborg
Bemærk denne aktivitet er ikke i vores eventcenter på Eternitgrunden, men ligger i Østre Havneanlæg!
Parkering foregår i P-huset ved Østre Havnegade 17, 9000 Aalborg, hvor første time er gratis.
Mød op 15 min. før jeres arrangement så vi kan starte til tiden, og kommer I for sent er det ikke muligt at få længere tid i den anden ende, da der ofte vil være andre gæster efter jer
Flyv hop og forhindringerne der er på vandet må ikke benyttes.
Afregning foregår via MobilePay på dagen – alternativt har vi mulighed for at udstede en faktura, der kan betales via netbank.
Der kan være vind og vejrforhold der gør, at det ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, at afvikle arrangement hvorved vi bliver nødsaget til at aflyse. I vil naturligvis få refunderet jeres penge.

Vores sikkerhedsregler

  • Alle der deltager i aktiviteterne skal kunne svømme
  • Vi henstiller til at indtagelse af alkohol er strengt forbudt og foregår efter arrangementet.
  • Berusede personer vil blive nægtet adgang til udstyret
  • Alle gæster skal under aktiviteten være påført redningsvest
  • Det er ikke tilladt at ro ud i fjorden og forlade Østre havnebassin-området

Påklædning & omklædning

  • Vores våddragter dækker næsten hele kroppen på nær hoved og hænder. I de varme sommermåneder kan våddragt være unødvendig og der kan benyttes medbragt badetøj eller skiundertøj.
  • Der er bade faciliteter til rådighed, men med begrænset kapacitet, med fire brusere i alt. Ønsker i at bade skal i afsætte lidt tid til dette, hvis i er en større gruppe.