Cocktail kursus hos FunCenter Aalborg

Prøv et cocktailkursus i samarbejde med FunCenter og Salut Event i Aalborg

Med et cocktailkursus hos os vil vi guide jer igennem den fantastiske cocktails verden og give jer nye kundskaber som i ikke kendte til før. Vælger du et cocktailkursus hos os er du sikker på et stemningsfuldt arrangement som vil rykke jer tættere sammen og give jer ny fantastisk inspiration i kan tage med hjem til jeres egen hjemmebar.

Med et cocktailkursus hos os vil i være sikret minimum 4 cocktails. I kan dermed være sikker på i ikke kommer til at gå tørstige fra os af og højest sandsynligt heller ikke ville kunne køre derfra. Derudover vil i gå derfra med en uforglemmelig aften og være tættere med jeres venner, kollegaer eller holdkammerater end nogensinde før.

Alle vores cocktailkursus starter med en velkomstdrink. Herefter kan cocktailkurset foregå med to forskellige tilgange. Enten med en lærende tilgang eller med et konkurrencemæssigt aspekt.

Cocktailevent i samarbejde med Salut of FunCenter
Cocktailevent
Cocktailevent

Med et lærende koncept bliver i introduceret til 3 cocktails hvor vi sammen gennemgår aftens valgte cocktails. Her bliver i introduceret til de forskellige teknikker, udstyret og ingredienserne. Til sidst kan i gå hjem med en helt ny viden og være den vildeste Tom Cruise i jeres egne bar.

Med et konkurrencemindet kursus er konkurrencen i højsædet. Her skal i konkurrere mod jeres venner, kollegaer eller holdkammerat om hvem der kan lave den bedste cocktail. I starten af kurset vil i blive introduceret til de forskellige teknikker, udstyret og ingredienserne i mens i laver en valgt cocktail. Herefter skal i selv sammensætte en cocktail ud fra de ingredienser der er til rådighed. De kreerede cocktails vil blive bedømt ud fra forskellige kriterier som smag, historie, kreativitet og blær under fremstillingen. Herefter vil dommeren vurdere hvem der skal vinde. Her vil der være en præmie til vinderholdet.

Vores Cocktailkursus tager samtidigt også højde for der måske er nogle der skal kunne køre derfra, er gravide eller af andre årsager ikke ønsker alkohol – Bare roligt det tager vi også højde for med lækre Virgin Cocktails.

Så skal i holde en uforglemmelig komsammen og rystes helt tæt sammen – Så gør det da hos os i FunCenter i samarbejde med Salut Event

 

 

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked