Vildmarksbad & Sauna

Opnå ren hygge ved leje af vildmarksbade og sauna til alle slags arrangementer

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Lej vildmarksbad hos FunCenter

Vildmarksbad:

I samarbejde med vildmarksbadleje.dk udlejer vi mobile saunaer og vilmarksbade til selv afhentning i FunCenter.

Lej et vildmarksbad med til jeres Polterabend, firmaevent m.v. – vores vildmarksbade er 1,8 meter i diameter, og har plads til 6-8 personer. Vildmarksbadet har en temperatur på ca. 38 grader, så uanset, hvad I har lavet før vildmarksbadet, vil I med garanti slappe godt af, hygge og snakke fint i vildmarksbadet. Det giver især god mening at drikke en kold øl, mens I sidder i vildmarksbadet.  Tilsat vandet i vildmarksbadet  er altid klor, så I sikrer jer, at vandhygiejnen er helt i top. Derudover har vores vildmarksbade en plastindsats, der sikrer jer optimal hygiejne og renlighed.

Vores erfaring siger, at vildmarksbade ofte er er enormt populært, og det er det fordi, man i lang tid kan sidde i det varme vand og ha gode stunder med dem man er i selskab med.  Det er meget naturligt meget forskelligt, hvor lang tid man sidder i et vildmarksbad. Nogen sidder i det en halv times tid, mens andre kan være i det i timevis med indlagte afkølingspauser. Men fælles er, at alle vil få en god oplevelse i et vildmarksbad, uanset hvor lang tid de måtte benytte det.

Det tager 1-2 timer at fylde vildmarksbadet med vand. Efter 3-4 timer er vandet mellem 38-40 grader og klar til at I kan hoppe i. Bemærk kræver blot en almindelig bil med anhængertræk for at transportere vildmarksbadet. Brænde er ikke inkluderet i prisen.

Priser

Weekend (torsdag til mandag) 1.495 kr.

En uge (mandag til søndag) 1.995 kr.

Selv afhentning hos FunCenter på Poul Larsens vej 14, 9000 Aalborg

Sauna:

Vores mobile udendørs sauna, er brændefyret. Saunaen kan sættes hvor som helst, og er nem at opstarte.

Du skal blot fastgøre de fire støtteben fra trailer, og så tænde op i saunaens ovn. Efter ca. 25-45 minutter er saunaen varm nok til at benytte (80-90 grader).

Den brændefyrede ovn har en lille rude, så man kan se flammerne samt et panoramavindue, så man med den helt rigtige udsigt kan få den perfekte udsigt inde fra den behagelige varme. Er den gode udsigt endda ved en havn eller hav, ja, så kan du jo bade mellem hvert saunabesøg.

Saunaen har 6-8 siddepladser, så der er god plads til mindre selskaber og grupper. Bemærk kræver blot en almindelig bil med anhængertræk for at transportere vildmarksbadet. Brænde er ikke inkluderet i prisen.

Priser

Weekend (torsdag til mandag) 1.995 kr.

En uge (mandag til søndag) 2.495 kr.

Selv afhentning hos FunCenter på Poul Larsens vej 14, 9000 Aalborg