Online Teambuliding! Sjovt og underholdende

Lad ikke Corona komme i vejen for jeres samarbejde! Prøv FunCenters nye og spændende online Teambuilding, Pegasus! 

Hos FunCenter Aalborg har vi stor erfaring med teambuilding, og vi ved også, at det kan være svært at styrke fællesskabet fra hjemmearbejdspladsen.

Derfor tilbyder vi nu som noget helt nyt, coronavenligt online teambuilding. Dette i samarbejde med en af Europas førende spiludviklere. Aktiviteten giver dig og alle kollegaerne/familien/vennerne muligheden for at lave et socialt arrangement online, hvor samarbejdet, kommunikationen og ikke mindst sammenholdet, bliver styrket.

Denne sjove og fangende aktivitet, “The Pegasus Project”, fører dig og dit team dybt ind i en lukket verden med korruption og mistænkelige dødsfald. I er de udvalgte agenter, til at opklarer på denne mystiske sag!

 

hold mod hold i online teambuilding

Nemt og coronavenligt!

  • Alt hvad du som deltager skal bruge er, en computer med adgang til internettet, din skarpe hjerne og dit aller bedste humør. Så sørger vi for resten.
  • Aktiviteten kan rumme alt fra 2 og helt op til 1.000 personer ad gangen. Et hold består af 3-5 personer.
  • The Pegasus Project tager 60 minutters spilletid. Sæt dog ca. 90 min af, til intro, aktivitet og afslutning
  • Alle kan være med i dette online teambuilding, der er både logiske gåder og kreative gåder der skal løses. Hele teamet kommer til at bidrage med hver af deres egenskaber og idéer. Teamwork og kommunikation er i højsæde, og på grund af det er online sættes kommunikationen endnu mere på prøve.
  • Online teambuilding er en perfekt anledning til udvikling og genopfriskning af sociale kompetencer og eventuelt slutte af med en online fyraftensøl med venner og kollegaer.

 

OBS! Alt tekst og indspillet tale i The pegasus Project foregår på engelsk. Jeres FunCenter-instruktør er selvfølgelig klar til at både hjælpe og vejlede jer gennem hele spillet, på både dansk og engelsk, efter ønske.

hacker cracker online teambuilding
online teambuilding funcenter
antivirus online teambuilding
virtuel teambuilding

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked