PAINTBALL Spil 60 minutters paintball inkl. 50 kugler for kun 149 kr. på vores nybyggede indendørsbane med fede dækninger og spiltyper!

Paintball i Aalborg

Book tid til et fedt paintball arrangement hos FunCenter i Aalborg på en af vores store indendørs paintballbaner.

Tag kampen op med dine venner eller kollegaer på FunCenters store paintballbane. Du skal ikke tænke på dårligt vejr og duggede masker, på vores indendørsbane skinner solen altid.

Er der en person i selskabet, som skal have lidt ekstra opmærksomhed og “kærlighed”, har vi en lækker lyserød kanindragt klar, perfekt til polterabend eller fødselsdag – eller måske til lærlingen eller chefen.

Vi har i 2019 ombygget hele den oprindelige indendørs bane, som nu både byder på flere niveauer, større dækninger og mange flere fede spilmuligheder! Samtidig tilbyder vi nu også at du kan spille på vores bane 2, den fedeste speed-bane med oppustelige dækninger.

Et paintballarrangement hos FunCenter tager enten 60 eller 90 minutter, inkl. omklædning, instruktion og betaling. Prisen er inkl. alt nødvendigt udstyr; kedeldragt, SWAT hood, handsker, paintball- sikkerhedsmaske og paintballgevær. Bliver du skudt meget tæt på, kan paintball kuglerne godt lave et mærke. Er du bekymret for at det gør for ondt, eller gider du ikke have blå mærker, har vi sikkerhedsveste så du ikke kan mærke kuglerne. Her kan alle være med!

I Danmark er det ulovligt at spille paintball, hvis du er under 16 år. Er du mellem 16 og 18 år, skal du udfylde en forældretilladelse, som du kan hente lige herunder.

Paintball i udklædning

Slide forhindring paintball funcenter Indendørs paintball hos FunCenter i Aalborg Slide Paintball krig Slide Skyder skarpt med paintball Slide Paintball hos FunCenter i Aalborg Slide Slide paintball bane

175 kr. 149 kr. 90 MINUTTER Priser pr. person. ved min. 4 personer. Den pågældende tid er inkl. omklædning og afregning. Ekstra kugler købes løbende under arrangementet. PAINTBALL PRISER 60 MINUTTER Inkl. 50 kugler fra start Inkl. 50 kugler fra start

Fredags EKSTRA KUGLER: 50 STK FOR 50 kr. - 100 STK FOR 85 kr.

 

FunCenters bane er en klassisk paintball bane, som de fleste forbinder med et spil paintball. Banen er bygget op med små huse, tønder og biler, og ligner en rigtig krigszone. Der er mange muligheder for at spille forskellige typer af spil på banen.

Vi bygger banen om ca. hvert andet år for at der kommer nyt bane design og layout. Banen har vi haft siden 2015, i 2019 fik banen den største make over til dato hvor vi fik bygget et sniper tårn på taget af en container, og en lille borg i midten af banen. Safezonen er indrettet med kamera \\live-video af banen\\ og borde og stole, så det nu er muligt at kigge ud på banen og følge med i spillet. Banen er ca. 1.250 m2 og dermed den største indendørs bane i Jylland.

Paintball krig
Paintballforhindringer #paintball
paintball bane
i skjul til paintball

Den nyeste bane er vores bane 2, hvor vi i samarbejde med Paintball klubben Rabbits paintball, har fået etableret en turnerings bane. Banen bliver brugt i den Danske paintball liga og er efter internationale standarder i forhold til størrelse og udformning. Den er mindre end vores bane 1 men der er fart over feltet på denne bane, det bliver kaldt en speedball bane, fordi det ofte er hurtige små korte spil der bliver spillet på banen.

Det er oppustelige dækninger som der er på banen (disse dækninger er kaldet SUP air dækninger), gør at det er nemt og hurtigt at ændre bane designet på banen, og du vil opleve at banen skifter design flere gange om året. På gulvet er der lagt stød absorberende kunst græs således du kan kaste dig og glide i sikkerhed uden det gør ondt. Banen er ca. 800 m2

Skyder skarpt med paintball
paintball funcenter
funcenter paintball
forhindring paintball funcenter

Slide VORES POPULÆRE FUNPAKKER Er det svært at vælge? Så tag et kig på vores pakker herunder! Husk at I betaler for minumum 4 personer da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

Din FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Slide HUSK AT VÆLGE HALLER! Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 Eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer! SE OVERSIGT

Praktisk information

  • Mød op 15 min. før din tid starter, hos FunCenter, så du kan få klædt om og være klar til kamp.
  • Det er ikke lovligt at være synligt beruset, når du spiller paintball.
  • En instruktør er hele tiden tilstede og sørger for humøret og sikkerheden er i top.
  • Vi har gratis bad- og omklædningsfaciliteter til efter paintballkampene, hvis du har givet den gas.
  • Det er en god ide at have tøj på, som du kan bevæge dig i. Det er eksempelvis træningstøj og flade sko/løbesko.
  • Bliver du skudt på klods hold af et paintballgevær, kan malingen godt gå igennem kedeldragten. Malingen går dog af i vask.
  • Vi anbefaler, at du har gamle sko og gammelt tøj på.
  • Du kan booke et gratis bord i vores cafeområde.
  • Øl og sodavand kan købes i baren.
  • Mad skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.

Spilsetups

For at give vores gæster mulighed for at variere, hvilken type paintballkrig de vil have, har vi lavet nogle forskellige spilsetups. Vi tilbyder bl.a. Team Deathmatch, Capture The Flag, King Of The Hill, Kaninjagten og meget mere. I er også mere end velkomne til at finde på jeres eget spil, så længe det ikke er alle mod instruktøren.

Paintballbanerne

Vi ligger på Eternitgrunden i Aalborg. Den ene består af gamle biler, huse og tønder du kan gemme dig bag, og har samtidig også en fed borg i midten, og en bygning hævet over de andre. Denne bane er dekoreret af lokale banditter, der har lavet grafitti på væggene, der sammen med et vildt anlæg med den syge bass, er med til at skabe den helt rigtige krigsstemning. Fra sikkerhedszonen kan du kigge ud over slagmarken, når du er skudt ud af spillet, indtil næste spil starter. Vi har lagt mange timer i banedesignet og ændrer det løbende i løbet af året for at give dig mulighed for at komme igen og spille på et nyt og opdateret banelayout.

Den anden bane er en såkaldt speed-bane med oppustelige dækninger og kunstgræs, præcis som dem de professionelle spiller på. Her er virkelig mulighed for at spille en rigtig fed omgang med fuld fart på adrenalinen. Vi spiller året rundt på vores indendørs bane, og holder ikke vinterlukket som mange andre paintballbaner i Danmark. Begge baner er lovpligtig forsikret og synes hvert år af Aalborg politi og beredskabscentret.

Paintballudstyr

Vi bruger det nyeste udstyr på markedet. De fede FT-12 tippmann våben, der er utrolige driftsikre, men skulle uheldet være ude og din gun laver funktionsfejl, har vi købt ekstra guns hjem, således du hurtigt kan få et nyt stukket i hånden og komme ud på banen og nakke dine venner. Maskerne er de professionelle Vforce Vantage med god komfort, også selvom du har briller – dog anbefaler vi kontaktlinser hvis muligt. Glasset er selvfølgelig behandlet med antidug, så du ikke laver alt for meget friendly fire. Du får udleveret SWAT hood til at dække øre og hals, samt en kedeldragt i camofarver – eller en dejlig lyserød kanindragt. Vi har i begrænset omfang sko, du kan låne, hvis du ikke selv har gamle sko med.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked