PAINTBALL

Spil 60 minutters paintball inkl. 50 kugler for kun 149 kr. på vores indendørsbane med mange fede spiltyper!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

PAINTBALL I AALBORG

BOOK TID TIL ET FEDT PAINTBALLARRANGEMENT HOS FUNCENTER I AALBORG PÅ VORES STORE INDENDØRS PAINTBALLBANE

Tag kampen op med dine venner eller kollegaer på vores store paintballbane. Du skal ikke tænke på dårligt vejr og duggede masker, på vores indendørsbane skinner solen altid.

Er der en person i selskabet, som skal have lidt ekstra opmærksomhed og “kærlighed”, har vi en lækker lyserød kanindragt klar, perfekt til polterabend eller fødselsdag – eller måske til lærlingen eller chefen.

Et paintball arrangement tager enten 60 eller 90 minutter, inkl. omklædning, instruktion og betaling. Prisen er inkl. alt nødvendigt udstyr; kedeldragt, SWAT hood, handsker, paintball- sikkerhedsmaske og paintballgevær.

Bliver du skudt meget tæt på, kan paintball kuglerne godt lave et mærke. Er du bekymret for at det gør for ondt, eller gider du ikke have blå mærker, har vi sikkerhedsveste så du ikke kan mærke kuglerne. Her kan alle være med!

I Danmark er det ulovligt at spille paintball, hvis du er under 16 år. Er du mellem 16 og 18 år, skal du udfylde en forældretilladelse, som du kan hente lige herunder.

HENT FORÆLDRETILLADELSE HER

PAINTBALL PRISER

60 Minutter

149 kr.

90 Minutter

199 kr.

Priser pr. person ved min. 4 personer. Den pågældende tid er inkl. omklædning og afregning

Paintball banen

Vores bane et er en klassisk paintball bane, som de fleste forbinder med et spil paintball.

Banen er bygget op med små huse, tønder og biler, og ligner en rigtig krigszone. Der er mange muligheder for at spille forskellige typer af spil på banen.

Vi bygger banen om ca. hvert andet år for at der kommer nyt bane design og layout, seneste ændring er en borg i midten af banen samt et sniper tårn i den ene ende. Banen har vi haft siden 2015.

Safezonen er indrettet med kamera der giver live-video af banen og borde og stole, så det er muligt at kigge ud på banen og følge med i spillet. Banen er ca. 1.250 m2 og dermed den største indendørs paintball bane i Jylland.

PRAKTISK INFORMATION

  • Mød op 15 min. før din tid starter, så du kan få klædt om og være klar til kamp.
  • Det er ikke lovligt at være synligt beruset, når du spiller paintball.
  • En instruktør er hele tiden tilstede og sørger for humøret og sikkerheden er i top under hele paintball arrangementet.
  • Vi har gratis bad- og omklædningsfaciliteter til efter paintball kampene, hvis du har givet den gas.
  • Det er en god ide at have tøj på, som du kan bevæge dig i. Det er eksempelvis træningstøj og flade sko/løbesko.
  • Bliver du skudt af et paintballgevær på tæt afstand, kan malingen godt gå igennem kedeldragten. Malingen går dog af i vask.
  • Vi anbefaler, at du har gamle sko og gammelt tøj på, vi har låne sko, men ikke i alle størrelser.

SPILSETUPS

For at give vores gæster mulighed for at variere, hvilken type paintballkrig de vil have, har vi lavet nogle forskellige spilsetups. Vi tilbyder bl.a. Team Deathmatch, Capture The Flag, King Of The Hill, Kaninjagten og meget mere.

I er også mere end velkomne til at finde på jeres eget spil, så længe det ikke er alle mod instruktøren.

PAINTBALLBANEN

Paintballbanen ligger på Eternitgrunden i Aalborg og dækningerne består af gamle biler, huse og tønder, og har samtidig også en fed borg i midten, og en bygning hævet over de andre. Paintball banen er dekoreret af lokale graffiti malere, der har lavet graffiti på væggene, der sammen med et vildt anlæg med den syge bass, er med til at skabe den helt rigtige krigsstemning. Fra sikkerhedszonen kan du kigge ud over slagmarken, når du er skudt ud af spillet, indtil næste spil starter. Vi har lagt mange timer i banedesignet og ændrer det løbende for at give dig mulighed for at komme igen og spille på et nyt og opdateret banelayout.

Vi spiller paintball året rundt på vores indendørs bane, og holder ikke vinterlukket som mange andre paintballbaner i Danmark. Banen er lovpligtig forsikret og synes efter alle retningslinjerne af Aalborg politi og beredskabscentret.

PAINTBALLUDSTYR

Vi bruger det nyeste udstyr på markedet. De fede FT-12 tippmann våben, som er utrolige drift sikre, men skulle uheldet være ude og din gun laver funktionsfejl, har vi købt ekstra paintball guns hjem, således du hurtigt kan få et nyt stukket i hånden og komme ud på banen og nakke dine venner. Maskerne er de professionelle Vforce Vantage med god komfort, også selvom du har briller – dog anbefaler vi kontaktlinser hvis muligt. Glasset er selvfølgelig behandlet med antidug, så du ikke laver alt for meget friendly fire. Du får udleveret SWAT hood til at dække øre og hals, samt en kedeldragt i camofarver – eller en dejlig lyserød kanindragt. Vi har i begrænset omfang sko, du kan låne, hvis du ikke selv har gamle sko med.

VORES POPULÆRE FUNPAKKER

Er det svært at vælge? Så tag et kig på vores pakker herunder! Husk at I betaler for minumum 4 personer, ved pakkeløsninger.

Eksempel 1

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

249 kr. pris pr. person

Eksempel 2

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 3

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 4

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

348 kr. pris pr. person