BOOK ÅRETS SJOVESTE JULEFROKOST ALLEREDE NU!

Læs mere her
Udendørs Escape Games

Udendørs Escape Game

Gå en tur i Aalborgs gader og løs vigtige, gådefulde og udfordrende missioner. Operation Mindfall og CityHunt er sjov teambuilding for alle aldre!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Udendørs Escape Games

Udendørs Escape Games hos FunCenter Aalborg

Kan du og dit team klare vores udendørs escape games i Aalborg midtby?

Hos FunCenter Aalborg har vi to forskellige udendørs escape games, som både udfordrer samarbejdet, kreativiteten og de små grå. Vores udendørs escape games er derfor helt ideelle til en sjov teambuildingsdag.

Vores Operation Mindfall er et interaktivt escape game, hvor selve spillet foregår på en iPad. I bliver udstyret med en agentkuffert med forskellige rekvisitter i, som I skal bruge i løbet af spillet. Jeres mission er at stoppe den internationale terrororganisation SpiderTech i at overtage den menneskelige hjerne, og dermed overtage verden.

Digital Walking Rally er vores nyeste skud på stammen, og er en digital skattejagt i Aalborg midtby. Her skal i downloade en app, hvor hele spillet foregår på. Nu gælder det om at bevæge sig rundt i Aalborgs gader og løse gådefulde og mystiske opgaver.

Udendørs Escape Games

OPERATION MINDFALL

Stop SpiderTech i at overtage verden!

Vores udendørs escape game, Operation Mindfall, kan du opleve i nogle af Aalborgs gamle gader. I bliver udstyret med en iPad og en kuffert med forskellige rekvisitter i, som I skal bruge i løbet af spillet. I har 100 minutter til at løse jeres mission, og her gælder det om at aktivere de små grå og samarbejde med teamet.

Den mission I bliver stillet handler om, at en international terrororganisation, SpiderTech, vil forsøge at overtage verden ved at udsende en virus i grundvandet. Hvis vandet drikkes, og virussen kommer ind i kroppen, vil SpiderTech kunne styre den menneskelige hjerne. Jeres mission er derfor, at forsøge at stoppe SpiderTech i deres onde planer, inden det er for sent.

Operation Mindfall er et udendørs escape game, som har elementer fra almindelige escape rooms. Her er forskellen bare, at I får set dele af Aalborg og nydt solen, imens I er på en vigtig mission. Der er en del gåder der skal løses, ved hjælp af forskellige rekvisitter I har med, og det kræver logisk tankegang og godt samarbejde, hvis missionen skal løses i tide.

Udendørs Escape Games

DIGITAL WALKING RALLY - AALBORG BANDENS SKAT

Løs gådefulde opgaver fra din telefon

Vores nyeste skud på stammen er vores udendørs Digitale Walking Rally – Aalborg-bandens skat!

Digital Walking Rally er en fed oplevelse for dem der elsker gådefulde opgaver og mystik. I har 100 minutter til at finde og løse så mange gåder som muligt i Aalborg midtby. Det gælder derfor om både at være kløgtig, snu og lidt hurtig. Spillet foregår på en app der skal downloades til ens mobiltelefon. På mobiltelefonen vil I kunne se en masse poster I skal løse, men der er også hemmelige poster der opdages under bestemte omstændigheder, så vær opmærksom på alle hints og clues I måske får undervejs.

Digital Walking Rally en skattejagt i Aalborg midtby, og den er for jer der gerne vil bevæge sig lidt, samtidig med at I træner de små grå.

Spillet kan sagtens spilles af bare et enkelt hold, men det egner sig især godt til større arrangementer.

Udendørs Escape game priser

Operation Mindfall

199 kr.

Pr. person

Digital Walking Rally

149 kr.

Pr. person

Min. betaling er for 4 personer ved Operation Mindfall, og min. betaling for 8 personer ved Digital Walking Rally

Sværhedsgrader

Operation Mindfall

Sværhedsgrad 4/6

Digital Walking Rally

Sværhedsgrad 3/6

Sværhedsgraderne er baseret på vores gæsters tider

Udendørs Escape Games

ESCAPE GAMES FOR ALLE

VI HAR PLADS TIL ALLE I VORES UDENDØRS ESCAPE GAMES

Vi har 8 kufferter til Operation Mindfall, og vi anbefaler, at I maks. er 5 personer om én kuffert, for at alle får noget ud af spillet. Det betyder, at med alle vores kufferter kan vi have plads til 40 personer på samme tid. Ruterne er forskellige, og I vil derfor ikke komme til at stå oveni hinanden i løbet af spillet, til trods for I er mange afsted.

Ved vores Digitale Walking Rally er der plads til alle, da alt det kræver er en app på telefonen. Vi anbefaler dog, at man maks. er 5 personer om én telefon, så alle kan få den bedst mulige oplevelse.

Operation Mindfall og Digital Walking Rally kan spilles af alle. Et udendørs escape game er et perfekt spil til en familiefødselsdag, polterabend, personalearrangement mm. Alt det kræver er godt samarbejde og en logisk tankegang.

I vil blive grundigt instrueret i spillet af en af vores instruktører. Instruktøren vil sikre sig, at alt er i orden, inden de sender jer ud på ruten.

Vores Operation Mindfall kan spilles både på dansk og på engelsk, og vores Digitale Walking Rally kan kun spilles på dansk.

 

Vores udendørs escape games spilles i Aalborg centrum, og derfor vil mødestedet ikke være hos FunCenter Aalborg, men hos vores anden virksomhed, GetOut, på Nytorv.

Udendørs Escape Games

Escape games hos jer

Vi kan spille spillet hvor som helst - også hos jer!

Vi har mulighed for at tage vores Operation Mindfall med ud af huset. Spillet kan designes så vi kan spille det både indendørs og udendørs hos jer.

Hvis I er en stor virksomhed, eller en stor familie, der skal holde en fest, kan vi også tilføje vores escape game, Boksen. Boksen er et mobilt escape game, hvor det gælder om at finde frem til De Vises Sten. Vi har 11 mobile escape Bokse, og vi kan derfor rumme ca. 100 personer på samme tid.

Hvis det har interesse er I velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

LÆS MERE OM VORES UD AF HUSET AFDELING HER