Julefrokost med sjove aktiviteter, stor julebuffet og livemusik

Læs mere her
Udendørs Escape Game

Udendørs Escape Game

Gå en tur i Aalborgs gader og løs en vigtig, gådefuld og udfordrende mission. Operation Mindfall er sjov teambuilding for alle aldre!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Udendørs Escape Game

Udendørs Escape Game hos FunCenter Aalborg

Kan du og dit team klare vores udendørs escape game - Operation Mindfall?

Vores udendørs escape game, Operation Mindfall, kan du opleve i nogle af Aalborgs gamle gader. I bliver udstyret med en iPad og en kuffert med forskellige rekvisitter i, som I skal bruge i løbet af spillet. I har 100 minutter til at løse jeres mission, og her gælder det om at aktivere de små grå og samarbejde med teamet.

Den mission I bliver stillet handler om, at en international terrororganisation, SpiderTech, vil forsøge at overtage verden ved at udsende en virus i grundvandet. Hvis vandet drikkes, og virussen kommer ind i kroppen, vil SpiderTech kunne styre den menneskelige hjerne. Jeres mission er derfor, at forsøge at stoppe SpiderTech i deres onde planer, inden det er for sent.

Operation Mindfall er et udendørs escape game, som har elementer fra almindelige escape rooms. Her er forskellen bare, at I får set dele af Aalborg og nydt solen, imens I er på en vigtig mission. Der er en del gåder der skal løses, ved hjælp af forskellige rekvisitter I har med, og det kræver logisk tankegang og godt samarbejde, hvis missionen skal løses i tide.

Udendørs Escape game priser

Pris pr. person

199 kr.

Min. betaling er for 4 personer. I kan sagtens være 2 eller 3 personer, men der betales for mindst 4 personer

Escape Game - Sværhedsgrad

Operation Mindfall

Sværhedsgrad 4/6

Ny opdateret sværhedsgrad baseret på vores gæsters tider

Udendørs Escape Game

Operation Mindfall

VI HAR PLADS TIL ALLE I VORES UDENDØRS ESCAPE GAME

Vi har 8 kufferter til Operation Mindfall, og vi anbefaler, at I maks. er 5 personer om én kuffert, for at alle får noget ud af spillet. Det betyder, at med alle vores kufferter kan vi have plads til 40 personer på samme tid. Ruterne er forskellige, og I vil derfor ikke komme til at stå oveni hinanden i løbet af spillet, til trods for I er mange afsted.

Hvis I er over 40 personer, har vi mulighed for at booke jer ind hos vores anden virksomhed, GetOut Escape rooms, hvor der er 3 fysiske rum og 1 mobilt escape game. Det vil altså sige, at vi i alt kan have 60 personer i gang på samme tid.

Operation Mindfall kan spilles af alle. Det er et perfekt spil til en familiefødseldag, polterabend, personalearrangement mm. Alt det kræver er godt samarbejde og en logisk tankegang.

I vil blive grundigt instrueret i spillet af en af vores instruktører. Instruktøren vil sikre sig, at alt er i orden, inden de sender jer ud på ruten.

Vores udendørs escape game kan spilles både på dansk og på engelsk.

Vores udendørs escape game – Operation Mindfall – spilles i Aalborg centrum, og derfor vil mødestedet ikke være hos FunCenter Aalborg, men hos vores anden virksomhed, GetOut, på Nytorv.

Udendørs Escape Game

Escape games hos jer

Vi kan spille spillet hvor som helst - også hos jer!

Vi har mulighed for at tage vores Operation Mindfall med ud af huset. Spillet kan designes så vi kan spille det både indendørs og udendørs hos jer.

Hvis I er en stor virksomhed, eller en stor familie, der skal holde en fest, kan vi også tilføje vores escape game, Boksen. Boksen er et mobilt escape game, hvor det gælder om at finde frem til De Vises Sten. Vi har 11 mobile escape Bokse, og vi kan derfor rumme ca. 100 personer på samme tid.

Hvis det har interesse er I velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

LÆS MERE OM VORES UD AF HUSET AFDELING HER