Skoletilbud

Tilbud til skoler

En sjov og anderledes måde at understøtte elevernes læring, trivsel og motivation.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Skoletilbud

Skoletilbud i FunCenter

FunCenter er eksperter i skoleklasser og har mange børn og unge på besøg hver eneste uge.

Vi har etableret konceptet Skoletilbud som er vores bidrag til at understøtte elevers læring, trivsel og motivation.

Vi leverer kvalitetslæring igennem sjov leg og kreativitet, og har et hav af originale muligheder uanset klassetrin – og som samtidig understøtter den nye skolereform. Vi glæder os til at I lære fra os, og sikre både elever og lærere nogle faktiske timer sammen med os!

Skoletilbud

SKOLETILBUDENDE ER GÆLDENDE SØNDAG TIL TORSDAG, FRA 09.00-20.00

Skoletilbud
BEMÆRK, at nedenstående rabatter i vores pakker kun er gældende for programmer, der inkluderer tid i eventhallerne og deltagere under 16 år.
Der gives altså ikke rabat til skoler der vælger programmer, der alene består af lasergame, eller med aktiv deltagelse af personer over 16.

Skoletilbud 1

Skoletilbud

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

209 kr. Pris pr. person (+ 50 kr. fre/lørdag)

Skoletilbud 2

Skoletilbud

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal

60 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

109 kr. Pris pr. person (+ 50 kr. fre/lørdag)

Skoletilbud 3

Skoletilbud

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

30 minutter

LASERGAME

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

218 kr. Pris pr. person (+ 50 kr. fre/lørdag)

Din RabatPakke

Skoletilbud

BLAND SELV

Lav din helt egen Pakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer enten hos os eller hos jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe
Skoletilbud

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

SE OVERSIGT
Skoletilbud
Skoletilbud

Foredrag med manden bag FunCenter

Spændende foredrag med motivation i fokus

Få, som mange andre skoler, besøg af iværksætteren bag FunCenter, Jan Olsen, til et motiverende foredrag. Her tages eleverne med på rejsen fra ordblind spasmager der sad bagerst i klassen, til succesfuld iværksætter og kåringen som Årets Nordjyske Iværksætter 2015. Foredraget handler om den evige kamp med lektierne, om at finde sin plads i uddannelsessystemet og om at finde sin indre motivation til at tage boksehandskerne på og kæmpe.

Jan har lavet foredrag siden FunCenters opstart i 2010. Spidskompetencerne er engagement, målsætning og motivation. Jan har fokus på humor, wauw-effekt og at være jordnær, således at eleverne kan relatere til foredraget og får sat gang i nogle tanker omkring, hvordan deres indstilling til skolen er.

I den faglige bagage er der en uddannelse som markedsføringsøkonom med speciale i oplevelses- økonomi, en erhvervsøkonomisk bachelor og en kandidat i Organisation og Strategi. Derudover er foredragene forfinet gennem kurser i humor og kommunikation, trylleri, formidling og kropssprog.

Skoletilbud

Sjov og sammenhold i Eventhallerne

Kom ud og prøv FunCenter Aalborgs Eventhaller, som har mere end 25 forskellige aktiviteter. 

Eleverne vil blive udfordret sammen med deres klassekammerater i sjove og anderledes aktiviteter som WipeOut, Lokumsræs, BasketBattle og Human Football Table. Der vil være fokus på at have det sjovt og godt sammen, hvor elevernes relationer vil blive styrket.

Eleverne vil gennem de forskellige aktiviteter komme til at dele en oplevelse med deres klassekammerater og dermed lærer dem bedre at kende og se hinanden i andre omgivelser væk fra klasselokalet. Eleverne vil blive inddelt i forskellige hold og dyste på kryds og tværs mod hinanden i de forskellige sjove aktiviteter, som du som underviser i samråd med FunCenter har bestemt på forhånd.

Der vil være fart over feltet og eleverne vil få sved på panden – se det som en idrætstime med fysisk bevægelse, som udelukkende er sjov og styrker i høj grad relationerne mellem eleverne i klassen eller på hele årgangen.

Se eventhallernes aktiviteter her
Skoletilbud

Lasergame hos FunCenter

En actionfyldt time med lasergame på vores fede indendørsbane

Lasergame hos FunCenter Aalborg kan spilles af børn fra 1. klasse og op. Lasergame geværerne skyder med harmløse infrarøde stråler, så eleverne ikke kan mærke, når de bliver ramt.

Lasergame geværet registrerer, hvor mange gange eleven er ramt og hvor mange hits hver elev rammer. De fede lydeffekter fra lasergame geværet fortæller, om eleven rammer, bliver ramt eller er ved at miste alle ens liv. En actionfyldt time med Lasergame kan spilles i al slags vejr, da det spilles indendørs – og så er det ganske ufarligt. FunCenter Aalborg udleverer alt det nødvendige udstyr ved besøg i vores center; camouflage-kedeldragter og lasergame geværer.

Det eneste du og eleverne selv skal medbringe til FunCenter Aalborg er fornuftigt fodtøj og dræberinstinkt. En actionfyldt time i militærets tegn vil være et sjovt alternativ til fysisk bevægelse og styrke relationerne i klassen. Kunne du tænke dig en fed omgang Lasergame på skolen i stedet for, så arrangerer FunCenter Aalborg også dette – ring og hør nærmere.

 

Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Læs mere om Lasergame her
Skoletilbud

Escape Rooms hos FunCenter

Vælg mellem 6 spændende escape rooms

Vores 6 Escape Rooms sætter samarbejde og opgaveløsning i højsædet. Det går i alt sin enkelthed ud på at løse det givne scenarie og slippe ud på kun 60 minutter.

I Morderen er det et 70’er inspireret univers I træder ind i, hvor I skal finde frem til en seriemorder har huseret i Aalborg. I Fængslet har medfangerne fra en celle ved siden af bedøvet vagten, og I har nu 60 minutter til at forsøge at bryde ud, inden vagten vågner igen. I Bunkeren er det en radioaktiv bombe som man skal lokalisere og desarmere inden tiden rinder ud. I Ubåden skal I forsøge at slippe ud, inden båden bliver kapret og synker. I Junglen er jeres mission at finde en modgift og de præcise koordinator for hvor I befinder jer, så I kan blive reddet. I Boksen jagter i de evige liv, i kampen om at finde frem til De Vises Sten.

Alle rum er super fedt tematiseret, og kræver logisk tænkning og samarbejde. Der er ingen skræmme-effekter i rummene, og de er ikke uhyggelige. Samtidig er det altid muligt at komme ud af vores rum, og døren er ikke låst. Alle rum kan have op til 5 personer ad gangen, og er I mere end 30 personer finder vi også en løsning på dette. Eksempelvis ved at kombinere besøget med med vores Eventhaller, eller opstille flere af vores escape Bokse.

Læs mere om Escape Rooms her
Skoletilbud

Aktivitetsdag med sjov hos jer!

FunCenter Aalborg har et væld af spændende, sjove og anderledes aktiviteter, som eleverne ikke prøver hver dag.

FunCenter Aalborg kan også komme på besøg på skolen og afholde et event med alle eller flere af vores aktiviteter til skolefester, sidste skoledag, idrætsdag eller aktivitets- dage. Det kan være alt lige fra Lasergame, Rodeotyr, Fun Animal Race, Promille Hockey til kørende lokummer.

Eventet vil blive skræddersyet til dine ønsker og behov. Kontakt derfor FunCenter Aalborg for at høre mere om muligheden for at få FunCenter Aalborg og vores eventinstruktører på besøg ude på skolen til en sjov og uforglemmelig aktivitetsdag.

Læs mere om arrangementer hos jer
Skoletilbud

Cafeområdet

Til spisning og hygge

I vores cafeområde har vi plads til I kan sidde og nyde en kold sodavand og lidt at spise. Det mest populære valg hos os er en pause på 30 minutter, som I kan få lagt ind mellem jeres aktiviteter. Så har I mulighed for at få pusten og grine lidt af hvad I lige har oplevet sammen. Husk, det er helt gratis at booke et bord i enten 30 eller 60 minutter.

Er I til pizza eller sandwich, så kan vi bestille mad til jer fra vores samarbejdspartner. Der er selvfølgelig også mulighed for at, købe alt muligt lækkert fra vores bar, som for eksempel slushice, sodavand, slik og chips. Så tjek den komplette prisliste ud, eller tjek menuerne ud herunder.