Tilbud til skoler

En sjov og anderledes måde at understøtte elevernes læring, trivsel og motivation.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

Skoletilbud i FunCenter

FunCenter er eksperter i skoleklasser og har mange børn og unge på besøg hver eneste uge.

Vi har etableret konceptet Skoletilbud som er vores bidrag til at understøtte elevers læring, trivsel og motivation.

Vi leverer kvalitetslæring igennem sjov leg og kreativitet, og har et hav af originale muligheder uanset klassetrin – og som samtidig understøtter den nye skolereform. Vi glæder os til at lære fra os, og sikre både elever og lærere nogle faktiske timer sammen med os!

SKOLETILBUDENDE ER GÆLDENDE MANDAG TIL FREDAG, FRA 09.00-16.00

Vær opmærksom på minimumsantal deltagere - se yderligere information i afsnittet "praktisk info" længere nede på siden

Eksempel 1

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

249 kr. pris pr. person

Eksempel 2

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 3

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

Eksempel 4

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en hal

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

348 kr. pris pr. person

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

SE OVERSIGT

Foredrag med manden bag FunCenter

Spændende foredrag med motivation i fokus

Få, som mange andre skoler, besøg af iværksætteren bag FunCenter, Jan Olsen, til et motiverende foredrag. Her tages eleverne med på rejsen fra ordblind spasmager der sad bagerst i klassen, til succesfuld iværksætter og kåringen som Årets Nordjyske Iværksætter 2015. Foredraget handler om den evige kamp med lektierne, om at finde sin plads i uddannelsessystemet og om at finde sin indre motivation til at tage boksehandskerne på og kæmpe.

Jan har lavet foredrag siden FunCenters opstart i 2010. Spidskompetencerne er engagement, målsætning og motivation. Jan har fokus på humor, wauw-effekt og at være jordnær, således at eleverne kan relatere til foredraget og får sat gang i nogle tanker omkring, hvordan deres indstilling til skolen er.

I den faglige bagage er der en uddannelse som markedsføringsøkonom med speciale i oplevelses- økonomi, en erhvervsøkonomisk bachelor og en kandidat i Organisation og Strategi. Derudover er foredragene forfinet gennem kurser i humor og kommunikation, trylleri, formidling og kropssprog.

Sjov og sammenhold i Eventhallerne

Kom ud og prøv FunCenter Aalborgs Eventhaller, som har mere end 25 forskellige aktiviteter. 

Eleverne vil blive udfordret sammen med deres klassekammerater i sjove og anderledes aktiviteter som WipeOut, Lokumsræs, BasketBattle og Human Football Table. Der vil være fokus på at have det sjovt og godt sammen, hvor elevernes relationer vil blive styrket.

Eleverne vil gennem de forskellige aktiviteter komme til at dele en oplevelse med deres klassekammerater og dermed lærer dem bedre at kende og se hinanden i andre omgivelser væk fra klasselokalet. Eleverne vil blive inddelt i forskellige hold og dyste på kryds og tværs mod hinanden i de forskellige sjove aktiviteter, som du som underviser i samråd med FunCenter har bestemt på forhånd.

Der vil være fart over feltet og eleverne vil få sved på panden – se det som en idrætstime med fysisk bevægelse, som udelukkende er sjov og styrker i høj grad relationerne mellem eleverne i klassen eller på hele årgangen.

Se eventhallernes aktiviteter her

FunRace

Et udfordrende løb, der kombinerer sjov, motion og samarbejde

FunCenter kan skræddersy et teambuilding-arrangement lige præcis til dine elever og inkorporere de temaer, som du lige har gennemgået eller skal til at gennemgå i jeres undervisning via spørgsmål eller opgaver.

FunCenter kan oprette og skabe et spil, som henvender sig lige præcis til dine ønsker. Det kan være et spil hvor eleverne skal ud og løse så mange opgaver som muligt på tid, et Escape spil, hvor eleverne skal løse nogle opgaver for at bryde ud af spillet eller Spil 100, hvor det gælder om at få præcis 100 point.

Opgaverne kan være af forskellig karakter såsom matematisk, kreativ, sproglig, geografisk, lav en video, tage et billede og mange flere. Her sætter FunCenter alle kompetencer i spil i et hæsblæsende FunRace.

Alle svar, videoer og billeder kan du få tilsendt bagefter, som et minde om denne sjove og udfordrende teambuilding dag. FunRace kan både laves omkring skolen, tæt på FunCenter Aalborg eller på en bestemt ønsket lokation som Aalborg Midtby, i en skov eller i en park. Dette kan aftales nærmere ved booking.

Lasergame hos FunCenter

En actionfyldt time med lasergame på vores fede indendørsbane

Lasergame hos FunCenter Aalborg kan spilles af børn fra 1. klasse og op. Lasergamegeværerne skyder med harmløse infrarøde stråler, som eleverne ikke kan mærke, når de bliver ramt.

Lasergamegeværet registrerer, hvor mange gange eleven er ramt og hvor mange hits hver elev rammer. De fede lydeffekter fra lasergamegeværet fortæller, om eleven rammer, bliver ramt eller er ved at miste alle ens liv. En actionfyldt time med Lasergame kan spilles i al slags vejr, da det spilles indendørs – og så er det ganske ufarligt. FunCenter Aalborg udleverer alt det nødvendige udstyr ved besøg i vores center; camouflage-kedeldragter og lasergamegeværer.

Det eneste du og eleverne selv skal medbringe til FunCenter Aalborg er fornuftigt fodtøj og dræberinstinkt. En actionfyldt time i militærets tegn vil være et sjovt alternativ til fysisk bevægelse og styrke relationerne i klassen. Kunne du tænke dig en fed omgang Lasergame på skolen i stedet for, så arrangerer FunCenter Aalborg også dette – ring og hør nærmere.

Læs mere om Lasergame her

Escape Rooms hos FunCenter

Vælg mellem 3 spændende rum, eller book alle 3 hvis I er mere end 10 personer!

Vores 3 Escape Rooms sætter samarbejde og opgaveløsning i højsædet. Det går i alt sin enkelthed ud på at løse det givne scenarie og slippe ud på kun 60 minutter.

I morderen er det et 70’er inspireret univers I træder ind i, hvor en seriemorder har huseret i Aalborg, som I skal finde frem til. I fængslet skal man genskabe fangens flugt, og slippe ud på de 60 minutter, hvor vagten har været til pause. I Bunkeren er det en radioaktiv bombe som man skal lokalisere og desarmere inden tiden rinder ud.

All tre rum er super fedt tematiseret, og kræver logisk tænkning og samarbejde. Der er ingen skræmme-effekter i rummene, og de er ikke uhyggelige. Samtidig er det altid muligt at komme ud af vores rum, og døren er ikke låst. Begge rum kan have op til 5 personer ad gangen, og er I mere end 15 personer finder vi også en løsning på dette, eksempelvis ved at kombinere besøget med med vores Eventhaller.

Bemærk at prisen er en samlet pris for rummet, og at I maksimalt kan være 5 personer ad gangen i hvert rum.

Læs mere om Escape Rooms her

Aktivitetsdag med sjov hos jer!

FunCenter Aalborg har et væld af spændende, sjove og anderledes aktiviteter, som eleverne ikke prøver hver dag.

FunCenter Aalborg kan også komme på besøg på skolen og afholde et event med alle eller flere af vores aktiviteter til skolefester, sidste skoledag, idrætsdag eller aktivitets- dage. Det kan være alt lige fra Lasergame, Rodeotyr, Fun Animal Race, Promille Hockey til kørende lokummer.

Eventet vil blive skræddersyet til dine ønsker og behov. Kontakt derfor FunCenter Aalborg for at høre mere om muligheden for at få FunCenter Aalborg og vores eventinstruktører på besøg ude på skolen til en sjov og uforglemmelig aktivitetsdag.

Læs mere om arrangementer hos jer