SKOLETILBUD Sjov, læring, samarbejde og meget mere til fordelagtige priser! Vi tilbyder lærerige oplevelser til alle klassetrin.

Skoletilbud hos FunCenter

Sjov, læring, samarbejde, workshops og meget mere!

FunCenter er eksperter i skoleklasser og har mange børn og unge på besøg hver uge. 

Vi har etableret konceptet Skoletilbud som fremadrettet vil være vores bidrag til at understøtte elevernes læring, trivsel og motivation.

Vi leverer kvalitetslæring igennem sjov leg og kreativitet, og har et hav af originale muligheder uanset klassetrin, som samtidig understøtter den nye skolereform.  Vi glæder os til at lære fra os, og sikre både elever og lærere nogle faktiske timer sammen med os!

Læs meget mere her på siden, eller tag et kig på vores skolefolder i linket herunder

skoletilbud

SKOLETILBUDENDE ER GÆLDENDE MANDAG TIL FREDAG, I TIDSRUMMET 09.00-16.00

(vær også opmærksom på minimumsantal – se yderligere information i afsnittet “praktisk info” herunder)

Foredrag om motivation

Spændende foredrag med motivation i fokus

Få, som mange andre skoler, besøg af iværksætteren bag FunCenter, Jan Olsen, til et motiverende foredrag. Her tages eleverne med på rejsen fra ordblind spasmager der sad bagerst i klassen, til succesfuld iværksætter og kåringen som Årets Nordjyske Iværksætter 2015. Foredraget handler om den evige kamp med lektierne, om at finde sin plads i uddannelsessystemet og om at finde sin indre motivation til at tage boksehandskerne på og kæmpe.

Jan har lavet foredrag siden FunCenters opstart i 2010. Spidskompetencerne er engagement, målsætning og motivation. Jan har fokus på humor, wauw-effekt og at være jordnær, således at eleverne kan relatere til foredraget og får sat gang i nogle tanker omkring, hvordan deres indstilling til skolen er.

I den faglige bagage er der en uddannelse som markedsføringsøkonom med speciale i oplevelses- økonomi, en erhvervsøkonomisk bachelor og en kandidat i Organisation og Strategi. Derudover er foredragene forfinet gennem kurser i humor og kommunikation, trylleri, formidling og kropssprog.

1499 kr. Egnet for 7.-10. klassetrin. SAMLET PRIS - Inkluderer 25 km. kørsel i alt - derefter 4 kr. pr. kilometer. Kan afholdes mandag til fredag i tidsrummet 09.00-16.00 FOREDRAG PRISER 90 MIN

Sjov og sammenhold i Eventhallerne

Kom ud og prøv FunCenter Aalborgs Eventhaller, som har mere end 25 forskellige aktiviteter. 

Eleverne vil blive udfordret sammen med deres klassekammerater i sjove og anderledes aktiviteter som WipeOut, Lokumsræs, BasketBattle og Human Football Table. Der vil være fokus på at have det sjovt og godt sammen, hvor elevernes relationer vil blive styrket.

Eleverne vil gennem de forskellige aktiviteter komme til at dele en oplevelse med deres klassekammerater og dermed lærer dem bedre at kende og se hinanden i andre omgivelser væk fra klasselokalet. Eleverne vil blive inddelt i forskellige hold og dyste på kryds og tværs mod hinanden i de forskellige sjove aktiviteter, som du som underviser i samråd med FunCenter har bestemt på forhånd.

Der vil være fart over feltet og eleverne vil få sved på panden – se det som en idrætstime med fysisk bevægelse, som udelukkende er sjov og styrker i høj grad relationerne mellem eleverne i klassen eller på hele årgangen.

Rodetyr i Eventhal 3 hos FunCenter Aalborg
Human Football Table i Eventhal 3
Blå mandag på besøg i Eventhallerne Aalborg
bubble soccer i FunCenter Aalborg

99 kr. pris pr. person Egnet for 2-10 klassetrin. Betaling for min. 16 deltagere. Kan afholdes mandag til fredag i tidsrummet 09.00-16.00. I sparer 150 kr. pr. person! EVENTHAL PRISER 120 MIN

FunRace

Et udfordrende løb, der kombinerer sjov, motion og samarbejde

FunCenter kan skræddersy et teambuilding-arrangement lige præcis til dine elever og inkorporere de temaer, som du lige har gennemgået eller skal til at gennemgå i jeres undervisning via spørgsmål eller opgaver.

FunCenter kan oprette og skabe et spil, som henvender sig lige præcis til dine ønsker. Det kan være et spil hvor eleverne skal ud og løse så mange opgaver som muligt på tid, et Escape spil, hvor eleverne skal løse nogle opgaver for at bryde ud af spillet eller Spil 100, hvor det gælder om at få præcis 100 point.

Opgaverne kan være af forskellig karakter såsom matematisk, kreativ, sproglig, geografisk, lav en video, tage et billede og mange flere. Her sætter FunCenter alle kompetencer i spil i et hæsblæsende FunRace.

Alle svar, videoer og billeder kan du få tilsendt bagefter, som et minde om denne sjove og udfordrende teambuilding dag. FunRace kan både laves omkring skolen, tæt på FunCenter Aalborg eller på en bestemt ønsket lokation som Aalborg Midtby, i en skov eller i en park. Dette kan aftales nærmere ved booking. .

139 kr. pris pr. person Egnet for 7-10. klassetrin. Inkluderer 25 km. kørsel i alt - derefter 4 kr. pr. kilometer. Kan afholdes mandag til fredag i tidsrummet 09.00-16.00 FUNRACE PRISER 120 MIN

Lasergame hos FunCenter

En actionfyldt time med lasergame på vores fede indendørsbane

Lasergame hos FunCenter Aalborg kan spilles af børn fra 1. klasse og op. Lasergamegeværerne skyder med harmløse infrarøde stråler, som eleverne ikke kan mærke, når de bliver ramt.

Lasergamegeværet registrerer, hvor mange gange eleven er ramt og hvor mange hits hver elev rammer. De fede lydeffekter fra lasergamegeværet fortæller, om eleven rammer, bliver ramt eller er ved at miste alle ens liv. En actionfyldt time med Lasergame kan spilles i al slags vejr, da det spilles indendørs – og så er det ganske ufarligt. FunCenter Aalborg udleverer alt det nødvendige udstyr ved besøg i vores center; camouflage-kedeldragter og lasergamegeværer.

Det eneste du og eleverne selv skal medbringe til FunCenter Aalborg er fornuftigt fodtøj og dræberinstinkt. En actionfyldt time i militærets tegn vil være et sjovt alternativ til fysisk bevægelse og styrke relationerne i klassen. Kunne du tænke dig en fed omgang Lasergame på skolen i stedet for, så arrangerer FunCenter Aalborg også dette – ring og hør nærmere.

Dreng og pige sigter med lasergame våben
Pige spiller lasergame
lasergame spilles i indendørs hal
Mand og kvinde spiller lasergame

lasergame spilles i indendørs hal 99 kr. pris pr. person Egnet for 1-10. klassetrin. Kan afholdes mandag til fredag i tidsrummet 09.00-16.00. I sparer 50 kr. pr. person! LASERGAME PRISER 60 MIN

Escape Rooms hos FunCenter

Vælg mellem 3 spændende rum, eller book alle 3 hvis i er mere end 10 personer!

Vores 3 Escape Rooms sætter samarbejde og opgaveløsning i højsædet. Det går i alt sin enkelthed ud på at løse det givne scenarie og slippe ud på kun 60 minutter.

I morderen er det et 70’er inspireret univers I træder ind i, hvor en seriemorder har huseret i Aalborg, som I skal finde frem til. I fængslet skal man genskabe fangens flugt, og slippe ud på de 60 minutter, hvor vagten har været til pause. I Bunkeren er det en radioaktiv bombe som man skal lokalisere og desarmere inden tiden rinder ud.

All tre rum er super fedt tematiseret, og kræver logisk tænkning og samarbejde. Der er ingen skræmme-effekter i rummene, og de er ikke uhyggelige. Samtidig er det altid muligt at komme ud af vores rum, og døren er ikke låst. Begge rum kan have op til 5 personer ad gangen, og er I mere end 15 personer finder vi også en løsning på dette, eksempelvis ved at kombinere besøget med med vores Eventhaller.

Bemærk at prisen er en samlet pris for rummet, og at I maksimalt kan være 5 personer ad gangen i hvert rum .

799 kr. 649 kr. FREDAG & LØRDAG Egnet for 7-10. klassetrin. OBS: Samlet pris pr. rum - maks 5 deltagere pr. rum ad gangen ESCAPE ROOM PRISER SØNDAG TIL TORSDAG

Aktivitetsdag med sjov hos jer!

FunCenter Aalborg har et væld af spændende, sjove og anderledes aktiviteter, som eleverne ikke prøver hver dag.

FunCenter Aalborg kan også komme på besøg på skolen og afholde et event med alle eller flere af vores aktiviteter til skolefester, sidste skoledag, idrætsdag eller aktivitets- dage. Det kan være alt lige fra Lasergame, Rodeotyr, Fun Animal Race, Promille Hockey til kørende lokummer.

Eventet vil blive skræddersyet til dine ønsker og behov. Kontakt derfor FunCenter Aalborg for at høre mere om muligheden for at få FunCenter Aalborg og vores eventinstruktører på besøg ude på skolen til en sjov og uforglemmelig aktivitetsdag.

Lasergame Ud af Huset Arrangement

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I vores cafeområde har vi plads til I kan sidde og nyde en kold sodavand og lidt at spise. Det mest populære valg hos os er en pause på 30 minutter, som I kan få lagt ind mellem jeres aktiviteter. Så har I mulighed for at få pusten og grine lidt af hvad I lige har oplevet sammen. Husk, det er helt gratis at booke et bord i enten 30 eller 60 minutter.

Er I til pizza eller sandwich, så kan vi bestille mad til jer fra vores samarbejdspartner. Der er selvfølgelig også mulighed for at, købe alt muligt lækkert fra vores bar, som for eksempel slushice, sodavand, slik og chips. Så tjek den komplette prisliste ud, eller tjek menuerne ud herunder.

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

8 skønne retter:
- Grillet oksefilet
- Presset kartoffelterrin
- Marineret kylling
- Letsaltet gris
- Store tigerrejer
- Kold salat med torsk
- Andebryst
- Bøgerøget grisinderlår
Oksekød
Skinke & ananas
Pepperoni & rød peber
Kebab, champignon & dressing
Kyllling & rød peber
SMØRREBRØD Maden skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement - minimumsbestilling er 6 stk MAD PIZZA SANDWICH Kylling & bacon
Skinke & ost
Tunsalat
Æg & bacon
Ribbensteg
TAPAS - Fiskefilet
- Frikadelle
- Avocado
- Hønsesalat
- Laks
- Roastbeef
- Lufttørret skinke
- Æg og rejer
40/50 kr. 55,- kr. pr. stk. 169,- kr. pr kuvert Pris pr. stk - Lille / Stor 60 kr. Pris pr. stk

Bad og omklædning

En tur i FunCenter kan godt give lidt sved på panden, hvis I vælger de fysiske aktiviteter. Bare rolig, vi har bade- og omklædningsfaciliteter til jer.

Vi har omklædningsrum til både drenge og piger, så skal der skiftes tøj inden i går i gang, eller skal du have en skyller efter i har givet den fuld gas er dette også muligt.

I kan leje et håndklæde og shampo i baren til 15 kr.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

PRAKTISK INFORMATION

Book i god tid

For at kunne levere et ordentligt produkt til jer, kræver det, at vi har den nødvendige forberedelsestid. Kontakt derfor FunCenter på 28 31 21 01 for at booke jer ind på en bestemt aktivitet. Alle bookinger planlægges i samarbejde med klassens eller årgangens lærere eller pædagoger.

Aflysning af booking

Skulle det ske, at du og dine elever alligevel ikke kan den pågældende dag og er tvunget til at aflyse, vil der ikke blive opkrævet et kompensationsbeløb. Vi vil dog gerne vide en aflysning hurtigst muligt.

Lærerbemanding

I den tid som eleverne er på besøg i FunCenter eller deltager i FunCenter aktiviteter vil der være FunCenter eventinstruktører tilstede til at afholde eventen og styre begivenhedernes gang.Ved besøg i FunCenter skal skolen påregne at stille op med lærerressourcer, så elevernes færden til og fra FunCenter kan foregå på ansvarlig vis.

Om de forskellige events

De forskellige events og workshops vil typisk blive afholdt i tidsrummet 09.00-16.00 mandag til fredag. Længerevarende forløb med flere besøg i FunCenter eller besøg af FunCenter på skolen kan aftales individuelt, ligesom I altid kan tilkøbe mere tid end der er nævnt.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer, men vi stiller gerne gratis vand til rådighed. Madvarer må gerne medbringes, så tag bare madpakken med. I kan også købe mad igennem os.

 

OBS: Tilbuddene gælder ikke til Blå Mandags-arrangementer.

 

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked