TEAMBUILDING

Teambuilding med fokus på samarbejde, kommunikation og opgaveløsning. Perfekt hvis gruppen skal rystes sammen.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk

TeamBuilding hos FunCenter i Aalborg

Vi er eksperter i teambuilding og samarbejdsøvelser!

Fælles oplevelser giver et bedre samarbejde, sammenhold og kommunikation, som i den sidste ende gør et team mere effektivt.

Det gør vi igennem vores mange sjove, men udfordrende aktiviteter. Vi sætter jeres medarbejdere i uvante situationer, hvor deres samarbejde skal bruges for at kunne klare opgaverne. Om det enten skal være høj fysisk bevægelse eller kommunikation, der er omdrejningspunktet, så har FunCenter en lang række teambuilding arrangementer i bagagen og stor erfaring indenfor området.

Vi tager udgangspunkt i jeres team og skræddersyer arrangementet og samarbejdsøvelser efter jeres ønsker og behov. Vi arrangerer alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer uanset antal medarbejdere

Et vellykket Teambuildingarrangement kan være et vigtigt samlingspunkt for jeres virksomhed. Med FunCenter som arrangør er I sikre på et vellykket arrangement.

Vores teambuilding arrangementer kan naturligvis bestå af aktiviteter i vores Eventhaller, men skal der virkelig kommunikation og samarbejde på banen har vi skabt et decideret TeamBuilding koncept, hvor I kommer igennem mange fede øvelser ude hos os.

Se eksempler på, hvad I kan blive udsat for i videoen herunder. Vi vil løbende udvide vores udvalg af fede TeamBuilding aktiviteter, og vi garanterer, at vi kan underholde alle aldersgrupper og tager naturligvis også højde for jeres aktivitetsniveau.

I kan blandt andre blive udfordret med aktiviteter som Slingshot, Sumpen, Raften, Sudoku stafet, Krydsfirkanten og meget mere. Er det noget for jer så fang os på tlf: 28 31 21 01, eller smid os en mail på info@funcenter.dk

ALLE VORES AKTIVITETER KAN BRUGES TIL TEAMBUILDING

Læs mere om Eventhallerne, Lasergame, Paintball og Escape Room længere nede - eller giv os et kald på tlf: 28 31 21 01

FunPakke 1

60 minutter

EVENTHAL

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

EVENTHAL

Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal

249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter

EVENTHAL

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

60 minutter

PAINTBALL

Inkl. 50 kugler. Spilles indendørs

298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter

EVENTHAL

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

30 minutter

LASERGAME

Spilles indendørs

248 kr. pris pr. person

FunPakke 4

60 minutter

EVENTHAL

30 minutter

PAUSE

Afvikles i caféområdet

90 minutter

ESCAPE ROOM

Vælg mellem flere forskellige

348 kr. pris pr. person

I BETALER ALTID FOR MIN. 4 DELTAGERE

Til gengæld får I altid hallen/banen for jer selv i den bookede tid, og I har en instruktør med rundt i centeret.

Eventhallerne – Teambuilding arrangement

I vores eventhaller har vi klart de bedste muligheder, hvis der skal deciderede samarbejdsøvelser i spil. Her kan eksempelvis nævnes Toobeez, Skistafet og Double Sumo Forhindringsbane.

Derudover kan vores dygtige instruktører vinkle et hvert arrangement, så det kommer til at handle om samarbejde, holdånd og godt humør.

Derfor er stort set alle vores aktiviteter i eventhallerne en god ide, så book en tid i vores eventhaller, så I kan få rystet flokken sammen og få skabt en god holdånd.

Med over 25 sjove og alsidige aktiviteter er der altid noget, der passer lige til jer og jeres aktivitetsniveau. Fang os og lad os hjælpe med at vælge de perfekte aktiviteter til jeres gruppe.

Se alle eventhallernes aktiviteter her

HUSK AT VÆLGE HALLER!

Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer.

Escape Rooms - Teambuilding arrangement

FunCenters Escape Rooms er et perfekt valg hvis I som gruppe både skal udfordres på logikken og samarbejdet.

Vores rum prøver at I holder hovedet koldt og snakker sammen om mulige løsninger, og hele vejen med tiden som modstander.

Vi kan have op til 5 personer i hvert rum ad gangen, og I har 60 minutter til at slippe ud eller løse mysteriet, og I kan vælge mellem hele 3 spændende rum!

Konceptet har taget hele verden med storm, og vores tematiserede rum vil med garanti være en fed oplevelse i forbindelse med et firmaarrangement med kollegaerne, en rystesammen tur med sportsholdet eller noget helt tredje.

Escape Rooms er en aktivitet hvor alle kan være med, og hvor fysikken ikke spiller ind – så er I ude efter en alsidig og original aktivitet er Escape Rooms en klar favorit.

Læs mere om Escape Rooms her

Lasergame – Teambuilding arrangement

Vil man gerne prøve et anderledes arrangement med fokus på samarbejde, samtidig med at man får en fed actionoplevelse, uden frygten for at blive ramt af paintballkugler, så er Lasergame et helt sublimt valg.

Lasergame kræver taktisk snilde og er en god samarbejdsøvelse i, at løfte i flok for at eliminere modstanderen. I slippes løs på vores store indendørs Lasergamebane på hele 1600 m2,  iført militærdragter og det nyeste og fedeste Lasergameudstyr.

Vi har bygget den fedeste bane, og har samtidig det bedste udstyr på markedet – så kan det ikke gå galt!

Læs mere om Lasergame her

Paintball – Teambuilding arrangement

Vi har to af Nordjyllands fedeste paintballbaner og vores baner er indendørs – den ene består af gamle biler, tønder og huse – og så er banen dekoreret på den fede måde, med grafitti på væggene! Den anden bane er lavet med mobile oppustelige forhindringer, som gør at banedesignet kan ændres hele tiden. Banen egner sig bedst til mindre grupper op til 16 personer Derudover, har vi det vildeste anlæg så vi kan sætte den rigtige krigsstemning!

Her er det tilladt at skyde med skarpt imod chefen. Paintball kan være en god samarbejdsøvelse, hvor I skal udtænke og udføre den perfekte strategi til, hvordan I kan give jeres kollegaer blå mærker.

Da banerne er indendørs skal I ikke tænke på vejret. Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør lidt nas at blive ramt.

Læs mere om Paintball her

Online Teambuilding!

Hvis tiden er knap eller distancen er for stor, så frygt ej! Vi har også Online Teambuilding!

Online Teambuilding, er til jer hvor i ikke nødvendigvis sidder på samme kontor eller land for den sags skyld, til dagligt men stadig ønsker at optimere jeres samarbejde.

Online Teambuilding hos FunCenter, fungere du og dine kolleager som hemmelige agenter, der skal arbejde sammen online og stoppe de onde techgenier fra at overtage verdensherredømmet!

Aktiviteten bygger på samarbejde og kommunikation og bringer med garanti et smil frem på læberne

Se vores Online Teambuilding!