Voksenfødselsdag

VOKSENFØDSELSDAG

Hold en anderledes og original fødselsdag for familien eller vennerne som vil blive husket. Vi har massere af fede aktiviteter klar!

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Voksenfødselsdag

Fødselsdag i Aalborg

Vil du holde en anderledes fødselsdag, hvor der virkelig skal grines igennem?

Så er FunCenter klar til at hjælpe! En dag i FunCenter er perfekt til alle fødselsdage, hvor der skal ekstra smæk på, lige fra 25 års med kanel til den store 60 års fødselsdag.

I kan selv sammensætte et program til din fødselsdag eller vælge en pakkeløsning, hvor FunCenter har sørget for det hele. Mulighederne er mange, og her er plads til alle, lige meget alder og niveau!

Vi har et cafeområde, hvor I gratis kan booke et bord i 60 min. I har mulighed for at bestille pizza, sandwiches igennem FunCenter, ligesom vi har en velassorteret bar med diverse drikkevarer.

Man har kun fødselsdag en gang om året! Vi sørger for, at du får en kanon dag, når du holder din fødselsdag i Funcenter. Kontakt os og lad os planlægge en fantastisk dag sammen!

Her er en række aktiviteter til jeres voksenfødselsdag:

Voksenfødselsdag

Eventhaller - Fødselsdag

4 eventhaller i FunCenter med mere end 30 aktiviteter

Du læste rigtigt! Vi har 4 Eventhaller med over 30 forskellige og fede aktiviteter! Vi kan skræddersy et aktivitetsprogram sammen med dig ud fra netop dine ønsker, eller du kan overlade alt planlægningen til vores kreative eventinstruktører.

Vi sørger for at dele dig og dine fødselsdagsgæster op i hold, hvor i så dyster imod hinanden. Vores eventinstruktør sørger for at du og dine venner, får en kanon god fødselsdag i FunCenter.

Se alle hallernes aktiviteter her
Voksenfødselsdag

Paintball - Fødselsdag

Fejr fødselsdag i kanindragt på vores paintballbane.

På vores paintballbaner får I mulighed for at give den fuld skrue! Vi har to af Nordjyllands fedeste paintballbaner, hvor der er god mulighed for at spille taktisk, all-out-attack eller bare ligge og gemme sig – det sidste er dog ikke noget vi vil anbefale, man bliver altid fundet!

Vores paintballbane er indendørs, så er man ikke til dårligt vejr er dette altså ikke nogen undskyldning. Den består af gamle biler, tønder og huse – og så er banen dekoreret på den fede måde, med grafitti på væggene!

Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som man kan låne, hvis man vil undgå, at det gør lidt ondt at blive ramt.

I øvrigt, så har vi en fin lyserød kanindragt til fødselaren, hvis det skulle friste.

Læs mere om paintball her
Voksenfødselsdag

Kontakt os

E-mail: info@funcenter.dk

Tlf: 28 31 21 01

Voksenfødselsdag

Lasergame - Fødselsdag

Krig!.. Men kun for sjov.

Vil du gerne have actionoplevelsen uden frygten for at være blå dagen efter paintballkugler, så er Lasergame lige sagen. Iført militærdragter og det nyeste Lasergameudstyr bliver I sluppet løs på vores store Lasergamebane på hele 1000 m2!

Lasergame kan derfor både spilles om dagen og om aftenen, og vi står klar med det fedeste udstyr og den fedeste bane.

Her vil det selvfølgelig også være muligt at smide fødselaren i en fin, lyserød kanindragt.

 

Bemærk der kan være maling rester fra vores paintball spil på Lasergame banen, da banen både bruges til paintball og lasergame. Vi anbefaler derfor, at I låner en kedeldragt af os, lån af dragter er selvfølgelig gratis og vi har til både børn og voksne. Skulle I få malingrester på jeres tøj, kan det vaskes af ved 30 grader, da malingen er vandbaseret. Vi anbefaler brug af gamle sko, men har også låne sko til rådighed.

Læs om vores lasergame her
Voksenfødselsdag

Caféområdet og omklædning

spisning og omklædning

I vores cafeområde har I mulighed for at få grinet af hinanden og få pusten tilbage, imens i nyder en kold forfriskning. I kan vælge at holde en pause på 30 eller 60 minutter, og det er selvfølgelig gratis at booke bord.

Fra baren kan vi blandt andet tilbyde kolde pils, mokai, breezers, sodavand og slik, og er i over 6 personer kan vi bestille pizza og sandwich, fra en af vores samarbejdspartnere.

Rigtig mange af vores aktiviteter giver lidt sved på panden. Derfor har vi selvfølgelig omklædning- og badefaciliteter, så I kan dufte godt til dagens andre aktiviteter.

Vi har omklædningsrum til både herre og damer, og der er selvfølgelig spejle og strømstik tilgængelig – det er endda muligt at leje et håndklæde, og sæbe til den billige sum af 15 ,-

Skal I videre bagefter skal vi nok skaffe en taxa, ellers er midtbyen kun 15 minutters gang fra FunCenter.

Læs mere om Mad og Drikke her
Voksenfødselsdag

I dag er det din fødselsdag hurra hurra hurraaaaaa

Eksempel på program - voksenfødselsdag

At planlægge et program for en fødselsdag kan være en træls tjans – bare rolig, vi har din ryg!

2,5 timers program:

  • Eventhal (60 min): Bubble soccer + Promille høvdingebold + Bueskydnings Battle
  • Pause (30 min)
  • Paintball (60 min)

Skal programmet være kortere? længere? indeholde kørende WCer? Intet problem! Vi er eksperter I at sammensætte lige præcis det program, som passer til jer.

I vil være sammen med en af vores sjove og talentfulde instruktører igennem det hele (undtaget pausen, den går vi ud fra I klarer selv). Så er I garanteret en der sørger for at stemningen er god hele den tid I bruger hos os.

Ses vi?

 

Læs mere om vores programmer her