JULEFROKOST Book den bedste julefrokost hos os - vi klarer både den sjove underholdning og spisningen! Nemmere bliver det altså ikke.

Julefrokost i Aalborg

Med mulighed for både underholdning, mad & transport!

Skal julefrokosten kombineres med sjove og mindeværdige aktiviteter, hvor alle i selskabet kan være med uanset alder og fysik, så er FunCenter det sikre valg. I FunCenter tager vi udgangspunkt i jeres selskab, og finder frem til de aktiviteter, der passer bedst til jeres sammensætning af gæster.

Med over 25 forskellige aktiviteter har vi mulighed for at tilpasse og sammen sætte det perfekt program til jer, hvor vores dedikerede eventinstruktører guider jer rundt og sørger for, at humøret er i top. Vi afholder aktive action-prægede julefrokoster med f.eks. indendørs Paintball, Lasergame, Bubble Soccer, Wipe Out, eller Human Football Table. Der er naturligvis gratis bad og omklædning efterfølgende.

Er I allerede i festtøjet og vil ikke have sved på panden, har vi selvfølgelig også aktiviteterne til jer. Her anbefaler vi aktiviteter som Lokumsræs, Fun Animal Race, Promille Fuglekast mv.

Til de mindre grupper anbefaler vi de populære Escape rooms eller Skydesimulator. Vores fleksible julefrokost koncept kan tilpasses jeres selskab.

Vi kan stå for hele pakken med sjove aktiviteter og spisning hos os, og bus ind til Aalborg midtby! Ellers kan I efter aktiviteterne hos os, selv vælge restaurant i byen og blot springe på vores shuttlebus ind til midtbyen.

Vil du skræddersy et arrangement eller høre mere, er vi altid klar til at hjælpe dig! Husk at vi også kan besøge jer med sjove aktiviteter med vores “Ud-af-huset afdeling”

Tilbuddet med spisning og bus er gældende fredage og lørdage fra d. 27. november til den 13. december 2020!

VÆLG EKSEMPELVIS EN AF VORES POPULÆRE FUNPAKKER

Alle aktiviteter kan kombineres med spisning og bus til midtbyen – vær dog opmærksom på at I minimum betaler for 4 deltagere ved valg af vores FunPakker

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

Din FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

KLASSISK JULEBUFFET & BUS TIL AALBORG MIDTBY KUN 225 KR.

Tilkøb julebuffet og transport for kun 225 kr. pr. person!

Alle vores sjove aktiviteter kan kombineres med julebuffet fra Victors Køkken & Catering, og transport til Aalborg midtby så I får hele pakken!

Menuen består af:

  • Hvide sild med karrysalat, tomat og capers
  • Halve æg med rejer, mayonnaise og karse
  • Lun fiskefilet med citron og hjemmerørt remoulade
  • Leverpostej med svampe, bacon og timian
  • Sprød ribbensteg med brun sovs og rødkål
  • Stegt medister med sukkerbrunede kartofler og grønlangkål
  • Risalamande med kirsebærsovs
  • Variation af brød og smør

 

Den lækre og traditionelle julebuffet leveres af vores samarbejdspartner Victors Køkken & Catering, som er kendt for deres lækre mad til overkommelige priser. Buffeten nydes i vores cafeområde, og efterfølgende kører vores shuttlebus jer ind til Aalborg midtby kl. 21 – nemmere bliver det ikke!

Udover vores traditionelle udvalg af drikkevarer som fadøl, mokai, sodavand m.m tilbyder vi naturligvis også rød, rosé & hvidvin til buffeten. Vinen koster 149 kr. pr. flaske, og I kan vælge mellem rødvinen Borgo Scopeto Chianti Classico, hvidvinen Tenuta da Mar, “Opera Prima” Pinot Grigio eller rosevinen Veuve du Venay Ice Rosé. Desuden er det også muligt at købe den lækre Brøndum Snaps, ligeledes til 149 kr. pr. flaske

Gældende fredage & lørdage fra d. 20 november til og med d. 13. december 2020

SE ALLE DE MANGE MULIGHEDER HERUNDER

Vi har alsidige og sjove aktiviteter klar til jer, og vi kan selvfølgelig også klare gode priser på drikkevarer og bad/omklædning

Eventhallerne – Julefrokost

I vores fire Eventhaller byder vi op til julebal med over 25 forskellige aktiviteter. Vi deler jer op i hold, som dyster mod hinanden i et skræddersyet aktivitetsprogram lavet af vores instruktører i samarbejde med jer. Vi har aktiviteter med fuld fart over feltet med sved på panden, men også stille og rolige hyggelige aktiviteter hvor alle kan være med også i jeres almindelige selskabstøj.

Jo mere tid I booker, jo flere aktiviteter kan I nå at prøve. Som udgangspunkt kan I nå ca. 3 aktiviteter pr. time.

Så hvad enten i vil give den gas med Human Football Table, Bubble Soccer, Lokumsræs eller noget helt andet har vi helt sikkert en løsning.

Human Football Table hos FunCenter Aalborg
Hamsterbolde i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg
Lokumsræs er sjov for hele familien i FunCenter Aalborg
Fun Animal Race i Eventhal 4 hos FunCenter Aalborg

HUSK OGSÅ AT VÆLGE HALLER

Det er vigtigt at I tager stilling til hvilke(n) af vores 4 Eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig her og find de haller og aktiviteter I godt kunne tænke jer!

Lasergame – Julefrokost

Vil I gerne have en fed actionoplevelse, er Lasergame et helt suverænt valg hvor alle kan være med.

I slippes løs på vores Lasergamebane iført militærdragter og det nyeste Lasergameudstyr. Lasergame kan spilles i alt slags vejr på vores store indendørsbane på hele 1600 m2. med fede dækninger og massere af fede spil for både børn og voksne.

Udstyret skyder med harmløse infrarøde stråler, I kan ikke mærke når i bliver ramt, der kommer blot en lyd fra jeres våben om at I er blevet ramt og lamperne blinker. Vi har mange forskellige spil setups at vælge imellem.

Det perfekte valg uanset alder og aktivitetsniveau.

lasergame spilles i indendørs hal
Mand og kvinde spiller lasergame

Paintball – Julefrokost

Skal “Salgskontoret” nedlægges for altid at tømme kaffekanden på kontoret? Så er det nu, du har muligheden!

Vi har to af Nordjyllands fedeste indendørs paintballbaner, så man også kan spille i mørket. Den ene består af gamle biler, tønder og huse – og så er banen dekoreret på den fede måde, med grafitti på væggene! Banen egner sig bedst til store grupper – helt op til 24 personer. Den anden bane er lavet med mobile oppustelige forhindringer, som gør at banedesignet kan ændres hele tiden. Banen egner sig bedst til mindre grupper op til 16 personer Derudover, har vi det vildeste anlæg så vi kan sætte den rigtige krigsstemning!

Smid din ven/veninde, praktikanten eller chefen i kanindragten og lad julejagten begynde.

Vi klarer naturligvis alt udstyret lige fra dragter, masker og handsker, til ekstra beskyttelsesudstyr, som I kan låne, hvis I vil undgå, at det gør ondt at blive ramt.

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR OMKLÆDNING OG TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

Udover den lækre buffet fra Victors Køkken & Catering, er der også mulighed for at nyde andet mad i vores cafeområde.

Her kan I kan booke et bord og spise medbragt mad eller bestille det gennem vores samarbejdspartner. Et af de mere populære valg er, at lægge en pause på 30 minutter ind i mellem jeres aktiviteter, så kan I lige få snakket om alle de sjove aktiviteter i har været igennem inden næste aktivitet startes, og måske nyde en sandwich eller en pizza.

Det er naturligvis også muligt at købe flere forskellige drikkevarer fra baren til gode priser, hvor vi har noget for enhver smag.

I kan også booke vores skydesimulator ligesom det er muligt at prøve kræfter med vores boksebold eller vores bordfodbold bord.

1 slikpose & lille slushice - 25 kr.
1/2 pizza & lille slushice - 45 kr.
1 mellem sandwich & lille slushice - 55 kr.
Oksekød
Skinke & ananas
Pepperoni & rød peber
Kebab, champignon & dressing
Kyllling & rød peber
DRIKKEVARER Pizza & sandwich skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement - minimumsbestilling er 10 stk MAD & DRIKKEVARER PIZZA SANDWICH Kylling & bacon
Skinke & ost
Tunsalat
Æg & bacon
Ribbensteg
FOR BØRN Sodavand - 25 kr.
Slushice - fra 15 kr.
Dåseøl - fra 12 kr.
The, kaffe, kakao - 10 kr.
Fadøl - fra 25 kr.
Vin - 149 kr.
40/50 kr. Priser pr. stk - perfekt til børnefødselsdagen Pris pr. stk - M/L 60 kr. Pris pr. stk Priser pr. stk - dette er blot et udvalg af vores drikkevarer

Bad og omklædning

Vi har omklædningsrum til både herrer og damer, så I har mulighed for at skifte til det fineste dress, hvis i er kommet til at svede lidt efter I har været igennem jeres ønskede aktiviteter. Har I svedt så meget at I har brug for et bad, er dette selvfølgelig også en mulighed – I kan endda leje et håndklæde og shampo til 15 kr. i baren.

Vi gør opmærksom på, at der kan være mange gæster som anvender vores faciliteter. Derfor anbefaler vi, at I har god tid i jeres program, hvis I ved på forhånd I ønsker et bad efterfølgende – eller bare hvis damerne skal bruge lidt ekstra tid på at gøre sig i stand ?

Skal I videre bagefter skal vi nok skaffe en taxa, ellers I kan benytte vores smarte shuttlebus der kører til midtbyen kl 21 på fredage og lørdage fra d. 29. november til d. 21. december

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked