POLTERABEND FOR KVINDER Skal i på en rigtig fed tøse-polterabend har vi samlet en lang række fede muligheder lige her på siden, så bruden kan få en uforglemmelig dag.

Polterabend for kvinder – en sjov og latterfyldt dag!

Er jeres venindes kæreste faldet på knæ og poppet det store spørgsmål? Eller den anden vej rundt? Og nu skal I planlægge den bedste polterabend for hende? Så planlæg en tur forbi FunCenter Aalborg og oplev den fedeste polterabend i Aalborg nogensinde!

Det kan være noget af en omfattende opgave at arrangere en polterabend. Fat mod! Hos FunCenter Aalborg finder I masser af inspiration til, hvilke aktiviteter der skal stå på programmet. 

Skal den stå på en omgang Human Football Table eller TooBeez Teambuilding, som er vores mere stille aktiviteter? Eller skal der være fart over feltet med en omgang Bubble Soccer og en tur på Rodeotyren? Vi har aktiviteter, der passer til alle, så vær ikke bange for at invitere bedstemor med. Hun skal nok få det sjovt!

Husk at bestille i god tid! Jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi.

Slide VORES POPULÆRE FUNPAKKER Er det svært at vælge? Så tag et kig på vores pakker herunder! Husk at I betaler for minumum 4 personer da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra en anden hal
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

Din FunPakke

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Slide HUSK AT VÆLGE HALLER! Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 Eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer! SE OVERSIGT

Fire eventhaller og mere end 25 aktiviteter

Du læste rigtigt! Vi råder over fire eventhaller med over 25 aktiviteter, så vi vil næsten vove at påstå, at vi kan opfylde mange af jeres polterabend ideer. Vi har både rolige og fysiske aktiviteter at vælge mellem, hvor alle kan være med, og I vil helt sikkert få grinet igennem i løbet af dagen!

Vi kan skræddersy et program til jer, men I kan også vælge en af vores FunPakker, hvor vi har samlet de sjoveste og mest populære aktiviteter. Ligegyldigt hvad I vælger, så vil I opleve, at en polterabend hos os findes til fordelagtige priser. I bliver tilkoblet en af vores dygtige og erfarne instruktører, der står klar til at hjælpe og guide jer igennem aktiviteterne, dele op i hold og holde styr på resultater.

Vi anbefaler at booke en eventhal i en time, for så kan I nå ca. tre aktiviteter inden festen rykker videre ind i en anden eventhal, eller at der er tid til en pause.

Lokumsræs i hal 4 er sjov for alle aldre
Buebattle hos FunCenter i Eventhal 1
Human Football Table i Eventhal 3
Double Sumobrydning forhindringsbane i Eventhal 2

Paintball – føl jer som G. I. Jane 

Hvem siger paintball kun er reserveret til mænd? Ihvertfald ikke os! Paintball er nok den mest populære og eftersøgte polterabend aktivitet, og det er da også forståeligt! Hop i vores udstyr, så I kan rende rundt og skyde på hinanden inde på vores fede indendørs paintballbane. 

Er man lidt nervøs for smerten, så fortvivl ej – I kan låne ekstra beskyttelsesudstyr, så smerte ikke er en bekymring. Vi hos FunCenter Aalborg vil gerne have, at alle kan være med – også dem, der er lidt ømskindet.

Ønsker I, at jeres polterabend aktiviteter være actionpræget og fyldt med adrenalin, så er denne fysiske aktivitet lige noget for jer! Som en bonus, så vil vi hellere end gerne iføre bruden en flot og pjusket lyserød kanindragt, for I skulle jo nødigt glemme, at det er hendes dag.

Bubble Soccer: Slå jer sammen!

Bogstaveligt talt! Bubble Soccer er muligvis den sjoveste leg ud af alle polterabend lege, så inkluder gerne denne aktivitet ind i jeres katalog over ideer til polterabend. 

I får en stor boble omkring overkroppen, og så handler det bare om at ræse afsted efter bolden. Du kan løbe ind i den kommende brud med fuld fart og vælte hende, uden at hun slår sig. Det er en sjov gruppeaktivitet, hvor I får pulsen op og sved på panden. 

Bemærk, at der maksimalt må være otte på spillere på banen. Er I flere, så kører I bare med løbende udskiftninger.

Bubble Soccer i Eventhal 1
Bubble Soccer i FunCenters Eventhal 1
Bubble soccer i eventhal 1 hos FunCenter Aalborg

Bueskydnings Battle, Bow Tag, Archery Tag…

… Kært barn har mange navne! Denne aktivitet kan få dig til at føle som den berømte Katniss Everdeen fra Hunger Games

Det er en kombination af dødbold og bueskydning og går ud på, at I skal eliminere modstanderholdet med bue og pil. Der er dækninger på banen, som I kan søge dækning bag ved.

Sikkerheden er selvfølgelig i top, helt ligesom pulsen er! Vores pile er sikkerhedsgodkendte og er udstyret med skumgummi for enden. Alle deltagere får masker på.

Nyd jeres pause i vores caféområde

Det kræver sin kvinde at deltage i en polterabend af denne kaliber! Vi stiller vores hyggelige café til rådighed, så I kan slappe af med noget koldt drikkelse fra baren, som I finder til rigtig gode priser. 

Der er også mulighed for at spise medbragte madpakker hos os, men hvis I ikke gider at medbringe mad selv, så kan I bestille god mad hos vores samarbejdspartnere. Det skal bestilles hos os senest tre dage før. Der er bare noget særligt over take-away mad!

Det koster gratis at booke et bord i enten 30 eller 60 minutter, så I kan få pusten, inden aktiviteterne skydes i gang igen!

Cafeområdet i FunCenter Aalborg

8 skønne retter:
- Tørsaltet hjorteinderlår
- Håndpillede rejer
- Varmrøget laks
- Confilteret svinebryst
- Grillet gris
- Rosastegt kalvefilet
- Andeterrin
- Julepølse
Oksekød
Skinke & ananas
Pepperoni & rød peber
Kebab, champignon & dressing
Kyllling & rød peber
SMØRREBRØD Maden skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement - minimumsbestilling er 10 stk MAD PIZZA SANDWICH Kylling & bacon
Skinke & ost
Tunsalat
Æg & bacon
Ribbensteg
TAPAS - Fiskefilet
- Frikadelle
- Avocado
- Hønsesalat
- Laks
- Roastbeef
- Lufttørret skinke
- Æg og rejer
40/50 kr. 55,- kr. pr. stk. 169,- kr. pr kuvert Pris pr. stk - Lille / Stor 60 kr. Pris pr. stk

Singing in the shower…

La da deeee, la da daaaa! Sådan en dag i FunCenter Aalborg kan godt være fysisk krævende, især hvis man er konkurrencemenneske og bare har givet den ekstra meget gas. 

Vi har bad og omklædningsrum til rådighed, hvor I kan skifte til noget sportsligt tøj inden løjerne begynder, eller tage et bad når I er færdige, hvis I skal videre ind i Aalborg midtby.

Hvis I ikke gider at slæbe på hverken sæbe eller håndklæder, kan disse lejes til den nette sum af 15 kr. Så er der altså ingen undskyldning for ikke at give den maks gas igennem arrangementet!

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

En mindeværdig dag

Der findes mange ideer til polterabender for kvinder. Vi vil ihvertfald sørge for, at I får en uforglemmelig dag og en brag af en fest i vores eventhaller inden brudens store dag. Vi kan findes nogle få kilometer fra Aalborg midtby, så det er meget praktisk, hvis I skal videre til Aalborg og male byen rød! 

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos FunCenter Aalborg!

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked