POLTERABEND FOR MÆND Her har vi samlet en række fede aktiviteter som passer perfekt til en herre-polterabend med gommen i fokus. Vi har kanindragten klar.

Polterabend for mænd

Arranger jeres polterabend for mænd i FunCenter Aalborg!

Har I en ven, som snart skal smedes sammen med sin udkårne?

Så skal der selvfølgelig stables en uforglemmelig polterabend på benene! Bryllupper er fulde af traditioner – og hos FunCenter er vi ikke i tvivl om vores favorit: Det er selvfølgelig polterabend for mænd!

Lad os gøre arbejdet – så I kan få en fed dag

Hvorfor gøre tingene sværere, end de behøver at være?

Hos FunCenter har vi hele pakken, og I kan få den sjoveste, fedeste og mest uforglemmelige polterabend her hos os. Vi sammensætter et underholdende program til jer ud fra jeres ønsker – og så sørger vi for timevis af underholdning til jeres polterabend i Aalborg!

 

Slide Slide Slide Slide Slide

 

Vi sammensætter gerne et skræddersyet program til jer, men I kan også vælge en af vores pakker. Her har vi samlet de sjoveste og mest populære aktiviteter til polterabend i vores eventcenter til en fordelagtig pris.

En polterabend er en helt særlig begivenhed, og derfor vil man jo gerne have, at dagen er helt perfekt. Men måske I ikke alle kender hinanden lige godt? Og måske I ikke har den fødte partyplanner i gruppen? Bare rolig – vi sørger for det hele, så I kan nyde dagen.

Husk at booke i god tid – jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi tilbage!

Slide VORES POPULÆRE FUNPAKKER Er det svært at vælge? Så tag et kig på vores pakker herunder! Husk at I betaler for minumum 4 personer da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 andre aktiviteter
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter i samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

FunPakke 4

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Slide HUSK AT VÆLGE HALLER! Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 Eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer! SE OVERSIGT

4 eventhaller og mere end 25 aktiviteter til den perfekte polterabend i Aalborg

Hos os finder I et hav af sjove og underholdende aktiviteter, der er oplagte til polterabend.

Polterabend aktiviteter kan være svære at finde på selv, men hos os er det let som en leg! Vi har nemlig sørget for det hele, så I bare skal læne jer tilbage, så meget som aktiviteterne nu tillader, og nyde dagen.

I kan sammensætte jeres helt eget program, men I kan også overlade arbejdet til en af vores dygtige instruktører. De har gjort det mange gange før, så de kan opskriften på den fedeste polterabend i søvne (bare rolig, de er altid friske og veloplagte, når I kommer!). Jeres instruktør er med jer hele dagen, og udover at sørge for at alle er med, deler de jer også op i hold, og sørger for at holde styr på resultaterne.

Vi anbefaler, at I booker eventhallerne i 60 minutter ad gangen.

Så kan I nå cirka tre aktiviteter – og så er I også ved at være klar til en pause. Herefter kan I fortsætte løjerne i en af vores andre haller. På den måde kan I nå hele 6 underholdende polterabend aktiviteter.

Human Football Table i Eventhal 3
Bubble Soccer i Eventhal 1

Ingen polterabend uden paintball!

Paintball er absolut en af de allermest populære aktiviteter, når der afholdes polterabend for mænd i FunCenter Aalborg. Og hvad er det nu, man siger? No gun, no fun!

Når I spiller paintball, har I mulighed for virkelig at komme i kontakt med jeres maskuline side – og så får I selvfølgelig den perfekte undskyldning for at pløkke løs på hinanden. En mulighed, man har svært ved at sige nej til!

I bliver udstyret med alt det nyeste grej og de nyeste våben – og så er det ellers bare ud på banen, hvor I kan få lov til at jagte jeres inden længe nybagte brudgom.

Og ingen polterabend uden traditioner – så han får selvfølgelig lov til at løbe rundt på banen iført vores lyserøde kanindragt.

Vi har de fedeste indendørs paintballbaner, så I kan være sikre på, at det lunefulde danske vejr ikke kommer i vejen for jeres polterabend. Ikke alle kan være nogen Rambo, så hos os har I også mulighed for at låne ekstra beskyttelsesudstyr, så det ikke gør ondt, når I bliver ramt – I skulle jo gerne blive ved med at være venner, selv når dagen slutter.

Få en fed actionoplevelse med lasergame

Lasergame, eller lasertag som det også kaldes, kan vi kalde for den lidt mere fredelige version af paintball. I får stadig lov til at skyde løs på hinanden, men blot i en digitaliseret version. Helt uden, at I går ned på spænding eller action – for selv ved lasergame skal I nok få pulsen op (og sved på panden!).

Når I spiller lasergame, slipper vi jer løs på en kæmpe stor indendørsbane på hele 1600 m2, iført autentiske militærdragter og med det nyeste lasergameudstyr.

Vi har valgt det mest præcise system på markedet, så I kan få den fedeste oplevelse. Vores lasergamevåben skyder med harmløse infrarøde stråler, så frygter man at blive skudt af en paintball, er lasergame til polterabend et godt alternativ. Og bare rolig – puls og adrenalin skal nok komme helt op, når I jagter fjenden i det tempofyldte sceneri!

Mand og kvinde spiller lasergame
lasergame spilles i indendørs hal

Har I en Lucky Luke i gruppen? Find ud af det på vores skydebane!

På vores skydebane kan I skyde til måls efter skydeskiver, gommen eller en omgang dildoer. Valget er jeres – og hos FunCenter dømmer vi ingen. Medmindre I er virkelig dårlige til at ramme…

På vores skydebane kan I dyste enkeltvis, men vores instruktør kan også dele jer op i hold, så I dyster mod hinanden. Vil I gerne for alvor have afgjort, hvem i vennegruppen, der er den bedste skytte? Så kan I køre turnering, hvor det er alle mod alle.

Skydebanen hos FunCenter er en fed polterabend aktivitet og et godt alternativ til paintball og lasergame. Her har I nemlig mulighed for at prøve en masse forskellige våben – uanset om I er mest til bue og pil, pusterør eller luftgevær.

En tur på skydebanen sætter for alvor gang i konkurrencegenet, så I finder hurtigt ud af hvem i gruppen, der er en dårlig taber!

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I vores cafeområde har I mulighed for at få pulsen ned, drikke et par kolde bajere og få lidt at spise. I kan reservere et af vores borde i enten 30 eller 60 minutter – det er i øvrigt gratis at reservere et bord.

Ønsker I ikke selv at stå for mad, har I mulighed for at bestille lækker mad fra én af vores samarbejdspartnere. Her kan i blandt andet vælge mellem pizza og sandwich. Vi sælger selvfølgelig også kolde pils, forskellige ciders og sodavand fra baren!

I kan også booke vores skydesimulator, eller finde ud af hvem af jer som har de største guns ved vores boksebold. I cafeområdet har vi også bordfodbold til at fordrive tiden med i jeres pause.

I baren sælger vi også medaljer og pokaler til dagens vinder, og selvfølgelig tudekiks til taberne.

 

1 slikpose & lille slushice - 25 kr.
1/2 pizza & lille slushice - 45 kr.
1 mellem sandwich & lille slushice - 55 kr.
Oksekød
Skinke & ananas
Pepperoni & rød peber
Kebab, champignon & dressing
Kyllling & rød peber
DRIKKEVARER Pizza & sandwich skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement - minimumsbestilling er 10 stk MAD & DRIKKEVARER PIZZA SANDWICH Kylling & bacon
Skinke & ost
Tunsalat
Æg & bacon
Ribbensteg
FOR BØRN Sodavand - 25 kr.
Slushice - fra 15 kr.
Dåseøl - fra 12 kr.
The, kaffe, kakao - 10 kr.
Fadøl - fra 25 kr.
Vin - 149 kr.
40/50 kr. Priser pr. stk - perfekt til børnefødselsdagen Pris pr. stk - M/L 60 kr. Pris pr. stk Priser pr. stk - dette er blot et udvalg af vores drikkevarer

Har I givet den gas? Så er et bad nok en god idé…

En tur i FunCenter giver hurtigt sved på panden – særligt, hvis man har valgt nogle af de mere fysiske aktiviteter. Så derfor har vi selvfølgelig både bad og omklædning – så behøver I ikke at lugte af død gnu, hvis turen går videre ind til Aalborg midtby.

I kan skifte til mere praktisk tøj, før det hele går løs, og I kan tage en (sikkert tiltrængt) skyller, når aktiviteterne er ovre.

I behøver ikke at slæbe sæbe og håndklæde med rundt hele dagen – det kan I leje i baren for den nette sum af 15 kroner.

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

Er I løbet tør for polterabend idéer? Vi har alt fra sumobrydning til lokumsræs

Det kan være svært at planlægge en polterabend.

Man vil gerne have, at dagen er lige i skabet – for jeres ven får forhåbentlig kun denne ene af slagsen. Men bare rolig, I behøver ikke at opfinde den dybe tallerken. Vi er eksperter i at give en god oplevelse – og vi er også eksperter i at holde polterabend!

Vi har gjort det rigtig mange gange, og vores dygtige instruktører er eksperter i at sammensætte et underholdende program, så I får en uforglemmelig polterabend. Uanset om det så må byde på sumobrydning til polterabend, lokumsræs eller noget helt tredje!

 

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked