POLTERABEND FOR MÆND Her har vi samlet en række fede aktiviteter som passer perfekt til en herre-polterabend med gommen i fokus. Vi har kanindragten klar.

Polterabend for mænd – giv gommen en fremragende polterabend! 

Er tiden kommet, hvor jeres bedste ven skal giftes med sit livs kærlighed, og I skal arrangere polterabenden? Så hold hans polterabend hos FunCenter Aalborg! 

Et bryllup er en stor dag med utallige traditioner, og vores yndlingstradition er selvfølgelig en fed polterabend! Vi er specialister indenfor ideer til polterabender, så vi vil med glæde lave et skræddersyet program til jer ud fra jeres ønsker! Vi har et hav af forskellige polterabend aktiviteter, så der er i hvert fald noget for enhver smag. I kan også vælge en af vores FunPakker, hvor vi har samlet de sjoveste og mest populære aktiviteter. Kun fantasien sætter grænser!  

Ligegyldigt hvad I vælger, så vil I opleve, at en polterabend hos os findes til fordelagtige priser. Vi kan love jer for, at I vil få en uforglemmelig dag fyldt med latter, smil og måske få sved på panden!

Husk at booke i god tid! Jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi.

Slide Slide Slide Slide Slide

 

Vi sammensætter gerne et skræddersyet program til jer, men I kan også vælge en af vores pakker. Her har vi samlet de sjoveste og mest populære aktiviteter til polterabend i vores eventcenter til en fordelagtig pris.

En polterabend er en helt særlig begivenhed, og derfor vil man jo gerne have, at dagen er helt perfekt. Men måske I ikke alle kender hinanden lige godt? Og måske I ikke har den fødte partyplanner i gruppen? Bare rolig – vi sørger for det hele, så I kan nyde dagen.

Husk at booke i god tid – jo tættere vi kommer på datoen, jo færre ledige tider har vi tilbage!

Slide VORES POPULÆRE FUNPAKKER Er det svært at vælge? Så tag et kig på vores pakker herunder! Husk at I betaler for minumum 4 personer da I får hallerne/banen for jer selv med vores instruktør

FunPakke 1

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 andre aktiviteter
249 kr. pris pr. person

FunPakke 2

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter i samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
60 minutter Paintball Inklusiv 50 kugler. Spilles indendørs
298 kr. pris pr. person

FunPakke 3

60 minutter Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter fra samme hal
30 minutter Pause Afvikles i cafeområdet
30 minutter Lasergame Spilles indendørs
248 kr. pris pr. person

FunPakke 4

BLAND SELV

Lav din helt egen FunPakke!

Vælg frit i mellem alle vores aktiviteter, og bland som du har lyst.

Vi kan skræddersy alt fra få timer til heldagsarrangementer hos os eller jer.

Fang os og hør mere!

Kontakt os! Vi glæder os til at hjælpe

Slide HUSK AT VÆLGE HALLER! Det er vigtigt, at I tager stilling til, hvilke(n) af vores 4 Eventhaller I gerne vil prøve – så tag et kig og find de haller og aktiviteter, I godt kunne tænke jer! SE OVERSIGT

Fire eventhaller og mere en 25 aktiviteter samlet under et tag

En polterabend er en morsom, hyggelig og uforglemmelig dag med gommen i centrum, og det fejrer vi med vores fire eventhaller og mere end 25 aktiviteter, så vi har noget for enhver herre! Måske kommer I en hel gruppe af gode venner, måske kender I ikke hinanden så godt. Bare rolig – vi sørger for det hele, så I bare kan slappe af og nyde dagen.

Når I ankommer, bliver I tilknyttet en af vores dygtige instruktører. Vores instruktør er med jer hele dagen og holder styr på antallet af gæster, dele op i hold og holder øje med resultater fra jeres aktiviteter.

Vi anbefaler, at I booker eventhallerne i 60 minutter ad gangen, for så kan I nå ca. tre aktiviteter. Så kan I fortsætte legen i en af vores andre eventhaller eller tage en velfortjent pause. Man kan lige så godt prøve så mange ting som muligt, når man er i gang!

Human Football Table i Eventhal 3
Bubble Soccer i Eventhal 1

Paintball – virkelighedens Call of Duty…

… dog lige uden dødelige våben og med livet i god behold. Paintball er nok den mest populære polterabend aktivitet for mænd. Adrenalinen pumper afsted og så er det endda også en fysisk aktivitet, så man kan få sneget en workout ind, så man ser super godt ud til gommens bryllup! 

Vi har fede indendørs paintball baner, så bliv ikke trist, hvis det skulle regne samme dag, for det mærker I ikke noget til. Vi ved også, at ikke alle er ligesom The Terminator, derfor kan I låne ekstra beskyttelsesudstyr, så det gør mindre ondt at blive ramt, når I spiller paintball.     

Som vi nævnte før, så ligger vi inde med mange anderledes ideer til en polterabend, så vi vil hellere end gerne iføre gommen i en flot lyserød kanindragt, mens I jagter hinanden. Paintball har aldrig været sjovere!

Promille høvdingebold – en børneleg for voksne

Vi har vel alle prøvet at drikke en genstand eller syv for meget, så vores kropsbevægelser var over dele hele, og man lignede Bambi på glatis. Prøv at forestille dig det – bare kombineret med høvdingebold! En klassiker i folkeskolen, som nu findes i FunCenter-version med skøre regler! 

I vil blive opdelt i to hold og iført promillebriller, der gør det svært at ramme modstanderen, gribe bolden, og undvige den flyvende bold. Denne leg er en oplagt gruppeaktivitet og for at få afløb for aggressionerne – ligesom i folkeskolen!

Promille Høvdingebold i Eventhal 1
Høvdingebold med promillebriller i Eventhal 1

Wipeout – den sjoveste aktivitet bragt til dig

Wipeout Danmark – men nu hedder det Wipeout Aalborg! Som de eneste i Danmark er vi hos FunCenter Aalborg stolte over at kunne tilbyde en vaskeægte Wipeoutoplevelse i vores Eventhal 2. Psst! Det er også instruktørernes favorit.

Det her er en af de fedeste polterabend ideer! Fire personer står klar på vores Wipeoutbane, mens to roterende stænger forsøger at få jer ned med nakken. Det gælder om at være the last man standing. Instruktøren kan indstille både hastighed og sværhedsgrad, og banen samt de roterende stænger er belagt med puder, så du ikke slår dig, når du bliver ramt.

Fuld fart over feltet i Eventhal 3 med Wipe Out

Uden mad og drikke duer helten ikke

Man trænger virkelig til en pause, når man har prøvet forskellige udfordrende aktiviteter i løbet af dagen. I vores caféområde kan I booke en pause i enten 30 eller 60 minutter, hvor I kan drikker nogle kolde bajere og få lidt at spise. Det koster gratis at reservere et bord.

Hvis I ikke selv gider at tage mad med, så kan I bestille lækker mad fra en af vores samarbejdspartnere, og vi kan love jer for, at det smager godt! Det skal bestilles hos os senest tre dage før. Take-away smager bare bedre!

Ingen konkurrence uden præmier. I kan også købe medaljer og pokaler til dagens vinder, og en tudekiks til taberne i baren.

8 skønne retter:
- Grillet oksefilet
- Presset kartoffelterrin
- Marineret kylling
- Letsaltet gris
- Store tigerrejer
- Kold salat med torsk
- Andebryst
- Bøgerøget grisinderlår
Oksekød
Skinke & ananas
Pepperoni & rød peber
Kebab, champignon & dressing
Kyllling & rød peber
SMØRREBRØD Maden skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement - minimumsbestilling er 6 stk MAD PIZZA SANDWICH Kylling & bacon
Skinke & ost
Tunsalat
Æg & bacon
Ribbensteg
TAPAS - Fiskefilet
- Frikadelle
- Avocado
- Hønsesalat
- Laks
- Roastbeef
- Lufttørret skinke
- Æg og rejer
40/50 kr. 55,- kr. pr. stk. 169,- kr. pr kuvert Pris pr. stk - Lille / Stor 60 kr. Pris pr. stk

Sweat, baby, sweat

Sådanne begivenheder som en polterabend i FunCenter Aalborg kan godt gøre en svedig. Vi har selvfølgelig bad og omklædning til rådighed, så I ser velsoigneret ud og dufter skønt, når I skal videre i dagens program.

Vi har jo tænkt på det hele, derfor kan I også leje sæbe og håndklæder til den lille sum af 15 kr. Så bliver det da ikke nemmere, hva’?

Bad og omklædning hos FunCenter Aalborg

En polterabend uden lige

De førnævnte aktiviteter er bare et lille udpluk af de over 25 aktiviteter, I kan vælge mellem, men det kan være svært at planlægge en polterabend, for der er så mange ting, man kan lave. Vi hos FunCenter Aalborg har planlagt rigtig mange polterabend lege, så I slipper for at opfinde den dybe tallerken. Hos os vil I få en brag af en fest, om I så har lyst til sumobrydning, lokumsræs eller noget helt tredje!

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos FunCenter Aalborg!

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked