ANMELDELSER Her kan du læse flere anmeldelser fra de mange glade gæster vi har haft igennem årene som har givet os ord med på vejen.

Anmeldelser

Vi elsker at få feedback på vores arbejde fra vores gæster!

Hos FunCenter i Aalborg har vi haft utroligt mange søde og dejlige gæster på besøg, både i forbindelse med firmaarrangementer, men også mange børnefødselsdage, polterabender, sportsklubber og familieture. Vi er superstolte af alle de sjove firmaer, som vi har fået lov til at underholde og alle de privatpersoner, som har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter en ære i at give en god oplevelse, og vi forsøger at skræddersy programmet således, at det passer præcis til jeres ønsker, hvad enten I vil have fuld fart over feltet, eller der skal være noget for alle. Så uanset om i står og vil have en god oplevelse for familien, eller I overvejer at sende hele firmaet forbi til noget sjov, står vi klar til at hjælpe.

Vi kan også klare arrangementer, hvor vi kommer ud til jer med fede aktiviteter og fantastiske instruktører – mulighederne er mange. Herunder kan du se en række af de firmaer, som har været forbi vores center, og nogle af de mange anmeldelser som vi har fået af vores besøgende.

Glade mennesker til Niras arrangement
personalearrangement i FUnCenter Aalborg
personalearrangement i FUnCenter Aalborg
Herretur i FunCenter Aalborg

ANMELDELSER I VERDENSKLASSE 

KAN DU OGSÅ UNDVÆRE EN ANMELDELSE?

Så kan du give os en anmeldelse på både Facebook, Tripadvisor, Google, Trust Pilot & World of Escapes

 

LÆS FLERE ANMELDELSER  De er lige her

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked