COVID-19 forbehold i FunCenter – din sikkerhed

Vi beder vores gæster være ekstra opmærksomme i denne tid. Konkrete retningslinjer bliver oplyst af jeres instruktør ved ankomst. Vi har alle nogle, der er sårbare overfor COVID-19 i vores netværk, og kan relatere til de mulige bekymringer, som vores gæster måtte have ved et besøg hos os i FunCenter. Vi tager virussen meget alvorligt og gør alt hvad vi kan, for at skabe trygge rammer for jeres besøg.

Vi har lavet en række tiltag i centeret for at sikre vores gæster mod Covid-19 virussen. Der kommer løbende flere initiativer i takt med vi bliver klogere på hvordan vi kan mindske smitte risikoen.

 • Centret har altid kun haft åbent ved forud booking, dvs. vi ved præcis hvornår vores gæster kommer og hvor mange de er, det gør vi kan styr antallet af gæster og hvor de befinder sig i centret.
 • Vi kør med nedsat kapacitet og booker rengøring ind mellem gæste grupperne til desinficering af overflader der har været i kontakt med gæsterne.
 • De aktiviteter som ikke er mulige at rengøre forsvarligt, er midlertidigt lukket ned.
 • Håndsprit er opsat flere steder i centret.
 • Det er valgfrit om du ønsker at have mundbind på, vi sælger pt. ikke mundbind så du skal selv have med hjemmefra.
 • Centret er 6.400 m2 og indrettet i mindre arealer/haller f.eks. vores Eventhaller som vi har 4 af, det gør at en gæste gruppe kan være i gang med aktiviteter i Eventhal 1 mens en anden gæste gruppe er i gang i Eventhal 2 eller på Lasergame banen uden de kommer i kontakt med hinanden. Det er kun i velkomst/cafe området samt på toilettet at gæsten kommer i kontakt med hinanden, og her har vi endnu mere fokus på afstand og rengøring.
 • I har Eventhallen/Escape Roomet/Paintball/Lasergame/Skydebanen alene med jeres instruktør, og der er ikke andre gæster ved jeres aktivitet.
 • De særligt udsatte grupper benytter nød udgangen som der er i hver hal og går ikke igennem velkomst området.
 • Vi booker gæsterne ind forskudt af hinanden, således der ikke er tjek in af 10 forskellige gæste grupper på samme tid.
 • Vi har fået undervisning af en rengørings konsulent som bla. også har hjulpet større virksomheder med deres covid-19 rengørings beredskab.
 • Vores rengørings artikler er ikke købt i en dagligvare butik men hos en professionel leverandør der har dokumenteret datablade på alle produkter.
 • Vores personale er top tunet til opgaven, alle har nogle i deres netværk som er særlig udsatte og kan relater til de forfærdelige konsekvenser virussen har, og tager virussen meget alvorligt. Vi har kun ansatte over 20 år, der er ingen ungarbejdere der har ansvaret for din sikkerhed i centret.
 • Vi har i de fælles gang arealer ophængt dampspærre og lavet ensretning af gå retningerne, og interne aftaler om trafik og guide af gæste grupperne på disse arealer.
 • Der er opsatte skilte og afstands markeringer efter alle retningslinjerne fra regeringen.
 • Vi har kontrol skemaer og skilte der hænger på hver dør ind til hver event område der sikre udstyret er desinficeret inden brug.
 • Du betaler kun for det antal gæster, der deltager – er der nogle som melder fra på dagen eller blot kigger på, betaler du ikke for dem.
 • Det er altid muligt at aflyse dit arrangement, hvis du ikke ønsker at besøge os alligevel, det kan du gøre helt op til dagen før.

Vores fysiske indretningen er vores vigtigste våben i vores beredskab da det naturligt gør at gæsterne ikke kommer i kontakt med hinanden.

Vi mener at alle forholdsregler er taget for, at I kan afholde jeres arrangement i FunCenter og vi beder alle gæster tage COVID-19 virussen alvorligt, og følge  yderligere instrukser fra vores personale.

Har du spørgsmål kontakt mig endelig

Jan Olsen, indehaver og Covid-19 ansvarlig tlf. 28 31 21 01

snapchaticonfacebookicontripiconinstaiconyoutubeicon

HAR DU STADIG SPØRGSMÅL? BLIV KLOGERE HERUNDER

Ofte stillede spørgsmål

Generelle spørgsmål

Hvad er centrets åbningstider?
I Aalborg har vi kun åbent ved forudbestilling, dvs. du skal kontakte os, før du kommer. Det er muligt at booke i tidsrummet 09.00-21.00 og bookingen må meget gerne ske senest dagen før.

Er du stadig i tvivl så se de præcise åbningstider lige her
Hvor gammel skal man være for at deltage?
Vi afholder arrangementer for legebørn fra 2 år til 85 år, der er dog et par aktiviteter, hvor der kræves en minimumalder. Paintball er 16 år, Bue battle er 10 år og Bubble soccer er 10 år.
Hvad hvis vi har afbud?
I betaler altid kun for det antal deltagere, der møder op på dagen, og ikke dem der er syge eller blot er med på en kigger. Dog min. 6 personer. Har I bestilt mad, betaler I dog for maden til det bestilte antal deltagere. Af hensyn til vores planlægning vil vi gerne vide, hvor mange deltagere I kommer, så fang os hurtigst muligt på tlf. 28 31 21 01 med en sms angående jeres opdaterede antal.
Hvad gør vi, hvis vi kommer for sent?
Da vi ofte har mange hold lige efter hinanden, vil det ikke være muligt at få længere tid i den anden ende, hvis I kommer for sent. I betaler for den fulde tid, I har bestilt, desværre også selvom I kommer for sent.
Er aktiviteterne på eget ansvar?
Ja, alle aktiviteter i FunCenter er på eget ansvar, vi er forsvarligt forsikret efter den gældende lovgivning, og vores aktiviteter bliver hvert år synet af Dansk Teknologisk Institut. Vi anbefaler, at I kontakter jeres eget forsikringsselskab for at høre nærmere omkring dækning af evt. hændelige uheld.
Er FunCenter i Nørresundby lukket?
Ja, i november 2014 lukkede vi vores center i Nørresundby og flyttede alle aktiviteterne til Aalborg. Der er derfor ikke noget FunCenter med paintball og Eventhaller i Nørresundby mere.
Kan gravide, eller folk med dårlig ryg deltage?
Det er altid op til den enkelte gæst at vurdere, om det er forsvarligt at deltage. Alle aktiviteter i FunCenter er på eget ansvar. Der er altid nogle "stille" aktiviteter som oftest kan bruges til både dem med dårlig ryg og gravide.

Spørgsmål om booking

Hvor mange skal vi være for at booke?
I Eventhallen, Lasergame, Skydebane og Paintball betaler du for min. 6 personer. Du kan sagtens være mindre antal men betaler for min. 6 personer. Øvrige aktiviteter er der ikke noget min. antal deltagere på.
Hvordan booker vi en tid?
Du kan booke en tid ved at ringe til 28 31 21 01, sende en mail til info@funcenter.dk eller ved at skrive i vores onlinechat eller på Facebook
Hvor lang tid i forvejen skal vi booke?
Vi anbefaler to uger før, men jo før jo bedre. Det kommer også an på, hvor fastlåste I er på tidspunkt, og hvad I gerne vil prøve. Jo mere fleksible I er, jo nemmere er det at finde en ledig tid.
Kan vi booke mere end én eventhal?
Ja, I kan sagtens dele jeres tid i eventhallerne op i 30 minutters intervaller. Så har i lyst til en halv time i eksempelvis hal 1, og en halv time i hal 3 så kan det sagtens lade sig gøre.
Kan man booke andet end jeres FunPakker?
Ja, alle vores pakker er bare forslag til hvordan jeres arrangement kan se ud, og I kan sagtens kombinere jeres dag hos os lige som det passer jer.
Hvordan betaler vi?
I kan betale med betalingskort, kontant, Mobilpay eller med EAN nummer. Af hensyn til tyveri vil vi helst modtage elektroniske betalinger og undgå kontanter.
Skal vi betale depositum?
Nej, når man booker en tid hos os hæfter man ikke for noget før man er i gang. Finder i ud af at i ikke kan komme forbi alligevel vil vi meget gerne have det at vide så hurtigt som muligt på tlf: 28312101

Praktiske spørgsmål

Er der bad- og omklædningsmuligheder til os?
Ja, i Aalborg vi har omklædningsrum til både herre og damer, med fire brusere i hver omklædnings rum. Der kan til tider være mange, som skal i bad, derfor anbefaler vi, at I har god tålmodighed og pålægger ekstra tid. hvis I skal i bad herude.
Er jeres centre handicapvenlige?
Ja, vi har gode adgangsforhold og vi har også handicaptoilet.
Hvilken slags tøj skal vi have på?
Vi anbefaler træningstøj og flade indendørs sko, som man kan bevæge sig i. Men det er ikke et krav, og I kan godt gennemføre arrangementet i almindeligt tøj.

I Aalborg anbefaler vi i vinter halvåret en varm trøje, da der kan være koldt i de gamle fabrikshaller.
Hvor lang tid før skal vi komme?
Vi anbefaler, at I kommer senest 15 min. før jeres tid starter, så I kan få klædt om og klare betaling mv.
Må vi selv medbringe mad og drikke?
Alle drikkevarer skal købes ved os. Der vil dog være mulighed for at få kander med gratis vand, og vi holder også vores priser på et fornuftigt niveau.

Madvarer må altid gerne medbringes. Vi tilbyder dog også et stort udvalg af mad til arrangementet. og kan endda klare buffeter og selskabslokaler. Husk at mad i Aalborg skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.
Må vi være fulde når vi kommer?
I må gerne have fået et par øl, men må ikke være synligt beruset, da det af sikkerhedsmæssige årsager ikke er godt at lave fysiske aktiviteter, mens I er påvirket af alkohol.
Kan vi parkere ved FunCenter?
Ja, vi har gratis parkering - Det er muligt at parkere gratis på FunCenters P-plads som ligger omme bag vores center. Drej til højre efter vores udendørsområde og følg vejen helt om bag Leos Legeland.

Husk stadig at indstille p-skive, og indtaste din nummerplade i baren hvis du holder på vores P-plads.

Bemærk, at parkerer du lige foran centeret på parkeringspladsen, eller overfor FunCenter, er den første time gratis ved indstilling af p-skive. Efter første time er det ikke muligt at parkere længere, og du skal flytte din bil.

Derfor anbefaler vi altid du benytter FunCenters gratis parkeringspladser og ikke de tidsbegrænsede parkeringspladser som er forbeholdt vores naboer. 

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked