Events hos jer/ud af huset arrangementer

Vi har 30 aktiviteter vi kan tage ud af huset og skabe det fedeste events, hos jer!

Vores erfarne eventkoordinatorer arrangerer alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer. Kunne du tænke dig at lave en sjov og anderledes aktivitet til en dag med kollegaerne, ekstra underholdning til studiestarten, skolefesten eller noget helt tredje – og vil du gerne afholde det hjemme eller på arbejdspladsen?

Så er det FunCenter Aalborg du skal have fat i. Vi arrangerer forskellige sjove aktiveter til privatfester for erhverv og private – og det hele bliver arrangeret, så det bliver afholdt på en lokation af dit valg.

Priser på vores ud af huset events

Vores priser er oplyst som listepriser, eksklusive moms. Skal du bruge flere aktiviteter laver vi en samlet pris til dig, inkl. transport og afvikling.

Kontakt os og forhør om de mange muligheder og tidligere arrangementer vi har lavet med stor succes. Vi laver arrangementer til alle budgetter.

Vi har erfaring med forskellige typer af ud af huset arrangementer 

Vi har lavet mange forskellige typer af arrangementer og er eksperter på området. Vi har tidligere underholdt 400 mennesker til et personale arrangement i Kolding, lavet NERF-arrangementer i Nordkraft Aalborg for 200 glade børn og stået med Lokumsræs i Skive for 300 medarbejdere til deres årlige medarbejderdag.

Vores opgaver og løsninger er meget alsidige og vi har et bredt udvalg af aktiviteter. Vi sender altid vores eventinstruktører med ud, som sørger for højt humør, at I får en god oplevelse, og at sikkerheden er i top. Vi skræddersyr programmet i samspil med jer, så det passer lige til jeres behov!

Covid-19 og events ud af huset

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer for Covid-19, hvorfor der er flere aktiviteter, som ikke er mulige på nuværende tidspunkt. Men, vi har dog stadig rigtig mange sjove aktiveter, som vi kan tage med ud af huset og ud til jer, hvor vi stadig overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for at afholde en sjov event for dine kollegaer, familie eller venner hjemme i vante rammer.

Vælg mellem mange forskellige aktiviteter

 • Boksen – mobilt escape game
 • Piraten – mobilt escape game
 • Lokums ræs – kørende elektriske toiletter
 • Rodeotyr – klassisk populær aktivitet
 • Bubble soccer – fodbold på en ny måde
 • Human football table – hvor du selv er spilleren
 • Hamster bolde – sjov for store og små
 • FunAnimal race – de sjove mekaniske dyr
 • Lasergame – spilles både ude og inde
 • Skydebane – bue og pil, pusterør, luft gevær mv.
 • Paintball – vi har styr på alle tilladelserne
 • Promille Hockey – med de populære promille briller
 • Fodbold dart – stor oppustelig skive og velcro bolde
 • Bue skydnings battle – død bold med bue og pil
 • Sumobrydning – dragter til både børn og voksne
 • Kajak polo – kræver adgang til vand areal
 • Dobbelt sumo forhindrings bane – perfekt til teambuilding
 • FunRace – virtuel tilpasset skattejagt
 • Toobeez teambuilding – original aktivitet
 • Forhindringsbanen – også kaldet sumpen
 • Sudoku-stafet – perfekt til teambuilding
 • Slingshot Challenge – slangebøsse i stor udgave
 • Raften – sætter holdet på prøve
 • Firkant m. Kryds – samarbejdet i højsæde
 • Team tracks – bevæg jer som en enhed
 • Promille Fuglekast – opfundet i FunCenter
 • Fodbold bowling – med promille briller
 • Stige golf – kan kombineres med promille briller
 • FunBattle – med velcro vest og kaste bolde
 • Promille Høvdinge bold – i ny udgave
 • Promille fodbold – anderledes sjov
 • Balle bold – den klassiske fra skolegården
 • Lowriders – hurtige bevægelser og teamwork
 • Tovtrækning – klassisk aktivitet

Download vores Ud Af Huset katalog her!

Med vores UAH katalog, kan du hvor og når som helst tage et kig på det store udvalg af aktiviteter som vi har mulighed for at tage med ud til dig.

Læs mere her på siden om hver aktivitet og se priserne, eller tryk på billedet til venstre for at downloade kataloget.

Mobilt escape game: Piraten

Piraten er vores nyeste mobile ud af huset escape game. Piraten består af 5 kister med forskellige låse og koder. Det handler for jeres team om at løse de mange opgaver og gåder. Således I kommer frem til piratens store skat, hvilket er temaet i dette mobile escape game. Vores instruktør er klar til at give hints, hvis i sidder fast i en opgave eller gåde.

Er i en større gruppe kan vi på 15 minutter være klar til at tage en omgang mere med næste hold gæster. En ekstra omgang med Boksen koster 1.199 kr.

Vejledende startpris 2.999, – (op til 10 personer).
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

mobilt escape game aalborg

Mobilt escape game: Boksen

Boksen er et mobilt ud af huset escape game. Boksen passer perfekt som en aktiv pause til mødet, konferencen eller hjem i privaten. Boksen består af 15 gåder og puzzles, der sætter samarbejdet i fokus. En FunCenter instruktør er klar til at give hints, hvis teamet skulle kræve lidt hjælp på vejen.

Er I en større gruppe kan vi på 15 minutter være klar til at tage en omgang mere med næste hold gæster. En ekstra omgang med Boksen koster 1.599 kr.

Vi har mulighed for at medbringe en ekstra Boks – så ønsker I at dyste mod hinanden på tid eller er I en stor gruppe kan I booke en ekstra Boks inkl. instruktør for 1.599 kr.

Vejledende startpris 1.999, – (op til 6 personer).
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

mobilt escape room

FunRace

En af de allermest populære teambuilding aktiviteter. Omgivelserne bliver jeres medspiller i denne GPS-drevet tabletbaserede udgave af teambuilding. FunRace kombinerer fysisk aktivitet med samarbejde, kommunikation og fælles opgaveløsning, når I bevæger jer rundt i mindre teams med en tablet på en defineret, men ukendt rute i byen, naturen, eller andet sted som I bestemmer.

Opgaverne vil komme frem, når I er på det rigtige GPS-punkt. Ved hver opgave vil jeres team blive udfordret på jeres kreativitet, logik, almene viden og frie fantasi. Denne form for teambuilding er værdiskabende for jer, som søger en aktivitet, der på en sjov og aktiv måde styrker jeres tillid og relationer til hinanden på en spændende og sjov måde.

Vejledende startpris 6999, – (op til 25 personer, herefter 279, – pr. person).
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

ud af huset event med FunCenter

Rodeotyr

Vores Rodeotyr vil altid gerne en tur ud af stalden, og er klar til at være et super godt supplement til jeres firmaarrangement, studiestarts fest eller lign events.! Rodeotyr er en god aktivitet, som vi nemt kan opstille ude hos jer, og vi smider endda en super sjov og venlig instruktør med i pakken, som sikrer at I får en solid omgang underholdning.

Vi er fleksible og kreative og kan sammensætte et fedt program til jer – så vil I gerne se, hvem som kan sidde længst på vores Rodeotyr, eller skal der mere fokus på hvilket hold, som samlet er bedst, så er det også noget vi kan klare. Vi kan tilpasse hastighed og niveau, så det passer til lige præcis jeres ønsker og behov. Rodeotyren er altså et stærkt valg, hvis I ønsker en aktivitet, hvor alle har mulighed for at være med – dog kun én af gangen.

Vejledende startpris 4899, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Bubble Soccer

En fed aktivitet i FunCenter Aalborg, som også kan tages med ud til jer. I spiller fodbold, imens I har en stor boble omkring dig. Det gælder selvfølgelig om at vinde fodboldkampen, men i denne fodboldkamp er det tilladt at tackle hinanden lidt mere end det dommeren tillader på en fodboldbane.

Et perfekt valg, hvis der skal være fart over feltet og sved på panden. Vi har både store og små bubbles, hvilket vil sige, at børn fra 160 cm. også kan prøve kræfter med denne aktivitet. Denne aktivitet skal foregå på et åbent græsområde eller indendørs.

Vejledende startpris 3299, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Human Football Table

Forestil jer et stort bordfodbold bord, hvor I selv er spillere i stedet for de små figurer. Det er lige præcis, hvad denne aktivitet er. Med andre ord, menneske bordfodbold, hvor det selvfølgelig gælder om at score flere mål end modstanderholdet. Der er plads til 12 personer på banen og mindre kan selvfølgelig også lade sig gøre.

Du kan kun bevæge dig fra side til side, når du er enig med personen ved siden af dig om, hvilken vej I skal bevæge jer. En super sjov aktivitet, som bringer smilene frem på alles læber. I kan enten spille to hold mod hinanden eller også er vi i FunCenter eksperter i at lave en turnering med flere hold.

Vejledende startpris 4999, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Human Football Table i FunCenter Aalborg

Hamsterbolde

En sjov aktivitet, som sætter gang i ethvert socialt arrangement. Hamsterbolde er en kæmpe oppustelig bold, som du skal kravle, løbe eller slå kolbøtter indeni. Den person eller det hold som er hurtigst til at gennemføre en bane, vinder aktiviteten. Det kræver lidt balance og snilde, men heldigvis er bolden så stor og skøn at falde i, så hvis det skulle ske, så lander du ganske blødt.

Denne aktivitet er en oplevelse for både store og små – det eneste det handler om er, hvor stort et legebarn du selv er? Denne aktivitet skal foregå på et åbent græsområde eller indendørs.

Vejledende startpris 3999, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Fun Animal Race

Her skal vi finde ud af, hvem den bedste rytter er. Det er dog ikke en hest, der skal rides på, men derimod en mekanisk zebra, som altid elsker at komme ud og få en ridetur. I ræser enten imod hinanden 1 og 1 eller også rides der på tid igennem en bane.

Aktiviteten er nem at sætte op og det er nemt at lave en bane efter jeres smag og behov. Bonus er, at denne aktivitet både kan bruges til konkurrence, men samtidig også til et sjov og skævt indslag, som I ikke prøver hver dag.

Vejledende startpris 2599, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Lasergame

Lasergame er et kæmpe hit for alle aldre. Kunne I tænke jer en fed omgang Lasergame i jeres egen baghave, ude på virksomheden eller måske på legepladsen på institutionen? Vores system er intuitivt nemt at forstå, så alle kan være med. Dog anbefaler vi, at børn er fra 6 år og op for at kunne forstå spillets regler og konceptet.

Vi har erfaring med at skabe fed krigsstemning uanset om det er i et skovområde, klitplantage, biblioteker eller i et kontormiljø. Lasergame er for alle og kan spilles stort set alle steder – og vi kommer gerne ud til jer og arrangerer en fed omgang action! Vi kommer ud til jer med alt udstyret og en super sej instruktør til instruks og sjov og ballade.

Vejledende startpris 4299, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Skydebane aktiviteter

Våbnene fra Skydebanen i FunCenter Aalborg er transportable og kan derfor også komme ud til jer. Luftgevær, luftpistol, bue og pil og til sidst pusterør er alle skydevåben, som I kan få glæde af til et socialt arrangement. Sikkerheden er i top under hele arrangement og der vil altid være en eventinstruktør til stede under disse aktiviteter.

Så hvis I tænker på at lave lidt konkurrence med skydevåben, så er det denne aktivitet. FunCenter kommer med alt udstyret og hvad der skal skydes efter. Det eneste I skal tænke på er, at finde jeres indre skarpskytte frem til konkurrencerne. Denne aktivitet skal foregå udendørs.

Vejledende startpris 3699, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

skydebane

Promille spil

Vi har flere forskellige spiltyper, som involverer promillebriller – her kan I vælge imellem Promille Hockey, Promille Høvdingebold eller Promille Fodbold. Fælles for dem alle er, at det er gode aktiviteter med fokus på teambuilding, men også aktiviteter, hvor der typisk er fart på, og I kommer til at få varmen.

Vi har stor erfaring med at tilbyde aktiviteter med promillebriller, når vi har været ude af huset – uanset om det er i fælleslokalet på den lokale kro, eller om det er udenfor på et grønt areal, så finder vi sammen en god løsning, som sikrer jer en super sjov oplevelse.

Jeres faciliteter kan være afgørende for, hvordan vi opstiller aktiviteterne – vi vil dog sikre os, at det er ansvarligt for jer, og at det selvfølgelig bliver super sjovt! Fang vores Eventkoordinator og tal om mulighederne for at sammensætte et fedt indslag til jeres næste arrangement.

Vejledende startpris 2499, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Fodbold Dart

Fodbold Dart har taget Danmark med storm og ligesom vi tilbyder denne aktivitet i FunCenter Aalborg, har I nu også muligheden for at prøve kræfter med denne aktivitet hos jer. Dartskiven er 2×2 meter og vi står selvfølgelig klar med kyndig instruks, bolde og styr på stillingen blandt holdene.

Dartskiven kræver, at I har et indendørs lokale, der kan benyttes og gerne med en 4-5 meters afstand til skiven, så der er plads til at skyde. En fed aktivitet som passer til alle aldersgrupper!

Vejledende startpris: 2499, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Lokumsræs

Mangler I et sjovt indslag til jeres arrangement, hvor der gerne må være lidt fart over feltet, så er lokumsræs det oplagte valg – vi garanterer, at det er SKIDE skægt.

Her kan der både dystes i at køre om kap, men der er også mulighed for tidskørsel – det er ikke nødvendigvis en fordel, at I har mange år og timers erfaring med at sidde på potten.

Vores lokummer er helt sikkert sjovere end dem I har derhjemme – de er udstyret med en motor, så de via et håndtag kan køre. Ét af de helt store hit i FunCenter Aalborg, som nemt kan tages med ud af huset.

Vejledende startpris 2499, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

eventhaller

Bueskydnings Battle

En sjov og action præget aktivitet, som kan spilles indendørs og udenfor. Bueskydnings Battle går ud på at eliminere modstanderholdet med bue og pil. Pilene har skumgummi i enden af pilen, hvorfor alle kan deltage i denne aktivitet. Sikkerheden er i top, og derfor bliver der også udleveret paintball-masker til jer.

Aktiviteten anbefales fra 12 år og op, da de helt unge mennesker kan have svært ved at spænde buen op. En aktivitet som får pulsen op og finder den indre Robin Hood frem i jer, når det gælder om at skyde hinanden.

Vejledende startpris 2499, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Buebattle i Eventhal 1

Sumobrydning

Sumobrydning er oprindeligt en blanding af religion og sport. Vores udgave er sumobrydning er en blanding af sport og at have det sjovt.

Dragterne er sjove at se på og så er de dejligt bløde, så hvis du ender med at ligge nederst, så lander du blødt. Så hvis I gerne vil have en aktivitet ud, som med det samme indbyder til sjov og ballade med mange gode grin, så skal I have sumobrydning ud, som en del af jeres arrangement. Sikkerheden er altid i top, da vi sender en eventinstruktør med ud, som sikrer sig, at aktiviteten forløber efter sikkerhedsreglerne.

Vejledende startpris 2499, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Promille Fuglekast

Det eneste sted i Aalborg, hvor du kan prøve denne aktivitet er selvfølgelig ude ved os i FunCenter Aalborg. Nu er den også kommet på vores katalog over aktiviteter, vi kan tage med ud til jer! Promille Fuglekast er skideskægt og indeholder vores promillebriller. I skal samarbejde om at gribe flest flyvende fugle.

En person sidder på en stol og kaster fugle afsted med en grydeske. Én person står i en pose og skal gribe de flyvende fugle, én person samler fuglene som ikke bliver grebet tilbage til person, der kaster og til sidst er der en person, som guider person, der kaster fuglene afsted. Holdet der har grebet flest fugle i deres pose vinder.

Det er et syn for guder, når denne aktivitet er i gang og her kan vi snakke om høj evne af koordinering og kommunikation på en fantastisk sjov måde. Denne aktivitet kan personer i alle aldre deltage i og med promille fuglekast er I sikre på, at I har valgt en succes til et socialt arrangement.

Vejledende startpris 2299, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Promille Fuglekast hos FunCenter i Eventhal 3

FunBattle

CS Go og E-sport stormer frem og FunBattle deler flere fællestræk med disse computerspil. Det er en super sjov aktivitet, hvor to hold dyster mod hinanden. Hver spiller får udleveret en velcrovest og skjold. Det gælder om at eliminere modstanderholdet ved at ramme modstanderen med et velcrobold på velcrovesten.

Der kan spilles flere forskellige spil med tråde til computerspil som CS Go. Denne aktivitet kobler fysisk bevægelse med strategi og action, hvor I kan være med til at bestemme banen. Denne aktivitet kan både spilles indendørs i et kontormiljø, klasseværelse, idrætshal eller på udendørs områder. En populær aktivitet der passer til personer i alle aldre og hvor vestene både passer til voksne og børn.

Vejledende startpris 2199, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

aktiviteter til events

Ballebold

Ballebold er en aktivitet, hvor I kan komme hinanden ved på lovlig vis. I vil blive iført velcrodragter, hvor I skal gribe bolden enten på velcro-stykket på brystet eller på numsen. Det gælder selvfølgelig om at høste så mange point som muligt og det gøres ved at gribe bolden enten med brystet eller numsen i en af scoringszonerne.

En super sjov aktivitet, som vil bringe lidt sved frem på panden og samtidig også ryste jer sammen med, at I får lov til at mosle lidt med hinanden. Denne aktivitet kan både spilles indenfor og udendørs.

Vejledende startpris 2299, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Ballebold i Eventhal 1

Team Tracks

En teambuilding aktivitet, som kræver samarbejde, god kommunikation og koordination. Dyst mod hinanden eller mod uret og se, hvor hurtigt I kan gennemføre en bane. Team Tracks er en aktivitet, som henvender sig til alle aldre, hvor I skal danne en larve og få sat den i femte gear, så I kommer gennem banen før jeres modstander.

Vejledende startpris 2499, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

LowRiders

LowRiders er lidt som navnet fortæller, en aktivitet, hvor du skal finde din køreevner frem. Denne aktivitet er legebørn i alle aldre. LowRiders kræver hverken benzin, diesel eller strøm. Du styrer helt automatisk farten ved hjælp af din overkrop og ben. Her kommer din koordinationsevne på prøve og får at vinde ræset over din modstander på en super sjov racerbane.

Hvis der skal lidt mere glasur på kransekagen, så kan LowRiders også bruges som en teambuilding aktivitet med et sæt promillebriller. Denne aktivitet kan foregå overalt, så vent ikke med at booke denne sjov og anderledes aktivitet til et racerløb.

Vejledende startpris 2299, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Lowriders med promillebriller i Eventhal 4

Fodbold Bowling

Fodbold Bowling er en kombination mellem fodbold og bowling, som navnet fortæller. Her skal I enten som hold eller individuelt “fodboldbowle” om at vælte flest bowlingkegler. Fodbold Bowling er dog ikke kun Fodbold Bowling i sig selv, når FunCenter er indblandet. Vi skruer nemlig op for promillen ved at give jer et par promillebriller på.

Dermed krydres denne i forvejen sjove aktivitet til en utrolig sjov aktivitet, da I vil komme til at grine af og med hinanden, når der bliver lavet en ordentlig skævert eller hvis der er én, som rammer helt viden siden af bolden. En sjov aktivitet der passer til alle aldre og kan laves, hvor som helst og når som helst!

Vejledende startpris 2299, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Fodbold Bowling i Eventhal 4

Stigegolf

Det perfekte hyggespil, som alle kan deltage i. Vi krydrer stigegolf med et sæt promillebriller. Det gælder om at kaste golfkugler efter en stige og få dem til at hænge fast. En aktivitet som lyder til at ligge lige til højrebenet, men den kan bestemt være sjov og udfordrende. En aktivitet alle aldre kan deltage i og vinde i, da promillebrillerne får det hele til at gå bananas.

Denne aktivitet kan laves med en drikkevare i den anden hånd og får derfor også titlen som den ultimative hygge-aktivitet, der kan tages med ud af huset.

Vejledende startpris 1799, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Stigeolf i Eventhal 2 hos FunCenter i Aalborg

Paintball

Et paintballarrangement på privat grund fyldt med hæsblæsende action. Vi har netop åbnet op for denne aktivitet ud af huset. I kommer ikke til at opleve mere action end med denne aktivitet med et hæsblæsende setup. Vi medbringer alt udstyr fra vores fede FT-12 tippmann våben, VForce Vantage professionelle paintball masker, SWAT-hood til at dække øre og hals og til sidst en camouflage eller sort kedeldragt.

I vil komme til at spille flere forskellige spil setup som Team Deathmatch, Capture The Flag, Storm The Base og Kaninjagt. I er selvfølgelig også meget velkomne til at finde på jeres eget spil, så længe det ikke er alle mod eventinstruktøren. Sikkerheden vil altid være i top og I vil blive kyndigt vejledt gennem aktiviteten af vores veluddannet eventinstruktør.

De danske lovkrav med aldersgrænse for paintball er 16 år med forældre underskrift og efter 18 år, så er det op til dig selv, om du vil deltage i denne super fede aktivitet.

Vejledende startpris 8299, –
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

 

Paintball krig

FunCenter Outdoor

Som med mange af FunCenters andre aktiviteter er det også muligt at tage alle FunCenter Outdoors aktiviteter med ud af huset. Så har du en super fed lokation, hvor I godt kunne tænke jer nogle van(d)vittigt sjove og gode timer sammen er Kajakpolo, en oplagt mulighed.

Har du adgang til en sø, et lukket bassin, en svømmehal eller lignende, kommer vi ud med vores kajak poloog afvikler et super fedt event, og du er selvfølgelig med i planlægningen så vi får lavet et arrangement, der passer lige præcis til jeres deltagere.

Prisen afhænger af transport, varighed af arrangementet og hvilket setup der vælges. Vi skræddersyr hvert enkelt arrangementet efter jeres ønsker.

Har det interesse, kan du fange os på info@funcenter.dk, eller på tlf: 28 31 21 01, og høre mere – vi sidder klar til at hjælpe og guide jer til det fedeste arrangement på vandet!

Se mere om kajakpolo her.

Toobeez Teambuilding

Toobeez består af rør i flere forskellige længder og farver. Rørene er et konstruktionslegetøj, som skal sættes sammen for at danne en transportkæde, hvor flere kugler skal transporteres fra A til B. Denne aktivitet er rigtig god til at sætte fokus på “at ro i samme retning” krydret med det sjove element.

Udover samarbejdet er TooBeez også en konkurrence, hvor I skal vinde over det andet team. Men hvis dit hold ikke vinder, så har I stadigvæk samarbejdet og arbejdet med jeres relationer, hvorfor det er en win-win situation.

Vejledende startpris 2299, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Forhindringsbanen

Teamet får til opgave at komme gennem en forhindringsbane. Teamet får udleveret en plade med to-fire huller i og tilhørende otte snore. Teamet skal fragte bolde fra A til B gennem forhindringsbanen. Teamet som kommer flest gange gennem forhindringsbanen, vinder konkurrencen.

Aktiviteten sætter krav til en god strategi, en høj grad af kommunikation og koordinering på højt plan. En spændende teambuilding aktivitet, som vil bringe jeres relationer tættere sammen i forhold til fælles opgaveløsning, da hele teamet skal bidrage for at lykkes i denne aktivitet.

Vejledende startpris 2299, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Billede mangler

Sudoku-stafet

Teamet får til opgave at løse en suduko. Her kombineres hjernegymnastik, logisk tænkning, kommunikation og samarbejde. De får udleveret et blankt suduko-ark. Teammedlemmet må løbe eller gå derop, vende et af de 9 suduko-felter og forsøge at huske tallene. Personen må ikke sige noget til teamet, før personen er tilbage ved teamet igen.

Teamet må kontrollere suduko-felterne så mange gange, som de har lyst til. Det team som løser opgave på den hurtigste tid vinder. En sjov og udfordrende teambuilding aktivitet, som gør jer mere bevidste om jeres relationer til hinanden.

Vejledende startpris 2299, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Teambuilding, Samarbejdsøvelser og sjove oplevelser

Slingshot Challenge

Teamet får udleveret en slingshot, som man skal være tre personer til at afskyde. En slingshot er med andre ord en kæmpestor slangebøsse. Længere nede står to andre fra teamet og skal gribe det flyvende skyts. Teamet får point efter, hvor mange skyts der bliver grebet.

Teamet skal ved hvert skud rotere, så det ikke er de samme tre, som skyder hver gang, for at tvinge en kommunikation ind i teamet, når der skal affyres og gribes. En sjov og actionpræget teambuilding aktivitet, som kombinerer spænding og præcision med samarbejde og kommunikation

Vejledende startpris 2299, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

Billede mangler

Raften

Teamet får til opgave at fragte så meget vand fra A til B. Teamet får udleveret en rafte, som de skal bruge til at fragte så meget vand afsted. Her vil I opleve, at det kan være en god idé “at snakke samme sprog” og koordinere fælles beslutninger ellers vil det andet hold vinde over jer. En sjov teambuilding aktivitet, som gør det hele lidt mere spændende, når der er vand med.

Vejledende startpris 2299, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

 

Kan i sammen finde de rigtige løsninger til vores samarbejdsøvelser?

Firkant m. Kryds

Teamet får udleveret en masse forskellige slags reb i forskellige længder. Opgaven er simpel – de skal lave på jorden den største mulige firkant med det størst mulige kryds inde i firkanten. Alle på teamet bliver blindfolded. I må gerne snakke sammen undervejs. Hvis et teammedlem får udleveret en genstand i hånden, må personen ikke tale og lave lyde med stemmen før genstanden er taget fra personen igen.

Super sjov og spændende teambuilding aktivitet, som indbyder til kommunikation og samarbejde. Måske endda frustrerende for dem, som plejer at snakke meget, hvis de får udleveret genstanden.

Vejledende startpris 2299, – Opnå rabat ved booking af flere aktiviteter.
Prisen er eksklusive moms og inklusive 25km transport.

 

Kommunikation og samarbejde er vigtigt til vores Teambuilding arrangementer

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked