Events ud af huset - Lad FunCenter arrangere sjove aktiviteter

Events hos jer/ud af huset arrangementer

FunCenters erfarne Eventkoordinator laver alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer.

FunCenter arrangerer også Ud af Huset arrangementer! Kunne I tænke jer en sjov dag med kollegaerne til firmafesten, lidt ekstra spas til jeres studiestart fest eller noget helt tredje? Vi arrangerer alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer til erhverv og private. Næsten alle aktiviteter vi har i FunCenter, kan vi tage med ud til dig!

Vi laver mange forskellige typer arrangementer og har bl.a. tidligere underholdt 400 mennesker til personalearrangement i Kolding, lavet NERF arrangementer i Nordkraft for 200 glade børn og stået med Lokumsræs i Skive for 300 medarbejdere til deres årlige medarbejderdag, så vores opgaver og løsninger er meget alsidige.

 

UD AF HUSET PAKKER

Nedenstående pakker og priser er vejledende og kan variere i pris afhængigt af deltagerantal og kørte kilometer. Samtidigt er det også muligt at skræddersy arrangementet lige efter jeres ønsker, og eventuelt kombinere med flere aktiviteter og ekstra tid. Er I i tvivl så kontakt gerne vores Eventkoordinator og hør mere, vi er altid klar på en udfordring.

UAH Pakke 1

Kørsel og opsætning 25 km kørsel inkluderet i alt - derefter 4 kr. pr. km.
Lasergame (2 timer) Op til 26 spillere på samme tid - enten inde eller ude
Kåring af vinderhold Vi tager også gerne et fællesbillede
4.300 kr. samlet pris ex. moms

UAH Pakke 2

Kørsel og opsætning 25 km kørsel inkluderet i alt - derefter 4 kr. pr. km.
Rodeotyr (2 timer) Perfekt underholdning uanset alder
Kåring af vinder Vi tager også gerne et fællesbillede
4.900 kr. samlet pris ex. moms

UAH Pakke 3

Kørsel og opsætning 25 km kørsel inkluderet i alt - derefter 4 kr. pr. km.
Promille spil (2 timer) Vælg ml. hockey, fodbold og høvdingebold
Kåring af vinderhold Vi tager også gerne et fællesbillede
2.499 kr. samlet pris ex. moms

FANG VORES EVENTKOORDINATOR PÅ TLF: 28 31 21 01 OG HØR MERE!

Lasergame – Ud Af Huset

Lasergame er et kæmpe hit til institutioner og klubber. Kunne i tænke jer en fed omgang Lasergame i jeres egen baghave eller måske på legepladsen på institutionen? Vores system taler dansk, så alle kan være med, dog anbefaler vi at børn er fra 6 år og op for at kunne forstå spillets regler og konceptet.

Vi har erfaring med at skabe fed krigsstemning uanset om det er i et skovområde, klitplantage, biblioteker eller i et kontormiljø. Lasergame er for alle aldre og kan spilles stort set alle steder – og vi kommer gerne ud til jer og arrangere en fed omgang action!

Vi kommer ud til jer med alt udstyret og en super sej instruktør til instruks og sjov og ballade.

Lasergame Ud af Huset Arrangement

Rodeotyr – Ud Af Huset

Vores Rodeotyr vil altid gerne en tur ud af stalden, og er klar til at være et super godt supplement til jeres firmaarrangement! Rodeotyr er en god aktivitet som vi nemt kan opstille ude hos jer, og vi smider endda en super sjov og venlig instruktør med i pakken, som sikrer at I får en solid omgang underholdning.

Vi er fleksible og kreative og kan sammensætte et fedt program til jer – vil I gerne se hvem som kan sidde længst på vores Rodeotyr, eller skal der mere fokus på hvilket hold som samlet er bedst, så er det også noget vi kan klare.

Vi kan tilpasse hastighed og niveau, så det passer til lige præcis jeres ønsker og behov. Rodeotyren er altså et stærkt valg hvis I ønsker en aktivitet, hvor alle har mulighed for at være med – dog kun én af gangen.

Rodeotyr Ud af Huset Arrangement

Promille spil – Ud Af Huset

Vi har flere forskellige spiltyper som involverer promille briller – her kan I vælge mellem Promille Hockey, Promille Høvdingebold eller Promille Fodbold. Fælles for dem alle er, at det er gode aktiviteter med fokus på teambuilding, men også aktiviteter hvor der typisk er fart på og I kommer til at få varmen.

Vi har stor erfaring med at tilbyde aktiviteter med promillebriller når vi har været ude af huset – uanset om det er i fælleslokalet på den lokale kro, eller om det er udenfor på et grønt areal, så finder vi sammen en god løsning, som sikrer jer en super sjov oplevelse.

Jeres faciliteter kan være afgørende for hvordan vi opstiller aktiviteterne – vi vil dog sikre os at det er ansvarligt for jer, og at det selvfølgelig bliver super sjovt! Fang vores Eventkoordinator og tal om mulighederne for, at sammensætte et fedt indslag til jeres næste arrangement.

Promille Hockey Ud af Huset Arrangement

Fodbold Dart – Ud Af Huset

Fodbold Dart har taget Danmark med storm, og ligesom vi tilbyder denne aktivitet både i FunCenter Aalborg og Hjørring har du nu også muligheden for at prøve kræfter med denne aktivitet hos jer.

Dartskiven er 2×2 meter, og vi står selvfølgelig klar med kyndig instruks, bolde og styr på stillingen blandt holdene.

En fed aktivitet som passer til alle aldersgrupper!

Dartskiven kræver at i har et indendørs lokale der kan benyttes, og gerne med en 4-5 meters afstand til skiven så der er plads til at skyde.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked