FunCenter Hjørring - Eventhal - Aktiviteter for børn og voksne

Eventhal i Hjørring

Sjove aktiviteter for både børn og voksne. I Eventhallen vil en FunCenter instruktør være til stede til at guide jer rundt og sørge for, at humøret er i top. Husk at booke tid inden ankomst.

FunCenter Hjørring har den fedeste Eventhal med 15 forskellige aktiviteter, en instruktør lægger et superfedt kampprogram ud fra de aktiviteter, I gerne vil prøve. I bliver delt i to, fire eller seks hold, alt efter hvor mange deltagere I er. Der er ikke andre gæster i hallen, når den er booket til jer.

Aktiviteter i Eventhallen:

 • Human Football table
 • Rodeotyr
 • Sumobrydning
 • Promille hockey
 • Fun Animal race
 • Promille Fuglekast
 • Promille Fodbold
 • Promille Høvdingebold
 • Toobeez teambuilding
 • Skistafet
 • Tovtrækning
 • Stigegolf
 • Fodbold Bowling
 • FunBattle
 • Fodbold Dart
Der holdes godt fast i rodeotyren hos FunCenter Hjørring Promille Hockey hos FunCenter Hjørring Friske drenge på besøg i FunCenter Hjørrings Eventhal Promillehockey i Eventhallen i Hjørring

Eventhal Priser

Prisen er pr. person - I betaler for min. 6 personer.
Eventhal 30 min. 99 kr.
Eventhal 60 min. 149 kr.
Eventhal 90 min. 199 kr.
Eventhal 120 min. 249 kr.
Eventhal 150 min. 299 kr.
Eventhal 180 min. 349 kr.
Når I booker Eventhallen, har I den alene med en af vores dygtige instruktører. I kan frit vælge blandt aktiviteterne, og I kan cirka nå 3 aktiviteter pr. time.

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. Skydebane Vælg ca. 3 våben
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
149 kr. Pris pr. person

TILKØB TIL FUNPAKKERNE

Der er flere muligheder for tilkøb. Se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
30 min. ekstra i Eventhal 50 kr. pr. mand
Legeland, Minigolf, Arkadehal 89 kr. / 29 kr. barn / voksen pr. mand
Madmuligheder fra 20 kr. og op Se menupunktet pris øverst for mere info
Er I en større gruppe, der ønsker mad, vil vi gerne have jeres bestilling inden ankomst for at mindske ventetiden.

Human Football table

Ti personer er på banen af gangen på vores Human Football Table, også kaldet mega bordfodbold eller menneskefodbold. En super populær aktivitet til både de små og de store. En holdaktivitet, hvor det handler om at snakke sammen om, hvilken side I skal gå til – for ellers kommer I ingen vegne.

Human Football Table er super alsidigt, og alle kan være med. Derfor er det velegnet til polterabender, firmaarrangementer og sågar børnefødselsdage.

Promille høvdingebold

Det helt klassiske hit – høvdingebold, men krydret med FunCenters vanvittige regelsæt og selvfølgelig de sjove promillebriller. Brillerne gør det svært at ramme modstanderen og gribe bolden. Et sikkert hit for både børn og voksne.

Høvdingebold med promillebriller i Eventhal 1

Promillehockey

Sjov og underholdende aktivitet, hvor du spiller hockey med promillebriller, der gør det svært at afstandsbedømme. Hockeystavene er lavet af skum, således du ikke kommer til at skade dig selv eller dine venner, kollegaer eller familie, når du ikke kan ramme bolden.

Promillebrillerne har en styrke med en promille på 0,5. På trods af den lidt høje promille kan Promille hockey spilles af alle uanset alder.

Aktiviteten er derfor et perfekt indslag til alle typer arrangementer, og hvad enten der er tale om en børnefødselsdag, en polterabend eller en familietur er vi sikre på, at Promille hockey er et sikkert hit.

Rodeotyr

Rodeotyren kan indstilles med forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med både børn og voksne. Hver deltager får noteret sin bedste tid, og tiden lægger vi til holdets samlede tid. Det hold, der sammenlagt har siddet længst tid på rodeotyren, har vundet aktiviteten.

Den klassiske rodeotyr har i mange år været populær til mange arrangementtyper og er stadig et stort hit til både herreturen, tøsehygge og firmaarrangementerne.

Sumobrydning

Iført de store sumodragter, dyster I mod hinanden to og to. Vi har 20 kg. dragter til de voksne og 15 kg dragter til børnene. Vælger du at tage de store megaboksehandsker på, bliver det endnu sjovere, så bliver dysten til en sumbryder boksekamp.

En velkendt aktivitet som mange gæster booker igen ved deres næste besøg hos FunCenter.

Fun Animal race

Fun Animals er sjove plysdyr, som I kører om kap på. Det kræver ingen strøm eller benzin, men dyrene går frem af, når du træder op og ned i pedalerne.

To dyr kører på samme tid på vores bane lavet af kegler. En supersjov aktivitet, som også får tilskuerne til at grine højlydt. Det kræver en lidt speciel motorik at få dyrene til at makke ret.

Understellet kan indstilles således både børn og voksne kan dyste i denne alternative aktivitet.

Promille Fuglekast

Fuglekast er en FunCenter specialitet. Vi har selv opfundet denne fantastiske teambuildingøvelse, hvor en del af holdet sidder på stole og kaster bamser (fugle) bag om ryggen, hvor resten af holdet hopper rundt med promillebriller på, og forsøger at fange de flyvende fugle.

En nærmest umulig opgave, når de ikke kan afstandsbedømme på grund af promillebrillerne. Heldigvis er der også en Fulgesamler, der styrer holdet med en lavere promille end fuglegriberne. En must try i FunCenter. Aktiviteten kan alle være med til, både børn og voksne.

Promille Fuglekast i Eventhal 3 hos FunCenter

Toobeez teambuilding

Toobeez er et perfekt teambuildingværktøj. Med de såkaldte Toobeezrør skal I transportere bolde fra en kurv til en anden, men det er sværere end det ser ud.

Flere forskellige strategier er en mulighed, men vinderen er altid det hold, som formår at samarbejde under pres.

Toobeez i Eventhal 3 hos FunCenter Aalborg

Skistafet

Skistafet, også kaldet team tracks eller Big Foot race, går ud på at holdet bevæger sig i takt og kommer rundt på en bane. En hylesjov aktivitet, som alle kan være med til – hvis de kan kende forskel på højre og venstre.

Der kan være op til fem på hver skisæt, men er I mindre, kan I også sagtens prøve denne sjove aktivitet. Perfekt til firmaets teambuildingtur eller en sjov børnefødselsdag.

Den sjove skistafet hos FunCenter i Eventhal 4

Tovtrækning

En aktivitet som trækker i folk, elementært og simpelt, men utrolig undervurderet aktivitet, hvor styrkeforholdet mellem holdene kommer til udtryk.

Kan bruges til alle former for arrangementer, og er et hit til både børnefødselsdagen, firmaarrangementet og polterabend.

Tovtrækning i Eventhal 3 hos FunCenter

Fodbold Bowling

Så skal der tages kegler i FunCenter! Vi stiller op til en hammersjov omgang Fodbold Bowling, som helt uventet for de fleste, består af en blanding af fodbold OG, hold nu fast, bowling!

Der stilles kegler op, som man ser det i en bowlinghal, hvorefter de skal væltes med en fodbold. Der gives point alt efter, hvor mange kegler man vælter, og en vaskeægte strike belønnes selvfølgelig med ekstra point. Det gælder så for dit hold om at få samlet flere point sammen end modstanderholdet. For at det ikke skal være alt for nemt eller svært, tilpasser vi afstanden til keglerne, alt efter gode I er til at fodbold bowle, mens I “fulde”.

Fodbold Bowling i Eventhal 4

Stigegolf

Opfundet i Mexico, men har fundet vej hele vejen til FunCenters Eventhal. Supersjov aktivitet hvor alle kan være med. Denne aktivitet er ikke så fysisk som mange af de andre aktiviteter i FunCenter.

Kast kuglerne med snorene på stigen. Hænger de fast får du et, to eller tre point til dit hold.

Krydres ofte med en omgang promillebriller, der gør det svært at afstandsbedømme. Stort hit, især blandt det lidt ældre publikum i FunCenter.

Stigegolf i Eventhal 3 hos FunCenter Aalborg

FunBattle

FunBattle er en anderledes og supersjov samarbejdsøvelse med god mulighed for at få trænet jeres teamsamarbejde, men også en aktivitet som kan give jer sved på panden. FunBattle er en aktivitet, hvor I har velcroveste på og kaster bløde bolde efter hinanden, hvis bolden sidder fast på en modstander, er modstanderen ude af spillet. Det hold som først får elimineret modstanderholdet, har vundet spillet.

Denne aktivitet er rigtig populær, da FunBattle sikrer, at alle deltager på samme tid, og at I dermed får skabt nogle sjove oplevelser sammen, som I sammen kan grine af bagefter. Vestene passer både til børn og voksne, ligesom det er muligt at kombinere holdene, så både børn og voksne kan være med på samme tid.

FunBattle i vores Eventhal hos FunCenter Hjørring

Fodbold Dart

Vil du gerne prøve en anderledes aktivitet, så har vi i FunCenter rigtig mange muligheder. Fodbold Dart er det sjove alternative til almindelig dart. Vores Fodbold Dart er nemlig en kæmpe dartplade, som vi har hængt op på væggen, hvor du så skal sparke med bolde efter dartskiven. Du er selvfølgelig også velkommen til at spille Håndbold Dart, hvis du er mere til at kaste end at sparke.

Vores dartskive og bolde er lavet af velcro, hvilket gør, at bolden sidder fast på pladen – medmindre du rammer forbi! Fodbold Dart er det perfekte valg, uanset hvilken type arrangement du afholder, og et sjovt alternativ uanset om I er få eller mange personer.

FunCenters instruktører er selvfølgelig 100-meter mester i instruktion og regler, ligesom vi altid kan tilpasse aktiviteten til niveauet.

Promille fodbold

Fodbold med et twist. Promillebrillerne gør det svært at ramme bolden. Mest af alt kommer I til dø af grin, fordi I ikke kan ramme bolden med de sjove briller på. En promille på 0,5 gør fodbold til en ny oplevelse for alle aldre.

Promille Fodbold i eventhal 1 hos FunCenter i Aalborg

Praktisk information

 • Mød op 15 min. før din tid starter, så du kan få klædt om og være klar til ballade.
 • Aktiviteter hos FunCenter er på eget ansvar.
 • Sikkerhedsreglerne for hver enkelt aktivitet vil blive gennemgået, inden vi går i gang.
 • Det er ikke lovligt at være synligt beruset, når vi skal dyste i vores aktiviteter.
 • En weltklasse instruktør er altid tilstede og kan hjælpe, hvis du har spørgsmål, eller har brug for en go’ krammer eller en lammer.

 

 • Det er en god ide at have tøj på, som du kan bevæge dig i. Det er eksempelvis træningstøj og flade sko/løbesko, men du kan gennemføre aktiviteterne i alm. tøj
 • Vi anbefaler, du har indendørs sko på eller strømpefødder.
 • Vi kan booke et gratis bord i vores cafeområde.
 • Øl og sodavand skal købes i vores bar.
 • Mad skal bestilles senest 3 dage før jeres arrangement.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked