Legeland, Arkadehal og minigolf - FunCenter Hjørring

Legeland, Minigolf og Arkadehal

Når du har betalt entre, har du adgang til det store Legeland, Arkadehallen og vores udendørs minigolfanlæg.

Perfekt til en tur med vennerne, her er noget for både børn og voksne. Velegnet til familie-komsammen, børnefødselsdage eller lignende arrangementer, hvor der skal være aktiviteter for alle aldre. Når I har betalt, kan I være her hele dagen.

Åbningstider

Fredag, lørdag og søndag åbent kl. 10:00-18:00.Vi har også åben hele ugen i skoleferier og på helligdage. Har vi ikke åbent den dag, I gerne vil på besøg, kan vi åbne centret op, hvis I er en større gruppe.

Den nye FunCenter facade i Hjørring Sjov i vores store legeland legeland i FunCenter Hjørring

Legeland, Arkadehal og Minigolf

Prisen er pr. person
Børn fra 2-14 år 89 kr.
Voksne fra 15 år med aktivitetsarmbånd 29 kr.
Voksne fra 15 år uden aktivitetsarmbånd 0 kr.
Bemærk, vi har ekstra åbent i skolernes ferier og på helligdage

Legeland

I vores store Legeland i Hjørring har vi et tre-etagers lege- og klatretårn, rutsjebaner, hoppeborge, klatrevæg, boldkanoner og meget andet.

Til de mindste er der et specielt afskærmet område integreret i legetårnet. Forældrene kan sidde i de bløde sofaer og samtidig have godt udsyn over legeområdet. Børnene kan få mange timer til at gå i legelandet med de mange forskellige aktiviteter.

Legelandet bliver ofte brugt til børnefødselsdage, hvor vi kan booke et bord til jer, som I kan have under hele arrangementet. Vi kan dække et fødselsdagsbord og servere lækre menuer til børnefødselsdagen, eller I kan selv tage service og mad med. Drikkevarer skal købes hos FunCenter.

legeland i FunCenter Hjørring

Arkadehal

I vores retro Arkadehal har vi en masse sjove arkademaskiner. Nogle af spillene er, hvor I skal være to personer for at spille, andre spiller du alene. Her er spil både til børn og voksne. Vi har dekoreret væggene med sjove figurer fra spillene for at skabe en hyggelig stemning i vores Arkadehal.

I vores Arkadehal har vi bl.a. Revolution X, Suzuka Hours, Point Blank, Cruis’n USA, Time Crises, Harly Davidson, Hydro Thunder, Touring cars, Tekken 3, Prop cycle og Alpine ski.

Se, om du kan slå din highscore i dit ynglingsspil, eller udfordr en af FunCenters eventinstruktører i en omgang Airhockey.

Arkadehallen bliver ofte brugt i forbindelse med børnefødselsdage, dates, polterabender, firmaarrangementer og af gæster, som booker vores møde- og selskabslokale.

Retro Arkademaskiner i FunCenter Hjørring

Minigolf

På vores store udendørs 12-hullers adventure minigolfbane har du mulighed for at dyste mod vennerne, kollegaerne eller familien i en sjov omgang minigolf. Vores bane er flot anlagt med vandløb og sjove detaljer, der giver forskellige sværhedsgrader.

På banen har vi musik og lys, således I også kan spille, selvom mørket falder på. Minigolfbanen er også åben i vinterhalvåret, men man kan dog ikke spille, når der er sne på banen. I cafeområdet kan I købe sjove metaljer til 10 kr. stykket til vinderen af dagens minigolftunering.

En del af vores gæster bruger Minigolfbanen til at få strukket benene efter at have booket vores mødelokale til et firmaarrangement eller i forbindelse med børne- eller familiefødselsdagen.

Der spilles minigolf hos FunCenter Hjørring

Årskort til FunCenter Hjørring

Årskort er gældende til Legeland, Arkadehal og Minigolf et år frem fra købsdatoen.
Børn 2-14 år 499 kr.
Voksne +14 år 299 kr.
Årskortet kan bruges, lige så tit man har lyst i FunCenter Hjørrings åbningstid. Købes i centeret

VI KAN OGSÅ KLARE MAD OG DRIKKE

Cafeområdet

Vores cafe kan lave lækker mad til jeres arrangement, men I kan også vælge selv at medbringe en madpakke.

I køkkenet har vi skiftet frituren ud med en ovn, og laver nu kun pommes frites og andet grillmad uden friture. Vi har sunde alternativer i cafeen, men servere også de klassiske grillretter. Spørg vores personale om allergener i vores mad.

Cafeområdet i FunCenter Hjørring

Praktisk information

  • Aktiviteter hos FunCenter er på eget ansvar.
  • Husk, du ikke må have sko på i vores legeland og arkadehal, strømper er påkrævet.
  • Du må ikke kravle uden på hoppeborgene og klatretårnet.
  • Mad og drikke skal nydes ved vores borde.
  • En grineren instruktør er altid tilstede og kan hjælpe, hvis du har spørgsmål eller har brug for en go’ krammer.
  • Vi kan booke et gratis bord i vores cafeområde til jer.
  • Øl og sodavand kan købes i vores bar.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked