FunCenter Hjørring - arrangementer skræddersyet efter dine behov

Arrangementer i FunCenter Hjørring

FunCenter Hjørring tilbyder aktiviteter og lokaler til stortset alle typer arrangementer lige fra børnefødselsdage, konfirmationer og familieture, til julefrokoster og polterabender. Udover Legeland, Arkadehal, Minigolf, Skydebane og vores store Eventhal tilbyder vi også et stort, lækkert cafeområde, og eget køkken. Det er derfor muligt at skræddersy både mad og lokaler lige efter jeres ønsker, og vi kan altså klare alt lige fra franske hotdogs til lækre 3-retters menuer.

Læs mere om de forskellige muligheder lige herunder.

Børnefødselsdag

FunCenter kan tilbyde mange forskellige muligheder til en sjov børnefødselsdag, og en ting er er sikkert – børnene ville elske det! I har blandt andet mulighed for prøve skydebanen, eller hvad med at slippe børnene løs i vores kæmpe Legeland? Vi har også en stor Eventhal med 14 forskellige og sjove aktiviteter. Fælles for dem alle er, at vi står for underholdning.

Vi kan sammensætte den perfekte børnefødselsdag i samarbejde med jer, eller I kan overlade det hele til os. Vi står gerne for programplanlægning, indbydelser, mad til børnene og selvfølgelig den gode underholdning. Det er selvfølgelig også muligt at medbringe mad, og I kan altid reservere et bord i vores caféområde – som selvfølgelig er ganske gratis.

En fødselsdag er en vigtig dag og vi kan med garanti give børnene en oplevelse som de vil huske i lang tid.

Friske drenge på besøg i FunCenter Hjørrings Eventhal

Polterabend

FunCenter Hjørring kan tilbyde mange forskellige typer Polterabends, om det er med gutterne, veninderne, fart over feltet eller bare stille og roligt, så har FunCenter Hjørring noget for alle. Vi kan sammensætte et underholdende program ud fra jeres ideer, ønsker og budget.

Det kunne for eksempel indebære en tur i vores Eventhal med 14 forskellige og sjove aktiviteter, en tur på Minigolfbanen eller skal der skydes med våben kan vi tilbyde en tur på Skydebanen.

Gommen er en tur på Rodeotyren i Eventhallen i Hjørring

Personalearrangement

FunCenter er eksperter i at arrangere fede oplevelser og dermed også uforglemmelige personalearrangementer. Skal der fokus på samarbejde, teambuilding eller bare en god omgang sjov og ballade væk fra de sædvanlige rammer, så har vi aktiviteter for alle og hjælper gerne med at styrke samarbejdet i dit firma.

Vi kan skræddersy jeres personalearrangement ud fra jeres ønsker og behov, men I kan også overlade det hele trykt til vores erfarne instruktører. Har I behov for et selskabslokale til møde og forplejning, så er vi selvfølgelig også behjælpelig med dette.

Sumobrydning og kærlighed i eventhallen Hjørring

Herretur

Skal der fokus på sjov, konkurrencer, udfordringer og bare noget generel mandehørm, så er FunCenter stedet for jer! Vi kan arrangere en super fed herretur for jer med fuld fart på, og det eneste I skal huske er, at medbringe det gode humør. FunCenter har masser af muligheder for at få brændt noget krudt af – det kan være en tur i vores Eventhal med 14 sjove og anderledes aktiviteter, eller en tur på vores Skydebane. I har selvfølgelig også mulighed for at kombinere aktiviteterne, så vi får skræddersyet et program som passer lige til dét I gerne vil.

Polterabend på skydebanen i Hjørring

Julefrokost

Begynder den årlige julefrokost at minde lidt for meget om dem fra de tidligere år, så skal I tage i FunCenter som en del af jeres julefrokost! Vi kan skræddersy en julefrokost med aktiviteter som passer til jeres ønsker – skal der fuld fart på så der er plads til mere julemad og snaps, eller skal det være helt stille og roligt, så kan vi også klare dét.

I kan vælge at booke vores selskabslokale og holde jeres julefrokost hos os, hvor vi selvfølgelig er behjælpelig med bestilling af mad og drikkevarer. I har også mulighed for at tage en tur i FunCenter, for efterfølgende at fortsætte jeres julefrokost et andet sted.

Vi vil gerne være med til at skabe en julefrokost som med garanti vil blive husket!

Der holdes godt fast i rodeotyren hos FunCenter Hjørring

Voksenfødselsdag

Man bliver aldrig for gammel til at lege – uanset om du vil holde 25 års- eller 55 års fødselsdag, så har vi aktiviteter for alle.

Vi kan hjælpe dig med at arrangere en sjov og anderledes fødselsdag, og i vælger selvom om vi skal stå for planlægningen eller om I vil have en finger med i spil. Skydebanen, Minigolf, Eventhallen med 14 forskellige og sjove aktiviteter – mulighederne er mange!

FunBattle i vores Eventhal hos FunCenter Hjørring

Familietur

Skal søster eller bromand slås på minigolfbanen eller hvad med en fed tur på Skydebanen? Vi kan også tilbyde vores Eventhal med 14 sjove og anderledes aktiviteter, eller skal de små størrelser slippes løs i vores Legeland? Uanset hvad I ønsker, så har FunCenter alt hvad der skal til for, at I får en anderledes og fantastisk oplevelse med familien – og vi har sjov og ballade for alle aldre.

Vi glæder os til at holde et fantastisk arrangement til jeres næste Familietur!

Friske drenge på besøg i FunCenter Hjørrings Eventhal

Blå Mandag

En sjov og anderledes Blå Mandag? Så skal I tage i FunCenter!

Vi kan skræddersy flere forskellige pakkeløsninger til jer, hvor I ikke skal tænke på noget selv. FunCenter har flere års erfaring med planlægge Blå Mandag, og vi hjælper gerne med at arrangere en super fed Blå Mandag!

I kan også bestille pizza, sandwich mm. og vi sørger for at det er klar når I holder pause eller efter jeres aktiviteter. Derudover kan I også købe vand og sodavand i vores bar – det eneste I skal huske er blot, at møde op i FunCenter med det gode humør, så klarer vi resten.

Afslapning inden rodeotyr i Eventhal 3 på Blå Mandag

Sidste Skoledag

Vil du gerne have en sidste skoledag med dine venner, hvor I kan afslutte skoleåret på den fedeste måde, så skal I tage en tur i FunCenter! Uanset om du går i folkeskolen, efterskole, gymnasiet eller på en videregående uddannelse, så har vi noget for alle klassekammeraterne.

Vi ved godt hvor fedt det er at få på sommerferie, og vi vil gøre alt for at I går på ferie med en fed oplevelse!

Vi kan planlægge et fedt program ud fra jeres ønsker, og ønsker I mad til efter jeres Sidste Skoledag, så kan vi også bestille det for jer.

Ud af huset arrangement med dyrekostumer

Institutioner og klubber

FunCenter har stor erfaring med folkeskoler, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og ungdomskluber, som besøger os i hverdagene og får et sjovt og anderledes afbræk for de typiske hverdage. Vi kan i samarbejde med jer skræddersy et sjovt og anderledes arrangement til jeres ønsker og behov, og vi har noget for alle. I kan vælge vores populære Eventhal med 14 forskellige aktiviteter, Skydebanen eller vores Arkadehal – det er selvfølgelig også muligt at spille Minigolf og komme i Legelandet.

Som ungdomsklub, institution eller lignende får I 50 kr. rabat pr. person i vores Eventhal, hvis I booker alle andre dage end fredage og lørdage – også i ferier og helligdage.

Friske drenge på besøg i FunCenter Hjørrings Eventhal

Teambuilding

Vi mener det altid er en god idé at skabe nogle gode fælles oplevelser for, at forbedre samarbejdet og forhøjet effektiviteten på en arbejdsplads. FunCenter hjælper gerne med skabe gode oplevelser gennem sjove aktiviteter, og vi kan skræddersy et program som passer præcis til jeres ønsker og behov.

Vi har aktiviteter i Eventhallen med fokus på samarbejde, som er oplagt til Teambuilding. Vi har også aktiviteter som med sikkerhed giver jer et godt grin, ligesom vi har nogle som kan give jer sved på panden. Er i på udkig efter en sjov og anderledes måde at ryste jer sammen på, så er FunCenter klar!

Promille Fuglekast i Eventhal 3 hos FunCenter Aalborg

Bødekassefest

Når sæsonen er ved at lakke mod enden, så skal der arrangeres en fed bødekassefest! FunCenter har et stort udvalg af forskellige aktiviteter, hvor I får god mulighed for at give den gas og runde sæsonen af på en sjov og anderledes måde! FunCenter er det oplagte valg til en fed bødekassefest, væk fra det sædvanlige klubhus, og vi hjælper gerne med bestilling af mad til efter jeres arrangement.

Uanset om det er Eventhallen, Skydebanen eller en tur på Minigolfbanen, så står FunCenter klar til at holde en fed bødekassefest!

Gommen er en tur på Rodeotyren i Eventhallen i Hjørring

Tøsehygge

Har du og dine veninder brug for en dag fri for børn og manden, så kom til Tøsehygge i FunCenter!

FunCenter kan planlægge et suverænt arrangement for dig og veninderne, hvor I får trænet lattermusklerne. Hvad siger I til en tur i vores Eventhal med 14 forskellige og sjove aktiviteter? Vi hjælper også gerne med at bestille mad til jer – det eneste I skal sørge for er, at medbringe det gode humør.

Tøsehygge i FunCenter er en oplagt mulighed for jer til, at komme lidt væk fra en til tider hektisk hverdag.

Sumobrydning og kærlighed i eventhallen Hjørring

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked