Bødekassefest - Få den sjoveste bødekassefest i FunCenter Aalborg

Bødekassefest i Hjørring

Skal der holdes en fed bødekassefest, og vil I gerne væk fra det sædvanlige klubhus? Så er FunCenter et oplagt valg – vi er eksperter i teambuilding, samarbejdsøvelser, sjov og ballade!

FunCenter har et stort udvalg af sjove og anderledes aktiviteter, hvor der er rig mulighed for, at I får skabt en masse fede oplevelser sammen, som styrker jeres relationer. Vi kan tage udgangspunkt i jeres ønsker og behov, hvor I kan sammensætte et program, som passer til netop jer. I kan også overlade det hele til vores erfarne instruktører, som kan skræddersy et fedt og sjovt program til jer – og uanset hvilken indgangsvinkel I vælger, så er vores sjove instruktør med hele vejen til at sikre, at I får en kanonfed oplevelse sammen i FunCenter.

Vi har et væld af aktiviteter, hvor der er fokus på samarbejdsøvelser, men også en masse aktiviteter hvor fokus mere ligger på en-mod-en. I har mulighed for at komme en tur i vores Eventhal, hvor vi har 14 sjove og forskellige aktiviteter, en tur på vores Skydebane, hvor I kan finde ud af, hvem der er den mest præcise. Skal det være helt ned på hvilepuls-niveau, så er det også muligt at spille en omgang Minigolf.

Fælles for alle aktiviteterne i FunCenter er, at vi sørger for alt det praktiske og sørger for, at I får en super fed dag sammen og får skabt nogle gode oplevelser.

En fed og anderledes bødekassefest hos FunCenter, væk fra det sædvanlige klubhus, vil være oplagt til at runde sæsonen af med.

Gommen er en tur på Rodeotyren i Eventhallen i Hjørring

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i caféområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 andre aktiviteter
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i caféområdet
60 min. på Skydebanen Vælg ca. 3 våben
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i caféområdet
149 kr. Pris pr. person

TILKØB

Der er flere muligheder for tilkøb, se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
Eventhallen Ekstra 30 min. 50 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Skydebane 30 min 99 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Madmuligheder Se pris menupunktet øverst for mere info
Husk, at mad skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.

Eventhallen – Bødekassefest i Hjørring

Alle vores aktiviteter i Eventhallen kan grundlæggende bruges som Teambuilding, da de typisk er gode samarbejdsøvelser. Vil I gerne have fart over feltet, har I blandt andet mulighed for at spille Promillehockey eller Human Football Table – fælles for disse aktiviteter er, at I er mange igang på samme tid, hvilket måske minder en del om hvad I er vant til fra jeres sportsklub. I har også mulighed for at vælge aktiviteter, hvor der er mere fokus på samarbejdsøvelser, hvor vores Toobeez og Promille Fuglekast kræver godt samarbejde og gode kommunikationsevner. Det er selvfølgelig også muligt at fokusere mere på en-mod-en aktiviteter, hvor vores vilde Rodeotyr eller en omgang Sumobrydning vil være oplagte aktiviteter.

Fælles for alle vores aktiviteter er at I får grinet en masse og skabt nogle gode fællesskabsfølelser, som I kan grine af, de næste mange gange I ses.

Promille Hockey hos FunCenter Hjørring

Skydebanen – Bødekassefest i Hjørring

Ønsker I at udfordre hinanden på præcision og koncentration, kan I vælge en tur på vores udendørs Skydebane! Her har I mulighed for blandt andet at vælge imellem paintballgevær, pusterør eller bue og pil, ligesom vi har forskellige skydeskiver! Vores instruktører kan hjælpe med at finde de våben, som I selv gerne vil prøve, eller I kan selv vælge ud fra vores våbensortiment.

Vores erfarne instruktør kan planlægge jeres tur på Skydebanen efter jeres ønsker om sværhedsgrad, og om I ønsker at dyste individuelt, eller om det er jeres samarbejde og holdånd som skal på prøve via en dyst i hold. Uanset hvad, så er der masser af muligheder på vores Skydebane for, at I får en fed og sjov bødekassefest – også selvom I rammer plet!

skydebane

Minigolf – Bødekassefest i Hjørring

Et lidt anderledes alternativ til en bødekassefest vil være en tur på vores 12-hullers adventure minigolfbane. Selvom I muligvis er ret konkurrenceminded, er Minigolf typisk ikke en aktivitet, som man får en høj puls af. Derfor er Minigolf også et godt alternativ til jeres bødekassefest, da I kan være mange igang på samme tid, I er samlet på banen og hygger sammen, og med den rette indstilling kan det godt gå hen og blive en vild oplevelse!

På vores udendørs Minigolfbane kan I dele jer op i hold og spille mod hinanden med målet om at have færrest slag, ligesom vi har forskellige sværhedsgrader – bare rolig, I har al den tid, I ønsker til at gennemføre banen. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan I kan dyste mod hinanden på banen.

Stor og flot udendørs minigolfbane

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR TILKØB AF MAD

Caféområde – Bødekassefest i Hjørring

Skal jeres bødekassefest indebære hygge, spisning eller bare lidt afslapning før-, under- eller efter jeres arrangement, så har I mulighed for reservere et bord i vores caféområde i 30 eller 60 minutter – og det er ganske gratis. I må gerne medbringe mad, men I har også mulighed for at købe og/eller bestille mad hos os, ligesom vi har varme og kolde drikkevarer i vores bar.

Cafeområdet i FunCenter Hjørring

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked