Familietur - Få den sjoveste familiefest i Hjørring FunCenter

Familietur i Hjørring

Er dig og din familie med på sjov og ballade, skulle I ta’ en tur i Funcenter Hjørring til jeres næste familietur.

Er det på tide, at svigerfar skal have klø på skydebanen, eller skal lillesøster slås på minigolfbanen? FunCenter er stedet, hvis I skal have en anderledes og fantastisk familietur, hvor der er sjov og ballade for alle aldre – ligegyldigt om I er 5 eller 45 år. Er der børn med under 14 år, kan de slå sig løs i vores Legeland, hvor der er både hoppeborg og treetagers klatretårn, og køber I et aktivitetsarmbånd, får I samtidig ubegrænset adgang til vores arkadehal og minigolfbane, så længe I er i FunCenter.

Book tid i vores Eventhal, hvor der venter sjov med forskellige aktiviteter såsom Rodeotyren, Fun Animal Race eller I kan kæmpe om familiens ære i en omgang Human Football Table. I kan også vælge at kombinere jeres ophold i Eventhallen med at skyde til måls på vores udendørs Skydebane. I kan sammensætte jeres familietur præcis, som I ønsker det, og I kan booke vores gratis caféområde i 30 eller 60 min. til brug enten før, under eller efter jeres aktiviteter i FunCenter Hjørring. Drejer det sig om et større arrangement, kan I selvfølgelig også booke vores selskabslokale, hvor vi kan være behjælpelige med bestilling og servering af mad, borddækning og oprydning.

Uanset hvad I vælger, glæder vi os til at holde et fantastisk familiearrangement sammen med jer!

 

Friske drenge på besøg i FunCenter Hjørrings Eventhal

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 øvrige aktiviteter
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
60 min. på Skydebanen Vælg ca. 3 våben
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
149 kr. Pris. pr. person

TILKØB

Der er flere muligheder for tilkøb, se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
Eventhallen Ekstra 30 min. 50 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Skydebane 30 min 99 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Mad muligheder Se pris menupunktet øverst for mere info
Husk at større madbestillinger gerne skal bestilles 3 dage før arrangementet.

Legeland, Minigolf og Arkadehal

Kom en tur i vores sjove legeland, hvor vi har et stort legetårn i 3 etager, rutschebaner, boldkanoner, hoppeborge, forhindringer og klatrevæg. Vores Arkadehal er fyldt med spillemaskiner til børn og barnlige sjæle, ligesom der er mulighed for at stå på ski, køre motorcykel, cykle i luftballon eller se hvem der er skarpest i en skydeduel!

Med i prisen er også den udendørs 12 hullers minigolfbane i flotte omgivelser! Alt det børnene har brug for til en sjov og underholdende dag!

Når entreen er betalt, kan I lege, lige så lang tid I har lyst i centrets åbningstid. Legeland, Minigolf og Arkadehal har åbent fredage, lørdage, søndage samt skolernes ferier fra kl 10:00-18:00.

Bemærk, af sikkerheds– og hygiejnemæssige årsager skal alle besøgende have strømper på.

Søde piger på spil i legelandet FunCenter Hjørring Stor og flot udendørs minigolfbane

AKTIVITETSARMBÅND

Børn / fra 2-14 år med aktivitetsarmbånd 89 kr. pr. person
Voksne / fra 15 år med aktivitetsarmbånd 59 kr. pr. person
Voksne / fra 15 år uden aktivitetsarmbånd GRATIS
Bemærk åbent fredage, lørdage og søndage samt skolernes ferier og på helligdage kl. 10:00-18:00, når entreen er betalt, kan I være der, lige så lang tid I har lyst

Eventhallen – Familietur i Hjørring

Hvis jeres ophold i FunCenter skal indebære sjove aktiviteter, hvor alle kan være med, ung som gammel, kan I med fordel booke tid i vores Eventhal. Her findes der over 10 forskellige slags aktiviteter, der har det til fælles, at I er garanteret grin og gode minder. F.eks. står Rodeotyren klar til at give en omgang, eller hvad med en omgang Promille Hockey, hvor promillebrillerne gør det sværere for jer at afstandsbedømme, så alle har samme talenter med hockeystaven. Som tommelfingerregel anbefaler vi, for hver 60 min. I booker Eventhallen, skal I vælge ca. 3 aktiviteter, men vi anbefaler, at I ringer på forhånd og hører hvilke aktiviteter, der er gode at sætte sammen, for den tid I har til rådighed.

Vores hamrendedygtige instruktører forklarer, hvordan aktiviteterne fungerer og sørger for guide jer igennem. Desuden sørger de for at sætte en konkurrence i gang, så I kan kæmpe om familiens ære.

 

Friske drenge på besøg i FunCenter Hjørrings Eventhal

Skydebanen – Familietur i Hjørring

Søger I en lidt roligere aktivitet til jeres familietur, kan vi anbefale vores udendørs Skydebane, hvor det kræver præcision og koncentration at vinde. Vi har flere forskellige slags våben i form af luftpistoler, lassoer, pusterør og meget andet og har også forskellige slags skydeskriver – skal den irriterende lillebror f.eks. i kanindragten, så I kan skyde efter ham?

Mulighederne er mange, og uanset hvad står vores instruktører klar til at hjælpe jer med de forskellige våben, skydeskiver, sværhedsgrader og har desuden konkurrencer klar, hvis I ønsker at dyste mod hinanden.

Gang i den på skydebanen i Hjørring

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I må altid gerne booke vores gratis caféområde i 30 eller 60 min., hvis I skal spise og hygge jer før, efter eller i mellem jeres aktiviteter i Funcenter. Mange booker f.eks. 60 min i vores Eventhal, holder en 30 min. pause og fortsætter efterfølgende med nye aktiviteter i Eventhallen, på Lasergamebanen osv. I er velkomne til selv at medbringe mad til jeres morgenmad, frokost eller aftensmad og gøre brug af vores lokaler, eller I kan på forhånd bestille mad hos os, som vi sørger for at klar, når I ønsker det. Der er desuden altid kolde vand, øl og slik til salg i vores bar.

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked