Book den vildeste Herretur med drengene! Lasergame, eventhal mv.

Herretur i Hjørring

Få den vildeste dag med gutterne hvor der er masser af fart og action på programmet!

Skal der arrangeres en herretur med masser af sjov, konkurrencer, udfordringer og mulighed for mandehørm, så skal I tage i FunCenter! Er det logen, ølklubben eller trænger I bare til en herretur hvor der er fuld fart på, så er vi klar! I kan vælge en tur i vores Eventhal, en tur på skydebanen eller en omgang Lasergame – I har også mulighed for at kombinere aktiviteterne. Dette kunne for eksempel være en time i vores Eventhal efterfulgt af en tur på vores Skydebane – selvfølgelig med en indlagt pause, hvor I har mulighed for at fylde depoterne op med et par kolde pils.

Lad den bedre halvdel blive derhjemme, og kom en tur i FunCenter og få en super fed dag sammen med gutterne! Vores erfarne event-instruktører planlægger dagen for jer, så I skal bare møde op med det gode humør – har I nogle ønsker til nogle bestemte aktiviteter, så sammensætter vi selvfølgelig programmet efter jeres ønsker.

Polterabend på skydebanen i Hjørring

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 øvrige aktiviteter
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
60 min. på Skydebanen Vælg ca. 3 våben
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
45 min. Lasergame Spilles udendørs
248 kr. Pris pr. person

TILKØB

Der er flere muligheder for tilkøb, se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
Eventhallen Ekstra 30 min. 50 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Lasergame 45 min 99 kr. pr. person
Skydebane 30 min 99 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Mad muligheder Se pris menupunktet øverst for mere info
Husk at større madbestillinger gerne skal bestilles 3 dage før arrangementet.

Skydebanen – Herretur i Hjørring

Paintballgevær, bue og pil og pusterør – lyder det som noget for en flok herrer? Det er noget af det der kan vente jer på FunCenter Hjørrings udendørs Skydebane, hvor der er rig mulighed for at afprøve mange forskellige våben. I kan dyste mod hinanden eller skyde individuelt. Vi tilpasser selvfølgelig målskiverne, våbnene og sværhedsgraden efter jeres ønsker.

Er I mange i flokken, kan vi dele jer op i hold, så flere kan prøve samtidig. Husk at banen er udendørs, så I kan klæde jer efter forholdene.

Gang i den på skydebanen i Hjørring

Lasergame – Herretur i Hjørring

No gun, no fun!

Giv den gas på vores udendørs Lasergamebane, hvor der er mulighed for at spille både i dagslys såvel som om aftenen, hvor vi tænder lysene, så I kan spille på en oplyst bane. Vi har markedets bedste lasergameudstyr hvilket garanterer en overbevisende oplevelse med fede lydeffekter.

Vores bane er superfed med alt hvad der hører til af effekter og muligheder for at skjule sig bag gamle biler, mens I lægger skumle planer om hvordan I vinder over fjenden.

Banen er udendørs, så husk at klæde jer efter forholdende – med mindre I er nogle rigtige vikinger, der ikke lader sig slå ud af en smule beskidt tøj.

 

Polterabend hos FunCenter Hjørring

Eventhallen – Herretur i Hjørring

I vores Eventhal i Hjørring kan I forvente sved på panden, konkurrence og ikke mindste masser af sjov! Vi kan udfordre jer på Rodeotyren, hvor vi kan sætte farten så højt, at I går baglæns når I kommer ned derfra eller I kan give jer i kast med hockey med promillebriller på, så I alle har samme udfordringer med at ramme bolden og score mål!

Vi anbefaler ca. 3 aktiviteter pr. 60 minutter i Eventhallen. Ring til os for at høre hvordan vi anbefaler at kombinere aktiviteterne. Vi kan skræddersy opholdet efter jeres ønsker om aktiviteter, pauser, sværhedgrader. Vi glæder os til at arrangere herretur med jer.

Promille Hockey hos FunCenter Hjørring

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I vores caféområde har I mulighed for at få pulsen lidt ned og nyde en kold bajer. Har I givet den rigtig meget gas til jeres herretur, kan vi smide en pause ind på 30 eller 60 minutter i løbet af jeres arrangement. Det er selvfølgelig også muligt at reservere bord, hvor I kan få grinet af hinanden – det er selvfølgelig gratis at reservere bord i vores caféområde.

Skal turen kombineres med en fest, kan vi sørge for mad og drikkelse til jer og endda oprydningen – med andre ord, så skal I bare huske jeres gode humør, så sørger vi for resten.

 

Cafeområdet i FunCenter Hjørring

Book nu

  • Telefon: 28 31 21 01
    Er åben alle dage fra 09.00-21.00

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked