Institutioner og klubber - kom i FunCenter til et brag af en dag!

Ungdomsklubber, skoler/institutioner m.m.

Har jeres Ungdomsklub, Skoleklasse mv. mulighed for at komme ud og have det sjovt? Lad Funcenter give børnene og de unge mennesker en fantastisk underholdende oplevelse!

Skal det være en dag med masser af sved på panden eller sjove samarbejdsøvelser kan vi planlægge et program, som tilgodeser jeres ønsker og behov. Ellers er I velkomne til at se vores pakkeløsninger, hvor vi allerede har tænkt tankerne for jer. F.eks. kan I få jer et aktivitetsarmbånd, hvor I får fri adgang til en hel dag med udendørs minigolfbane, arkadehal og legeland med klatretårn, hoppeborg osv. (max. alder i legeland: 14 år).

Vi har åbent alle ugens dage og tager gerne imod bostedet eller skoleklassen om formiddagen eller ungdomsklubben feks. om aftenen. Ring og hør nærmere og fortæl os  hvor mange der ca. deltager, så vi kan booke tid til jer og tilbyde jer det, der passer bedst.

Husk at I altid er velkomne til gratis at booke vores caféområde, hvor I kan nyde en madpakke og drikke jeres egne drikkevarer.

Afslapning inden rodeotyr i Eventhal 3 på Blå Mandag

BEMÆRK, at denne rabat kun er gældende for arrangementer, der inkluderer tid i eventhallen. Der gives således ikke rabat på arrangementer, der alene består af Skydebane eller Legeland/Minigolf og Arkadehallen. Gælder alle ugens dage og er fratrukket i eksemplerne herunder.

Nedenstående liste inkluderer de institutioner/organisationer, der kvalificerer sig til rabat:

Ungdomsuddannelser, børnehaver, fritidsklubber, kirkernes ungdomsklubber, sportsklubber (dog kun personer under 16 år), velgørenhedsorganisationer og bosteder. I kan selvfølgelig betale med EAN-faktura i FunCenter.

RabatPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i caféområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 andre aktiviteter
199 kr. Pris pr. person

RabatPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
60 min. pause Afvikles i caféområdet
60 min. Skydebane Vælg ml. 1-4 våben
248 kr. Pris pr. person

RabatPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i caféområdet
99 kr. Pris pr. person

TILKØB

Der er flere muligheder for tilkøb, se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
Eventhallen 30 min. ekstra 50 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Skydebane 30 min. 99 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Madmuligheder Se pris menupunktet øverst for mere info
Husk at større madbestilinger gerne skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.

Legeland, Minigolf og Arkadehal

Vores sjove legeland har et stort legetårn i 3 etager, rutschebaner, hoppeborge, boldkanoner, klatrevæg og forhindringer. Derudover får børnene, eller de unge mennesker, også adgang til Arkadehallen, som er fyldt med fede spillemaskiner! Her kan du køre motorcykel, cykel i luftballon, stå på ski eller tag en skydeduel med din kammerat!

Med i prisen er også den udendørs 12 hullers minigolf i flotte omgivelser! Alt det børnene har brug for til en sjov og underholdende dag!

Når entreen er betalt kan i lege lige så lang tid i har lyst i centrets åbningstid. Legeland, Minigolf og Arkadehal har åbent fredage, lørdage, søndage samt skolernes ferier fra kl 10:00-18:00.

Søde piger på spil i legelandet FunCenter Hjørring Retro Arkademaskiner i FunCenter Hjørring Der spilles minigolf hos FunCenter Hjørring

Aktivitetsarmbånd

Adgang til legeland, udendørs minigolf og arkadehal
Børn / fra 2-14 år med aktivitetsarmbånd 89 kr. pr. person
Voksne / fra 15 år med aktivitetsarmbånd 59 kr. pr. person
Voksne / fra 15 år uden aktivitetsarmbånd GRATIS
Aldersgrænsen i legeland er 14 år

Eventhallen – Ungdomsskoler, Skoleklasser m.m.

Vores Eventhal er for alle aldre, unge som mindre unge. Booker I Eventhallen har I hallen for jer selv i den tid, I har booket den. Vi anbefaler ca. 3 aktiviteter pr. 60 min, men anbefaler at I ringer eller skriver til os for at høre nærmere, så vi kan planlægge det perfekte setup til jeres dag.

Har I brug for et godt grin kan I f.eks. vælge Rodeotyren, hvor det drejer sig om at holde sig længst tid muligt på tyren, eller mangler I nogle gode samarbejdsøvelser kan I f.eks. vælge den klassiske Skistafet, som er den enkelte øvelse for alle aldre.

Kombinér gerne jeres arrangement i Funcenter med f.eks. vores Lasergame eller aktivitetsarmbånd til Legeland. Hvis I booker alle andre dage end fredag og lørdag får I rabat!

Fun Animal Race hos FunCenter i Hjørring Friske drenge på besøg i FunCenter Hjørrings Eventhal Promille Hockey hos FunCenter Hjørring Velkomstområdet i FunCenter Hjørring

Skydebanen – Ungdomsskoler, Skoleklasser m.m.

På vores udendørs skydebane kan I f.eks. skyde til måls efter skydeskiver eller jeres vikar i kanindragt og I kan prøve de mange forskellige pistoler eller kaste med lasso og hestesko, skyde med bue og pil for at ramme plet. Det kræver en portion præcision og koncentration at blive banen bedste skytte, men med vores instruktør ved siden kan I med sikkerhed få nogle gode råd med på vejen. Instruktøren sørger desuden for at dele jer op i hold, så I kan konkurrere mod hinanden.

Dette er med garanti en god øvelse, som vil give de unge en god oplevelse og gode minder, som de kan snakke om i lang tid.

Gang i den på skydebanen i Hjørring

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR TILKØB AF MAD

Vores gratis Caféområde

Hos Funcenter i Hjørring har I mulighed for gratis at booke vores caféområde hvis I ønsker en pause midt imellem jeres aktiviteter eller hvis I ønsker at samle jer før eller efter jeres aktiviteter. I kan booke det i 30 eller 60 min. I er velkomne til selv at medbringe jeres madpakker og indtage det i vores lokaler eller I kan benytte jer af vores menu, hvor vi kan lave lækker mad – 100 % friture-frit! Giv os besked om I ønsker at booke Caféområdet når I bestiller jeres tid i Funcenter, så sørger vi for at reservere det til jer.

Lækkert selskabslokale med plads til alle

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked