Book den sjoveste Julefrokost! Vi har alt til den fedeste dag!

Julefrokost i Hjørring

Julefrokosten, der med garanti vil blive husket mange år frem!

Selvfølgelig skal en julefrokost indeholde lidt til ganen og maven i form af lækker mad og lidt til halsen. Men skal I have en julefrokost, som skal blive husket af andet end at chefen lavede rekord i antal snaps, så start festen i FunCenter Hjørring! Her får I med sikkerhed en super dag, hvor alle kan være med uanset niveau og alder!

Skal direktionsgangen have klø i promillehockey, eller skal eleverne i det lyserøde kaninkostume og jagtes på vores udendørs lasergamebane? Mulighederne er mange, og vi giver grinegaranti! Tag firmaet, klubben, foreningen med til en julefrokost, I sent vil glemme!

I vores caféområde findes der en bar med et super udvalg af kolde og varme drikke, og vores café serverer mad hele dagen. Vi har et selskabslokale med plads til 80 personer, så ønsker I at hele festen skal foregå i huset, er det bestemt også en mulighed! Vi sørger gerne for borddækningen, buffeten og ikke mindst, oprydningen! En julefrokost er en særlig højtid, og vi vil gøre vores allerbedste for at opfylde jeres ønsker og behov for en perfekt dag og aften.

Mangler du en brochure du kan hænge op på arbejdspladsen eller i kantinen? Så klik på linket herunder

Der holdes godt fast i rodeotyren hos FunCenter Hjørring

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 øvrige aktiviteter
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
60 min. Skydebane Vælg ca. 3 våben
298 kr. Pris pr. person.

FunPakke 3

60 min. Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
45 min. Lasergame Spilles udendørs
248 kr. Pris pr. person

AKTIVITETSARMBÅND

Adgang til udendørs minigolf og arkadehal
Voksne fra 15 år med aktivitetsarmbånd 59 kr. pr. person
Voksne fra 15 år UDEN aktivitetsarmbånd GRATIS
Uden aktivitetsarmbånd må man gerne bevæge sig rundt i centeret, men man må altså ikke prøve hverken arkadehal eller minigolfbanen.

TILKØB

Der er flere muligheder for tilkøb, se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
Eventhal ekstra 30 min. 50 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Lasergame 45 min. 99 kr. Pris pr. person
Skydebane 30 min. 99 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Madmuligheder 40-335 kr. Se pris menupunktet øverst for mere info
Husk at større madbestilinger gerne skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.

Eventhallen – Julefrokost med fart på

I vores superfede Eventhal har vi over 12 sjove aktiviteter. Vi deler jer enten op i hold, hvor I kæmper imod hinanden, eller I skal samarbejde om en fælles opgave. Aktivitetsprogrammet er skræddersyet til jer af en af vores dygtige Eventinstruktør efter jeres ønsker. Der er altså rig mulighed for at give den gas sammen, og i kan cirka nå 3 aktiviteter pr time.

Aktiviteter i Eventhallen:

 • Human Football table
 • Rodeotyr
 • Sumobrydning
 • Promille Hockey
 • Fun Animal race
 • Promille Fuglekast
 • Promille Fodbold
 • Toobeez teambuilding
 • Skistafet
 • Promille fodbold bowling
 • Tovtrækning
 • Stigegolf
Sumobrydning og kærlighed i eventhallen Hjørring Promillehockey i Eventhallen i Hjørring Frygt for en omgang på rodeotyren i Hjørrings Eventhal Friske drenge på besøg i FunCenter Hjørrings Eventhal

Skydebane – dyst med mange fede våben

Prøv luftpistol, luftgevær, bue og pil, en lasso og en hestesko, når du kæmper imod kollegaerne, vennerne  eller hvem du tænker skal udfordres i en sjov dyst, hvor tålmodighed og præcision kommer på en prøve.

I kan dyste i hold eller individuelt. I FunCenter Hjørring er det selvfølgelig ikke en helt almindelig skydebane, vi har. Prøv bl.a. dildoskydning, fire på stribe, luftgeværs dyst og meget andet.

Vi tilpasser sværhedsgraden, målene samt afstanden og jargonen alt efter, hvilken type arrangement I afholder hos os.

I kan selv vælge, hvilke skydevåben I vil prøve, og hvor mange I gerne vil prøve eller lade vores instruktør overraske jer, og sammensætte det ud fra vores erfaring.

Jo længere tid I booker, jo flere forskellige våbentyper kan I nå at prøve. Er I mange deltagere, anbefaler vi at dele jer op i hold, således flere kan skyde på samme tid.

Polterabend på skydebanen i Hjørring

Lasergame – Spænding og action

Vil I gerne have den fede actionoplevelse, er Lasergame det perfekte valg. I slippes løs på vores udendørs lasergamebane iført og det nyeste lasergameudstyr. Lasergame kan spilles i alt slags vejr og både i dagslys og om aftenen.

Så skal der lidt action ind over julefrokosten er Lasergame en rigtig god løsning. Vores lasergamepistoler fortæller dig, hvornår du har ramt dine modstandere, og du kan hele tiden følge med i displayet på våbnet, hvor mange skud du har tilbage, og hvor mange liv du selv har tilbage.

Der skydes med infrarøde stråler, som man kender fra fjernbetjeninger til et tv, du kan derfor ikke mærke, at du bliver ramt, men dit pandebånd lyser og fortæller dig, når du ramt og derfor skal søge dækning.

Vi spiller Lasergame i alt slags vejr og året rundt, så tag tøj med som passer til årstiden og vejrudsigten.

lasergame

Cafeområde – Til spisning og hygge

Vores cafeområde er perfekt hvis i lige skal have en halv eller en hel times pause mellem jeres aktiviteter, og der kan vi klare alt fra øl, sodavand og sågar vin, til pomfritter, burger, sandwich, hotdogs og pitabrød.

Lækkert selskabslokale med plads til alle

Book nu

 • Telefon: 28 31 21 01
  Telefon åben:
  man-fre: 09.00-20.00
  lør-søn: 09.00-17.00

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked