Personalearrangement - kom i FunCenter Hjørring!

Personalearrangement i Hjørring

Skal I have et uforglemmelig personalearrangement, og trænger I til at komme ud af de vante omgivelser og opleve noget sjovt sammen? Er det chefens tur til at prøve vores Rodeotyr, eller i forbi Skydebanen?

Hos Funcenter er vi eksperter i personalearrangementer og vi har mange års erfaringer med at arrangere en fed oplevelse for dig og dine kollegaer! Vi tror på et en god omgang sjov og alternativ teambuilding er med til at styrke samarbejdet i dit firma og vi har derfor mange gode aktiviteter i ærmet til at hjælpe jer på rette vej til fornyet motivation og samarbejde. Vi kan tilrettelægge programmet i samspil med jer, eller I kan overlade det hele til os.

Lad os om at sammensætte arrangementet for jer eller vælg nogle af de nedenstående pakker. Vi kan skræddersy arrangementet lige efter jeres ønsker og budget, og står altid klar til at hjælpe.

Vi kan garantere jer nogle sjove aktiviteter med masser af samarbejde, kommunikation og gode grin. Hos Funcenter i Hjørring kan I regne med et succesfuldt arrangement.

 

FunCenter teamet i Aalborg

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 andre aktiviteter
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
60 min. på Skydebanen Vælg ca. 3 våben
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
149 kr. Pris pr. person

TILKØB

Der er flere muligheder for tilkøb, se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
Eventhallen ekstra 30 min. 50 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Skydebane 30 min. 99 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Madmuligheder Se pris menupunktet øverst for mere info
Husk at større madbestillinger gerne skal bestilles 3 dage før arrangementet.

Eventhallen – Personalearrangement i Hjørring

I Funcenter Hjørring har vi en Eventhal med over 10 sjove og samarbejdskrævende aktiviteter, som bare venter på at du og dine kollegaer tager chefen under armen og bruger dem. Mange af aktiviteterne kræver en høj grad af samarbejde og kommunikation, mens andre giver gode muligheder for kampånd og team spirit. Alle kan være med på aktiviteterne i Eventhallen.

Booker I Eventhallen anbefaler vi jer at vælge ca. 3 aktiviteter, pr. time, aktiviteterne gennemgås sammen med en af vores instruktører som sørger for humøret og sikkerheden er i top. Nogle vælger at indlægge en pause efter 60 min, hvor I desuden gratis kan booke og gøre brug af vores caféområde mens I puster ud efter øvelserne (ja, man kan få sved på panden i FunCenter, hvis man giver den gas). Vi anbefaler at I ringer og hører nærmere, da nogle aktiviteter tager længere tid end andre.

Promille Hockey hos FunCenter Hjørring

Skydebanen – Personalearrangement

Vores udendørs skydebane er en god løsning til jeres personalearrangement hvis I søger alsidige konkurrencer, det gælder om at skyde til måls på skydeskiver, dildoer – eller måske chefen?

Vi har et væld af fede våben inkl. pusterør, luftpistoler mm. Spil individuelt eller i teams – I bestemmer hvor meget konkurrence jeres personalefest skal indebære. Vi kan i alle tilfælde garantere en sjov oplevelse med god underholdning for alle medlemmer af gruppen og et godt samtaleemne over frokostbordet om hvem der ramte plet flest gange.

Gang i den på skydebanen i Hjørring

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR TILKØB AF MAD

 Cafeområdet – Til spisning og hygge

Til jeres personalearrangement kan vi foruden de mega fede teambuilding og samarbejdsøvelser tilbyde jer den komplette pakke med mødefaciliteter og forplejning i form af servering af mad og drikke i vores selskabslokale. Vi kan stille en projektor til jeres rådighed hvis I skal holde møde, men skal jeres personalearrangement kombineres med en fest, kan vi bestille og servere mad og drikke for jer, mens I ikke skal tænke på noget – selv oprydningen og opvasken tager vi os af.

Er jeres personalearrangement af kortere varighed, kan I med fordel gratis booke vores caféområde i 30 eller 60 min varighed, hvor I gerne selv må medbringe jeres mad, eller hvor I på forhånd kan booke mad ud fra vores menukort.

Cafeområdet i FunCenter Hjørring

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked