Sidste skoledag - FunCenter Hjørring - start ferien med et brag!

Sidste skoledag i Hjørring

Skal du have en sidste uforglemmelig dag med dine venner?

Om I går i folkeskolen, på gymnasiet, efterskole eller en videregående uddannelse skal jeres sidste skoledag afrundes på en måde, hvor I kan være sammen og afslutte jeres tid sammen på den fedeste måde!

Hos Funcenter er vi eksperter i den gode stemning og vi forstår hvordan det er at fejre sidste skoledag med alle kammeraterne og hvor fedt det er endelig at have sommerferie. I Funcenter Hjørring kan vi hjælpe jer med at afslutte jeres skoletid sammen og starte ferien med et brag. Prøv f.eks. en tid i Eventhallen, hvor I kan prøve rodeotyren, spille Promille Hockey og med vores aktivitetsarmbånd har I adgang til vores super sjove arkadeområde. Her kan I dyste i Airhockey, hvem der er bedst til at køre bil, skyde eller stå på ski. Armbåndet giver ligeledes adgang til vores udendørs minigolfbane, hvor selv den mest trænede vil få udfordringer!

Fortæl os om jeres ønsker og lad os om at planlægge et fantastisk program for jer så det passer til hvor mange I er, jeres alder og hvor meget tid I har til rådighed. Skal vi sørge for mad, drikke, bestille taxa til centrum og byens disko no. 1, kan vi også være behjælpelige med det. Alt I skal sørge for er at have en sjov og uforglemmelig dag med jeres klassekammerater.

Ud af huset arrangement med dyrekostumer

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 andre aktiviteter
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
60 min. på Skydebanen Vælg ca. 3 våben
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
149 kr. Pris pr. person

TILKØB

Der er flere muligheder for tilkøb, se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
Eventhal ekstra 30 min. 50 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Skydebane 30 min. 99 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Madmuligheder Se pris menupunktet øverst for mere info
Husk at større madbestilinger gerne skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.

Eventhallen – Sidste skoledag

Skal I have masser af gode minder og fælles aktiviteter, er vores Eventhal det perfekte valg, hvor I kan få timevis til at gå. I kan vælge mellem mere end 10 forskellige aktiviteter som f.eks. Promillefodbold, Promille Hockey, Rodeotyr eller noget helt andet.

Vores instruktører er der til at guide jer igennem alle aktiviteterne og vil med garanti gøre deres for at I får en uforglemmelig Sidste Skoledag i vores lokaler. Vi kan planlægge jeres tid efter jeres jargon, tempo og ønsker der er naturligvis også mulighed for at bestikke instruktøren, hvis I har spørgsmål eller bare har brug for nogle gode fif om hvordan man bliver siddende på rodeotyren i længst tid.

Promille Hockey hos FunCenter Hjørring

Skydebanen – Sidste skoledag

Hvem rammer plet flest gange med de mange forskellige skydevåben, som I kan vælge imellem hos Funcenter. Vi holder konkurrencer og dyster mod hinanden, hvis I har lyst til det eller I kan skyde og kaste individuelt, hvis I foretrækker det – det er op til jer!

Fortæl os hvilket tempo, sværhedsgrad og hvilke våben I vil prøve på Skydebanen, og vores instruktører tilpasser det efter jeres ønsker. Det er jeres Sidste Skoledag, så I skal selvfølgelig fuldstændig selv bestemme hvordan vi skal hjælpe jer med at fejre det!

Skydebane i FunCenter Hjørring

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR TILKØB AF MAD

Cafeområdet – Til spisning og hygge

I kan helt gratis booke et bord i op til 60 min. i vores caféområde, hvor I kan starte jeres arrangement med en omgang medbragt morgenmad, sandwich til frokost eller bestille mad og drikkevarer i vores bar.

Vi sælger selvfølgelig også altid sodavand, slik, chips, is mv. fra cafeen.

Cafeområdet i FunCenter Hjørring

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked