Teambuilding - kom i FunCenter og få testet jeres samarbejdsevne!

Teambuilding i Hjørring

Er I en virksomhed, en organisation eller måske en skoleklasse fra Hjørring og omegn er det altid en god idé at skabe nogle gode fælles oplevelser for bedre samarbejde og forhøjet effektivitet i jeres teams. Vi kan hjælpe jer med de gode oplevelser gennem fede aktiviteter med Teambuilding.

Er I på udkig efter en god måde at ryste jer sammen på står vi hos FunCenter klar til at hjælpe jer godt på vej til et bedre fællesskab. Hos os kan vi dele jer op i hold, så I kan dyste mod hinanden, så I kan få en rigtig teamspirit mens I kæmper om sejren.

I kan f.eks. lade jer udfordre i vores Eventhal, hvor vi kan sørge for et sammensat arrangement med  Ski stafet, Toobeez Teambuilding og Tovtrækkeri. Eller I kan grine med hinanden mens I prøver at holde jer i længst tid på Rodeotyren. Vores instruktører er eksperter i at skabe den helt rette stemning og den helt rigtige sværhedsgrad, som passer til jeres ønsker.

Vi kan planlægge jeres Teambuilding ud fra et arrangement på få timer eller vi kan arrangere et heldagsarrangement. Foretrækker I at få os ud til jer, kan dette også lade sig gøre og i alle tilfælde kan vi arrangere servering af mad og drikkevarer.

Toobeez Teambuilding i Eventhal 3

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i caféområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 andre aktiviteter
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i caféområdet
60 min. på Skydebanen Vælg ca. 3 våben
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i caféområdet
149 kr. Pris pr. person

TILKØB

Der er flere muligheder for tilkøb, se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
Eventhallen Ekstra 30 min. 50 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Skydebane 30 min 99 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Madmuligheder Se pris menupunktet øverst for mere info
Husk at mad skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.

Eventhallen – Teambuilding i Hjørring

Alle vores aktiviteter i Eventhallen kan grundlæggende bruges til Teambuilding så længe vi ved at I skal rystes sammen, da vi planlægger vores arrangementer præcis efter formålet med netop jeres arrangement. Skal der være højt tempo kunne I f.eks. booke vores Promillehockey, mens I kunne vælge Toobeez Teambuilding, hvis det er vigtigt at I skal kommunikere og at tempoet gerne må være lavt. Har I brug for nogle sjove grin og fællesskabsfølelse, kan I f.eks. vælge Promille fuglekast og ski stafet som nogle af jeres aktiviteter i Eventhallen.

Promille Hockey hos FunCenter Hjørring

Minigolf – Teambuilding i Hjørring

På vores udendørs Minigolfbane kan I dele jer op i hold og spille mod hinanden med målet om at have færrest slag på vores 12-hullers adventureminigolfbane. Der er mange forskellige sværhedsgrader og I har al den tid I ønsker til at gennemføre banerne. Hvem skal gi’ kage fordi de havde flest slag på runden, på en bestemt bane eller hvem var tilmed langsomst til at gennemføre banerne? Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan I kan dyste mod hinanden på banen.

Stor og flot udendørs minigolfbane

Skydebanen – Teambuilding i Hjørring

Ønsker I at udfordre hinanden på præcision og koncentration kan I vælge en tur på vores udendørs Skydebane, hvor I kan vælge mellem flere forskellige våben, lassoer og ikke mindst flere forskellige skydeskiver. Vores instruktører kan hjælpe med at finde de våben, som I selv gerne vil prøve, eller I kan selv vælge ud fra vores våbensortiment. Instruktøren planlægger jeres ophold på Skydebanen efter jeres ønske om sværhedsgrad og om I ønsker at dyste individuelt eller om I skal fortsætte holdånden og dyste i hold. Uanset hvad er der rigeligt med muligheder for at få en fed fælles oplevelse, som er med til at ryste jer samme og give en fællesskabsfølelse.

skydebane

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR TILKØB AF MAD

Cafe & Selskabslokaler – Teambuilding i Hjørring

Skal jeres ryste-sammen dag indebære hygge og spisning har I mulighed for gratis at booke bord i vores caféområde i 30 eller 60 min. I kan enten vælge at medbringe mad, eller I kan på forhånd bestille mad og købe varme og kolde drikkevarer i vores bar.

Drejer det sig om et lidt større og længerevarende arrangement, hvor I skal have både møder og lave teambuildingøvelser, kan I med fordel leje vores selskabslokale. Her kunne I f.eks. starte jeres dedikerede teambuildingdag med at holde møde i vores selskabslokale, hvor vi bl.a. kan stille projektor og forplejning til rådighed. Skal I efter en omgang aktiviteter, minigolf eller lasergame have  frokost/aftensmad i vores selskabslokale, kan vi stille tjenere til rådighed, bestille og servere buffet og generelt sørge for forplejning. Selv opvasken skal I ikke tænke på denne dag.

Cafeområdet i FunCenter Hjørring

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked