Tøsehygge - tag tøserne med til en uforglemmelig dag i FunCenter!

Tøsehygge i Hjørring

Er det tid til venindehygge med dine veninder kan I lade Funcenter Hjørring være samlingspunktet for jeres kæreste- og børnefri tid med veninderne!

Lad Funcenter om at planlægge en suverænt hyggelig tid med veninderne eller vælg én af pakkerne. I kan f.eks. vælge en tid i vores Eventhal, hvor én af vores super sjove instruktører guider jer igennem forskellige humørfyldte udfordringer. I kan også vælge at kombinere jeres ophold i Eventhallen med en omgang Lasergame, en dyst på Skydebanen eller hvad med at få et aktivitetsarmbånd, så I har fri adgang til vores Minigolf og Arkadehal, hvor vores arkademaskiner byder på timevis af sjov og spas.

Drømmer I om ikke at spekulere på aftensmaden kan vi også hjælpe jer her: bestil pitabrød, burger eller sandwich på forhånd i vores café og vi sørger for at have det klar til jer når I ønsker det – kan man ønske mere af en tøsehygge-dag?

 

Sumobrydning og kærlighed i eventhallen Hjørring

FunPakke 1

60 min. i Eventhal. Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i caféområdet
60 min. i Eventhal. Vælg ca. 3 andre aktiviteter
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal. Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i caféområde
60 min. på skydebanen Vælg ca. 3 våben
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. pause Afvikles i cafeområdet
45 min. Lasergame Spilles udendørs
248 kr. Pris pr. person

TILKØB

Der er flere muligheder for tilkøb, se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
Eventhallen ekstra 30 min. 50 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Lasergame 45 min 99 kr. Pris pr. person
Skydebane 30 min 99 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Madmuligheder Se pris menupunktet øverst for mere info
Husk at større madbestillinger gerne skal bestilles senest 3 dage før arrangementet.

Eventhal – Tøsehygge i Hjørring

I vores Eventhal har vi over 10 forskellige aktiviteter at vælge imellem og I bestemmer selv hvilket tempo og sværhedsgrad I vil udføre forlystelserne i. Vi anbefaler normalt ca. 3 aktiviteter i timen, men ring og hør nærmere om at dyste i Sumodragter eller tage et slag Promillehockey, så vi kan planlægge jeres tid i Eventhallen bedst muligt. Måske Toobeez Teambuilding og FunAnimal Race er lige noget for jeres tøsegruppe?

Uanset hvad I vælger, vil vores instruktør stå klar med instruktioner om de forskellige aktiviteter og i det hele taget gøre hvad der er muligt for at I får en fantastisk hyggelig tid med hinanden.

Frygt for en omgang på rodeotyren i Hjørrings Eventhal

Skydebanen – Tøsehygge i Hjørring

Skyd som en indianerpige med bue og pil eller kast med lassoen som en cow-girl – eller prøv en luftpistol, pusterør eller noget helt femte! Vælg selv hvilke våben I vil skyde eller kaste med på vores Skydebane eller overlad det til vores instruktør at overraske jer. Vi vil tage højde for netop jeres sværhedsgrad, jargon og det tempo, som I gerne vil udfordres i og vi kan desuden sørge for at I dyster mod hinanden enten individuelt eller i hold – det er op til ‘de damer’.

 

Prøv vores fede skydebane i FunCenter Aalborg

Lasergame – Tøsehygge i Hjørring

Er I en flok tøser der vil have fart over feltet og masser af action, vil en tur på Lasergamebanen lige være noget for jer! Vi har den fedeste og mest actionpræget bane, hvor er de er rigtige biler, der flyder med gamle biler og der er masser af skjulesteder, så I kan gemme jer for fjenden mens I planlægger jeres næste træk.

Banen befinder sig udendørs og der er mulighed for at spille både i dagslys og om aftenen efter mørkets frembrud, hvor vi tænder for lysene, hvilken desuden giver en helt speciel og (u)hyggelig stemning. Husk dog at klæde jer i noget I kan bevæge jer i og efter vejrforholdene og tag gerne gamle sko på, som gerne må blive beskidte.

lasergame

Aktivitetsarmbånd

Adgang til legeland, udendørs minigolf og arkadehal
Børn / fra 2-14 år med aktivitetsarmbånd 89 kr. pr. person
Voksne / fra 15 år med aktivitetsarmbånd 59 kr. pr. person
Voksne / fra 15 år uden aktivitetsarmbånd GRATIS
Aldersgrænsen i legeland er 14 år

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR TILKØB AF MAD

Gratis Caféområde – Tøsehygge i Hjørring

Hvad er en rigtig tøsetur uden tid til at snakke? Book gratis tid i vores caféområde, så I kan få tid til at få snakket af, pustet ud mellem eller efter aktiviteterne og ikke mindst grinet efter de sjove aktiviteter og spil, I har deltaget i. I kan frit vælge at medbringe jeres egen mad eller bestille maden fra vores menu samtidig med at I booker jeres tid. Der er desuden altid kolde øl og vand, som I kan købe i vores bar.

Har jeres pige-gruppe vokset sig lidt større, er det også muligt at leje vores selskabslokaler, hvor I kan være op til 70 personer. I behøver ikke røre en finger – vi arrangerer med glæde buffet og tjenere – og så ta’r vi naturligvis også opvasken.

Cafeområdet i FunCenter Hjørring

Book nu

  • Telefon: 28 31 21 01
    Telefon åben:
    man-fre: 09.00-20.00
    lør-søn: 09.00-17.00

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked