Voksenfødselsdag -Med venner eller familie, her er plads til alle

Voksenfødselsdag i Hjørring

Man bliver aldrig for gammel til at lege, så hvorfor ikke bruge FunCenter til at arrangere den fedeste fødselsdag, hvor der er aktiviteter for alle aldre?

Vi kan hjælpe dig med at fyre den fedeste og mest grinagtige fødselsdag af, hvad enten du fylder 25 og skal give den gas med vennerne, eller om I holder en 43-års familiefødselsdag med dameklubben – der er altid en god grund til at holde voksenfødselsdag i FunCenter Hjørring.

I kan selv vælge at sammensætte et program med en kombination er aktiviteter i vores Eventhal, Skydebane og Minigolf, Arkadehal eller Legeland, eller I kan overlade arbejdet til os, så vi planlægger programmet for jer. Fortæl os hvad I er på udkig efter og hvem I er, så vi nemt klare skærene så I kan få en fantastisk dag.

Har I brug for en pause mellem jeres aktiviteter har I desuden mulighed for at indlægge en pause og gratis booke vores caféområde i 30 eller 60 min, så I kan grine lidt sammen inden det går videre. I kunne selvfølgelig også vælge at bruge vores caféområde til afslutning og bestille aftensmad eller selv tage maden med hjemmefra – det er helt op til jer!

Sumobrydning og kærlighed i eventhallen Hjørring

FunPakke 1

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 øvrige aktiviteter
249 kr. Pris pr. person

FunPakke 2

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
60 min. på Skydebanen Vælg ca. 3 våben
298 kr. Pris pr. person

FunPakke 3

60 min. i Eventhal Vælg ca. 3 aktiviteter
30 min. Pause Afvikles i caféområdet
149 kr. Pris. pr. person

TILKØB

Der er flere muligheder for tilkøb, se alle vores produkter under priser i menupunktet øverst
Eventhallen Ekstra 30 min. 50 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Skydebanen 30 min. 99 kr. Pris pr. person - betaling for min. 6 personer
Mad muligheder Se pris menupunktet øverst for mere info
Husk at større madbestillinger gerne skal bestilles 3 dage før arrangementet.

Eventhal – Voksenfødselsdag i Hjørring

I vores Eventhal i Hjørring har vi mere end 10 forskellige aktiviteter, som passer til enhver målgruppe. Skal der være gang i den og skal I have sved på panden, kan I lade jer udfordre med vores Promillehockey eller Promillefodbold. Skal det være en anelse mere roligt, kunne I vælge at booke vores FunAnimals eller måske kæmpe mod hinanden på venskabelig vis i vores Sumodragter, som passer til både store og små.

Under alle omstændigheder skal vi nok sørge for at arrangere nogle fantastiske aktiviteter, hvor I kan få lov at dyste mod hinanden i hold og hvor vores altid skarpe instruktører står klar som den altid “neutrale” dommer til at bedømme jeres dyster.

Promille Hockey hos FunCenter Hjørring

Skydebanen – Voksenfødselsdag i Hjørring

Skal gearet lidt længere ned, men leder I stadig efter den gode spænding, kunne I vælge en tur på vores Skydebane. Her kan I skyde til måls med mange forskellige slags våben, bl.a. lassoer, luftpistol, bue og pil og meget andet. Vores instruktører hjælper jer naturligvis med at lave en aktivitet, hvor I enten kan dyste mod hinanden eller skyde, kaste osv. individuelt. Uanset hvad, er I sammen med jeres fødselsdagsgæster sikret god og sjov underholdning.

Gang i den på skydebanen i Hjørring

I HAR OGSÅ MULIGHED FOR TILKØB AF MAD

Cafeområde – Til spisning og hygge

Det bør ikke være fødselarens opgave at varte gæsterne op – det gør vi gerne! Vi kan bestille og servere kagemand og servere kaffe/kakao – ja, endda synge fødselsdagssang for fødselaren, hvis I ønsker det. Det er nemlig gratis at booke vores caféområde i op til 60 min til brug for dig og dine fødselsdagsgæster mens I fejrer fødselsdag. I kan f.eks. vælge at starte fødselsdagen med rundstykker, kaffe og juice, holde spisepause mellem jeres aktiviteter eller slutte jeres ophold i FunCenter af med kage, boller, mad fra vores café – eller hvad I nu ønsker.

Cafeområdet i FunCenter Hjørring

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked