Studiejobs og praktikplads i FunCenter

JOB I FUNCENTER

Er du på udkig efter aktuelle stillingsopslag, for deltid, fuldtid og praktik, kan du finde meget mere info her på siden.

Bestil tid:

VIGTIGT! Husk altid at bestille tid, inden du besøger os! Vi sidder klar på

28 31 21 01 info@funcenter.dk
Studiejobs og praktikplads i FunCenter

Søg job i FunCenter

Hos FunCenter ansætter vi løbende nye kollegaer.

Vil du søge job eller praktik i FunCenter Aalborg kan du finde mere info om mulighederne her på siden. Derudover kan du finde information omkring selve arbejdet i FunCenter og få et indblik i hvad det vil sige at være en del af vores team. Send os en sjov, anderledes og motiveret ansøgning. Bliver du ansat hos os, gør vi hvad vi kan for, at du får en sjov arbejdsdag, og at du på samme tid udvikler dig personligt og fagligt.

Arbejdet som eventinstruktør er den mest centrale del af arbejdet i FunCenter, uanset om du er fuldtidsansat, i praktik, eller studiemedarbejder/deltidsansat. Her er din opgave at sætte dig i gæsternes sted og gøre alt, hvad du kan for at skabe en uforglemmelig oplevelse for gæsterne under deres besøg, således de har lyst til at komme tilbage og besøge centret igen. Her er værtskabet og at kommunikere med gæsterne i højsæde.

I FunCenter er medarbejderne 80% af oplevelsen under besøget i FunCenter. Vi sætter derfor høje krav til, hvordan du yder gæsteservice, din situationsfornemmelse, og til hvordan du håndtere forskellige typer af gæster. Derudover er det vigtigt, du har styr på sikkerheden ved alle vores aktiviteter.

Tag et kig på videon herunder og se hvordan en arbejdsdag hos FunCenter kan se ud.

I Funcenter er det sociale sammenhold vigtigt. Her er et indblik i et af de mange arrangementer.

Studiejobs og praktikplads i FunCenter

Et stærkt, socialt sammenhold

En arbejdsplads, der værdsætter et godt kollegialt sammenhold.

Det sociale sammenhold blandt kollegaerne i FunCenter værdsætter vi meget. Det er helt afgørende for, at vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Således kan vi give vores gæster den helt unikke og fantastiske gæsteoplevelse som vi er kendt for.

Festudvalget har afsat et månedligt beløb til at afholde personalearrangementer, der skal pleje det sociale sammenhold i FunCenter. Der bliver således arrangeret forskellige events, udflugter eller fællesspisninger en til to gange om måneden, som det er muligt at deltage i. Beløbet til vores sociale arrangementer er en procentdel af sidste års overskud, så beløbet svinger lidt fra år til år. Blandt vores faste arrangementer finder du blandt andet:

 • Sommerfest
 • Påske beerpong tunering
 • FunCenter hotel (lidt ligesom Paradise hotel, bare federe)
 • Movie nights i biografen eller i centret
 • Ture til vores samarbejdspartnere
 • Gensynsfest for nuværende og tidligere kollegaer
 • FC Challenges
 • Brætspils aftener
 • Julefrokost

Studiejobs og praktikplads i FunCenter

Jobtyper i FunCenter som deltid

Event instruktør, område ansvarlig og teamleder

Som deltidsansat/studiemedarbejder i FunCenter vil du blive en del af vores event instruktør team, hvor din fornemste opgave er at tage imod FunCenters mange gæster og være vært og afvikle skræddersyet arrangementer. Arrangementerne kan indeholde forskellige aktiviteter som:

 • Escape rooms
 • Eventhaller med 38 forskellige aktiviteter f.eks. lokums ræs, wipeout, rodeotyr mv.
 • Lasergame
 • Paintball
 • Vandsport
 • Teambuilding øvelser
 • Events ud af huset

Du vil ikke blive oplært i alle aktiviteter og arbejdsopgaver, men du bliver specialiseret inden for et område med aktiviteter. Ønsker du mere ansvar kan du udover jobbet som event instruktør blive teamleder, hvor du får en mere koordinerende rolle, med tjek in af gæster, overblik og uddelegering af arbejdsopgaver til kollegaerne. Det er også muligt at blive område ansvarlig indenfor et af ovenstående arbejdsområder. Som område ansvarlig står du sammen med teamet for driften af området, herunder rengøring, vedligehold, ny indkøb, løbende udvikling og ændring af aktiviteten baseret på gæsternes feedback. Derudover er du med til oplæring af nye kollegaer og kvalitetssikring for dit område. Vi er ca. 40 deltidsansatte i FunCenter.

Som udgangspunkt laver vi ikke job opslag omkring deltidsansættelser og praktik forløb, men tager fra vores database af uopfordret ansøgninger.

Studiemedarbejder - Stilingsopslag
Studiejobs og praktikplads i FunCenter

Jobtyper i FunCenter som fuldtid

Drift, salg, markedsføring, økonomi og HR

Som fultidsansat i FunCenter er vi hver især eksperter indenfor vores eget fagområde, men vi er et lille team, hvilket gør det er essentielt, at vi fungere som sparringspartner på andre fag- og ansvarsområder end vores eget, på den måde løfter vi hele tiden i flok og hjælper hinanden i mål.

Vi har frie rammer til at planlægge vores arbejdstid, og hvordan vi løser vores arbejdsopgaver. Frihed og fleksibilitet er noget som vi vægter højt. Vi har fokus på personlig og faglig udvikling, bla. med eksterne og interne kurser, så uanset om FunCenter er stedet du skal kickstarte din karrier eller om du ønsker at blive gammel i virksomheden er der noget for dig. Vi har en målsætning om at vi vil være Danmarks sjoveste arbejdsplads, derfor lægger vi vægt på den gode energi i hverdagen, ligesom det sociale aspekt er ligeledes vigtigt for os.

Studiejobs og praktikplads i FunCenter

Ansøgningsprocessen

Sådan forløber vores ansættelses proces

Vil du være en del af vores team skal du sende en motiveret ansøgning og dit cv som en samlet pdf fil. Du skal derudover noter om du søger job som deltid, praktik eller fultidsansat. Vi kvitter for modtagelsen af din ansøgning og gemmer den i op til seks måneder, hvorefter vi sletter din ansøgning – ønsker du stadig at stå i vores data base, skal du gensende din ansøgning. Får vi en åben stilling og din profil passer til stillingen kontakter vi dig med henblik på en indledende jobsamtale.

Vi ser gerne din ansøgning indeholder tidligere relevant erfaring, indenfor branchen, uddannelser, kurser samt information omkring hvorfor du ser dig selv som en del af vores team og vores virksomhed. Send ansøgning og cv, anbefalinger mv. som en samlet pdf fil, da det gør det nemmere for os at holde alt relevant information omkring dig samlet et sted.

Vi har nogle formaliter som du skal leve op til inden du kan komme i betragtning til et job i FunCenter.

 • Du er min. 20 år gammel – da vi mener denne alder er påkrævet for at kunne håndtere polterabender, ledergrupper mv.
 • Du kan arbejde i FunCenter i min. 2 år og meget gerne længere tid – da det ellers ikke kan betale sig for os at oplær dig.
 • Du kan tale og skrive flydende dansk – da nogle af vores gæster er børn, og dem skal du kunne kommunikere med.
 • Du skal kunne begå dig og give instrukser på engelsk – da nogle af vores gæster er turister og ikke kan dansk.

Vi forventer du har sat dig ind i jobbet som du søger, og har en forståelse af hvad FunCenter er for en type virksomhed.

Det er vigtigt for os, at alle ansøgere oplever en professionel ansøgningsproces. Har du søgt en opslået stilling, vil du pr. mail få et afslag hvis du ikke går videre til en samtale. Har du søgt uopfordret og ikke er blevet kaldt til samtale inden for 6 måneder, sletter vi din ansøgning i vores database, ønsker du at blive lagt ind i databasen igen, skal du ansøge på ny.

Vi sørger for at, alle kandidaterne er velinformerede og at de få en god oplevelse under hele processen – uanset om processen fører til en ansættelse eller et afslag. Kandidaterne som har været til jobsamtale, men ikke bliver tilbudt et job, får altid en tilbagemelding over telefonen.

SEND DIN ANSØGNING TIL INFO@FUNCENTER.DK

Uanset om der er tale om en ansøgning til fuldtid, praktik eller studiejob vil vi meget gerne modtage en samlet PDF-fil.