Om FunCenter - en iværksætterdrøm, der er gået i opfyldelse!

Om FunCenter

FunCenter er en iværksætterdrøm, der er gået i opfyldelse. Lige nu har vi to centre, som ligger i Aalborg og Hjørring. Vi har på kort tid oplevet en stor succes, primært på baggrund af vores særlige tilgang til gæsteservice og skræddersyede arrangementer.

I Aalborg har vi 4 Eventhaller med 28 aktiviteter, inden- og udendørs Paintball, Lasergamebane samt en Skydebane, Fodboldpool, Fodbolddart og en Skydesimulator.

I Hjørring er der en Eventhal med 12 aktiviteter, en udendørs Lasergamebane, en udendørs Skydebane samt en stor udendørs Minigolfbane. I centeret findes der også et Legeland med et stort klatretårn, hoppeborge og klatrevæg. På 1. sal er der en stor arkadehal samt afskærmet selskabs- og mødelokaler.

Tilsammen har vi mere end 45 ansatte fordelt på fuld- og deltid. Derudover har vi ofte tilknyttet praktikanter fra AAU, UCN, handelskolerne og jobcentrene.

Ofte fungere FunCenter Aalborg og Hjørring som casevirksomhed og samarbejder med forskellige uddannelsesinstitutioner. For at give de studerende et indblik i vores virksomhed har vi udarbejdet en masse casemateriale, som er tilgængelig her på siden, der kan hjælpe de studerende med en del af deres analysearbejde. Udover casematerialet tager vi også lejlighedsvis ud og holder oplæg omkring FunCenter ved større forsamlinger.

Har du brug for foldere, logofiler eller artikler kan du benytte linket herunder for at se vores pressemateriale

FunCenter teamet i Aalborg

Historien bag FunCenter

FunCenter blev etableret i 2010, og der har været fart på lige siden. Dette har også betydet, at der er tale om en rejse og en historie lidt ud over det sædvanlige.

Vejen frem til nu har både budt på en masse udfordringer med at gå fra en kældervirksomhed til at have 2 store centre beliggende i Aalborg og Hjørring, men også en superspændende historie.

Så tag et kig. Her kan du læse mere om de mange udfordringer, som fulgte med både med tilladelser, flytning fra Nørresundby til Aalborg og meget mere. Vi er sikre på, at rejsen først lige er begyndt.

Begyndelsen på FunCenter da det lå i Nørresundby

Om iværksætteren

FunCenter blev skabt af Jan Olsen, som startede det hele med udlejning af sumodragter i et kælderlokale. Siden da har der været fuld fart over feltet, og har du bare en lille smule trang til at læse en god iværksætterhistorie, kan du med fordel læse mere om Jan. Han blev kåret til årets nordjyske iværksætter i 2015 og har en hel del andre virksomhedsprojekter bag sig.

Siden starten af FunCenter har han turneret land og rige rundt med foredrag om iværksætteri, og har delt ud af både de gode og de dårlige erfaringer. Så tag og læs lidt mere om Jan og hans tilgang til livet, vi er sikre på, at det kan inspirere de fleste.

Det er også muligt at booke Jan til et foredrag om iværksætteri og FunCenter, som mange virksomheder, universiteter, handelsskoler mv. allerede har gjort brug af.

Dagen hvor vi overtog FunCenter Hjørring Jan Olsen med ja-hatten på Jan Olsen underskriver kontrakt

Medarbejderne og job i FunCenter

FunCenter har i skrivende stund 45 medarbejdere fordelt på både fuldtidsansatte, deltidsansatte, studiemedarbejdere og praktikanter.

En stor del af FunCenters succes skyldes den gode oplevelse, som især skinner igennem ved instruktørernes gæsteservice, passion og gode humør, som smitter af på gæsterne. Vi er en meget alsidig flok, hvor der er et supergodt sammenhold og plads til alle.

Herunder finder du vores jobopslag, når vi søger nye kollegaer. Er der ikke slået et job op lige nu, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os. Din ansøgning gemmer vi i op til fem måneder og kontakter dig, hvis vi mangler nye kollegaer, og du passer til den profil, som vi søger. Du kan søge i både Aalborg og Hjørring FunCenter eller begge steder, hvis du selv har mulighed for transport frem og tilbage.

Send din ansøgning til job@funcenter.dk, som efterfølgende sender en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

FunCenter teamet i Aalborg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få gode tilbud og konkurrencer direkte i indbakken!

I vores nyhedsbrev vil vi blandt andet gerne fortælle jer, når vi får nogle nye og sjove aktiviteter, historier fortalt af vores gæster, sæsonbestemte tilbud, og så vil der selvfølgelig også være en konkurrence i ny og næ.

Vi sender dig en mail cirka én gang om måneden, og du vil altid have mulighed for at afmelde dig.

 

Persondatapolitk? Læs den her

Tilmeld dig her

Modtag nyhedsbrev?

Book nu

Ofte stillede spørgsmål

Send en besked